Магията на изтока - тема 40

• 38 212
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • BG
Гостче, защо не погледнеш Fool's Love или Слуховете. А и вампирският не е зле.
Бих ти препоръчала и Ouroboros, ако ти се гледа нещо крими-екшън.
Хуго съм го гледала- 1 еп заради Онг, но не ми хареса, Вампирчето на 4 еп ме озори много, доскуча ми, но виж, Слуховете ще го погледна, благодарско  bouquet

# 46
  • DE
Айлъндите  Heart Eyes
Очертава се силен април. Екзо се канят да се завръщат, FTISLAND, а вероятно и... BB  Shocked Praynig ще е голямо меле и очакваме страхотни лайфове  Thinking а дано...

Тоз младеж няма да го допуснат в музикалните предавания, предполагам newsm78 Цензурата не спи  Grinning

# 47
Всъщност първи епизод на Хогу не дава кой знае каква представа за това, което предстои. А и в 12 епизод хвърлиха бомба, която съвсем ще преобърне нещата. tvN отново са зачекнали не особено лицеприятна тема. Уж всичко върви в един комичен стил, а всъщност се говори за доста сериозни неща.
Скрит текст:
Млада олимпийска надежда ражда дете. Не е омъжена и за да запази тайната е принудена да търси начини за осиновяване по незаконен ред. Търси помощ от бивш съученик, който по настоящем е известен адвокат. От там тръгва недоразумението, че той е баща на детето. В последствие се разбра, че не е той и следата се насочи към друг младеж, който е починал. Но и тази следа може би ще се окаже фалшива, след като се разбра, че момичето е било изнасилено.
Имам подозрението, че изнасилвачът ще се окаже "знаменитост", любимец на публиката, с който ГГ-я трябваше да снима реклама. Но в момента, когато й казаха кой ще е партньорът й тя изпадна в ужас и категорично отказа. А момчето на чиито гроб тя ходеше евентуално се е опитало да я защити и е загинало.
В оставащите 4 епизода ще се разбере дали има нещо вярно в предположенията ми.
Choi Woo Sik е такъв сладур. Абсолютно всеотдайно се грижи за бебока и е готов на всичко заради него нищо, че нямат никаква кръвна връзка.

Скрит текст:
С Uee (ГГ-я в драмата)

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 00:00 от 2в1

# 48
  • BG
Днес малко интернационално ще се отчета Wink
За Tuon- Белами, за да чака с трепет началото на трети сезон Grinning
Скрит текст:

Хубавия Нолан Рос за мен
Скрит текст:

Малко японска атмосфера с Sato Takeru

И накъде без Хилъра тези дни
Скрит текст:

Малко тайландско с моя номер две Weir Sukollawat   Grinning
Скрит текст:

За финал един  китайски любимец-Хавик Лау.
Скрит текст:

# 49
гост,първо Игри на тронове,но Бел си е Бел Heart Eyes

Анти  spam2
Скрит текст:

# 50
  • BG
гост,първо Игри на тронове,но Бел си е Бел Heart Eyes
Oo, троновете задължително, чакам с нетърпение.
Обаче гледай какво става в темата, сигурно слънчевото затъмнение е погълнало останалите Laughing
След малко ще почна Слуховете, изтеглила съм 6 еп.

# 51
Частично беше затъмнението.Нищо не видях Crossing Arms

Чудя се кой ли азиатец ще е подходящ в ролята на Джайм Ланистър newsm78
Никой не си представям Crossing Arms

# 52
  • BG

Чудя се кой ли азиатец ще е подходящ в ролята на Джайм Ланистър newsm78
Никой не си представям Crossing Arms
Рики Ким е най-подходящ, и да ти кажа една цигара време мислих по въпроса Laughing

# 53
# 54
 Благодаря за новата тема   bouquet Дано да позатопли и времето ,то страстите по изтока са горещи  Simple Smile

Гледам CRUEL ROMANCE. Има преведен на руски първи епизод. До трети на английски и до десети го продължих на китайски. Не разбрах ,защо се бият ,убиват ,но любовната нишка я схващам.

Джекил продължавам  да го следя,въпреки раздвоението на личността. Не ги харесвам точно тези филми и затова не гледах и Убий ме ....

Гледахте ли на Минчо новият филм? Аз още не съм. Имам някакво усещане ,че няма да ми хареса.

# 55
Благодаря за новата тема   bouquet Дано да позатопли и времето ,то страстите по изтока са горещи  Simple Smile

Гледам CRUEL ROMANCE. Има преведен на руски първи епизод. До трети на английски и до десети го продължих на китайски. Не разбрах ,защо се бият ,убиват ,но любовната нишка я схващам.

Джекил продължавам  да го следя,въпреки раздвоението на личността. Не ги харесвам точно тези филми и затова не гледах и Убий ме ....

Гледахте ли на Минчо новият филм? Аз още не съм. Имам някакво усещане ,че няма да ми хареса.

CRUEL ROMANCE го има във Вики и даже започнах да превеждам 1 епизод на български..., някой ако иска да удари едно рамо за следващите ще стане по-бързо... Mr. Green

# 56
Стимули, стимули... няколко на брой Mr. Green.

Marumaru Tsuma
Втората половина на последния епизод ме остави #Crazy. Не знам дали със субтитрите ще успея да приема случилото се и ще има ли някакво логично обяснение. Дори не съм сигурна, че искам да разбера. Този път японците изпревариха с крачка корейците по безумни финали.
Скрит текст:
В действителност след като Хикари напусна Масазуми  се подготвих, че тя може и да не оцелее на финал. Но по-скоро да е нейно решение, т.е. да направи нещо крайно заради невъзможността да приеме вината си и да си прости. Но да ти показват едва ли не цветя и рози в първата половина на епизода, а после да ти отрежат главата от кръста не го очаквах no.

# 57
  • София
Аз съм на средата на 3-та серия на Хо Гу, много ми е досаден главния с това инфантилно държание, но все се надявам да стане по-интересно.Не знам защо тоя човек приема все такива инфантилни роли, дори и в Гордост и предразсъдъци беше някъв смотаняк.

# 58
Тайна, не мисля, че е смотаняк. Просто е много добродушен и наивен, но ще видиш по-нататък колко отговорност и загриженост проявява и към майката, и към бебенцето.  Точно, когато трябва проявява характер и казва това, което е нужно, за да накара другите да се замислят. А и те очакват доста обрати и ще видиш, че нещата не са това, което първоначално си мислим.

# 59
Кой от двата High School Debut или Love for Beginners е по-розов,захаросан и любовен+наличие на комедиен елемент (не е задължително условие)?
Гледа ми се нещо лигаво  BlushGrinning

Общи условия

Активация на акаунт