Магията на изтока - тема 40

• 38 271
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • MJF
Ей ама колко съм просветена  bowuu Laughing. Отварям да видя програмата ми за утрешната гала и гледам познато лице  Mr. Green https://twitter.com/pekorain1982625/status/581858995708649472 и няма да ви питам "кой е?"

# 121
  • BG
И си взех почивка от далекоизточния фронт. Crossing Arms

Хубави са почивките от азиатския фронт Laughing
Скрит текст:
Ей, ще се побъркам от мислене кой е А, ама вие не ми казвайте, ако знаете Wink

# 122
  • София
https://vk.com/jypegotday?z=video-72081936_170949904%2F313e097a9c6949656d

Предлагам ви една много интересна серия на  Съседите с много любима актриса  Joy!

A това е синът и, бях изненадана.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 02:36 от Тайна

# 123
Тайна, как е станало така, че да ги изкарат двамата майка и син Joy. Явно Kim Soo Mi пак се е проявила в нейния си стил hahaha.

Angry Mom
Това ме изненада доста. Хвърлиха ме на дълбокото без никакво предупреждение. Знаех, че става въпрос за насилието в училище, но не очаквах, че ще покажат толкова бруталност. Тормоз, заплахи, самоубийство, убийство, незаинтересованост и безпомощност от страна на институциите и това само в първите епизоди. Сладураната Kim You Jung е великолепна. Направо осезаемо можеше да усетиш страха и ужаса, които изпитва завряна между кофите за боклук или пък, когато бълнуваше "скрила се" под бюрото си. Дано по-нататък да олекотят нещата поне малко, че иначе ще наклони към жанр "ужаси".

Шош, smile3501. Рейн го спрягат за нова драма, където за женската роля се прокрадва името на Ха Джи Уон, но това са много непотвърдени слухове. Става въпрос за корейския римейк на тайванския In time with you.

# 124
  • София
Тайна, как е станало така, че да ги изкарат двамата майка и син Joy. Явно Kim Soo Mi пак се е проявила в нейния си стил hahaha.

Angry Mom
Това ме изненада доста. Хвърлиха ме на дълбокото без никакво предупреждение. Знаех, че става въпрос за насилието в училище, но не очаквах, че ще покажат толкова бруталност. Тормоз, заплахи, самоубийство, убийство, незаинтересованост и безпомощност от страна на институциите и това само в първите епизоди. Сладураната Kim You Jung е великолепна. Направо осезаемо можеше да усетиш страха и ужаса, които изпитва завряна между кофите за боклук или пък, когато бълнуваше "скрила се" под бюрото си. Дано по-нататък да олекотят нещата поне малко, че иначе ще наклони към жанр "ужаси".

Шош, smile3501. Рейн го спрягат за нова драма, където за женската роля се прокрадва името на Ха Джи Уон, но това са много непотвърдени слухове. Става въпрос за корейския римейк на тайванския In time with you.
Тя казваше на пазара ,че Джексън е синът и, и жените от пазара попитаха, ама той не беше ли висок и на екрана показаха  този.А този за училището е ужасен и музиката нагнетява напрежението.Искат да покажат,че на имащите  пари - им е позволено всичко.

Скрит текст:
Интересно ми е дали от плода на момичето,което "самоубиха" ще се разбере кой е бащата?

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 13:24 от Тайна

# 125
Изгледах само първи епизод, и прехвърлих от тук-от там другите, че ми дойде в повече, та не съм наясно със ставащото. Като изгледам останалите ще споделя мнение.

# 126
  • DE
Ама може ли Хонгки да си направи такава идиотска прическа  ooooh! Току що гледах Инкигаьо, а Джеджин е прекрасен  Heart Eyes
Вероятно в близките 10-15 години няма да припаря до тайландско  Rolling Eyes (много вероятно е да лъжа  Mr. Green ) В "Пин Ан" бяха събрали всички клишета от латино-сапунките. ГГ я подмятаха насам-натам, бременна или не. Тормозиха я психически и физически, включително и ГГ. Имаха страхотна химия помежду си, но то май това бе единственото достойнство на филма  ooooh! е и визията и играта на главния. Разхождаше се през повечето време по потник, по без потник  Grinning с едни великолепно стоящи му ризи и панталони  Two Hearts с дълга коса, с къса, окървавен и изтупан, брадясал, гладко избръснат  Sunglasses филма сякаш е правен във възхвала колко прекрасно изглеждат нашите мъже  Whistling Боже колко врякаха тия хора  ooooh! колко се стреляха, нанасяха си побой, гониха се насам натам, тровиха се, давиха се, убиваха се  #2gunfire не мога... Тръгна добре, но към 12-13 еп. нямах сили да гледам какво си причиняват главните, злобната мащеха и всички останали  #Crazy Погледнах края на бързо и със светкавична скорост го изтрих.
Малко снимков материал
Скрит текст:

на моменти ми прилича на Такеши и Годфри Гао.
18+ Grinning
Шоши, гледах само мъжете и галата. Юзуру е съкровище. Въпреки грешките които направи е такова удоволствие да го гледаш това слънце  Heart Eyes

# 127
  • MJF
 Blush Laughing 2в1  Hug, ама така де,  няма да се излагам. Все пак не съм пълен новак по онези ширини. Ехее, отдавна минах периода когато всички ми изглеждаха еднакви  Laughing...... До олимпиадата в Корея усещам че ще обърна внимание на корейската азбука , поне за правилно четене /писане на имената на кирилица.
Аз ще свалям кънките. Галата мина. Световното свърши и имам няколко поздрава специални за вас.
Първия е от виетнамския канадец с волното си изпълнение от вчера- юноша с първи сезон при големите Нам Нгуен
Общия ни познайник  Simple Smile  Миша Джи - Узбекистан  и на финала  Laughing

# 128
Дане, аз тайландско гледам рядко, но само на бързи обороти и с изключен звук Laughing.

Аджумите в Unkind Women са направо уникум Crazy. Добре, че са двете ИКЕ-та и по-възрастният мъжки каст, та да уравновесяват малко нещата.

Приключи и Maids. Съкратиха го малко поради непредвидените обстоятелства с пожара в студиото в началото на снимките. Не беше лош, но и не успя да ме завладее до толкова, че да чакам с нетърпение следващия епизод. Главната до последно всички се опитваха да я ликвидират, но разгеле оцеля. Добра игра от актьорите.

# 129
Ау,Миша и той с флорални мотиви Heart Eyes
Периодът с еднаквостта ми е втори ooooh! Joy От него са надявам да ме измъкне, нещо което извадих от архива и отлежаваше от не помня кога-Raise the Red Lantern М,да Имоу никога не ме разочарова и все остава нещо негово , което съм пропуснала.

# 130
  • MJF
Sause baus! , дерзай  Wink Laughing, бързо ще го минеш този период. Аз зациклих на един друг- дето на снимки не ми приличат на себе си  Mr. Green Laughing.
Raise the Red Lantern е класика според мен а и типичен Yimou Zhang. Приятно гледане.
дането, на видеото горе от финала има и Ханю. На тази баш пързалка беше инцидента му от първата половина на сезона та този път се разписа финално на нея и "да затвори тази страница".

# 131
Аз като по-изостанала чак сега откривам Two weeks  Heart Eyes  Интересен е.
Впрочем май няма толкова фенове на корейско, колкото на други страни. Никой не споменава KMHM или Shine or go crazy  Simple Smile

# 132
Здравей sinergon2 Peace. Има фенове на всички азиатски страни. Просто всеки коментира каквото гледа в момента, а и някои чакат превод различен от английския, който се появява по-късно. За това ти се струва, че някои текущи не са много споменавани.

Two weeks беше добър.

# 133
  • MJF
 bowuu аз от гледалите и коментиралите KMHM. sinergon2, привет. До къде си с гледането му  Simple Smile?

Прочетох назад. Със слушането тепърва ще наваксам. Гледам че и цял албум ме чака и то с по рок звучене. Туй трябва да се чуе.
2в1, в моите ресурси забелязах с периферното зрение  Simple Smile, че  Ho-gu's Love и Superdaddy Yeol ги качват с превод със закъснение, голямо като за кор-сериали  Thinking. Някакви м/усайтови правила  и авторски ли пак са на лице за тези заглавия? Забелязах защото все пак по-рядко се случва на кор-фронт. На Superdaddy Yeol видях кучо  Laughing, сега не се сещам името на породата. На снимка в рекапа на епизод 4 го съзрях. Още изчаквам да минат първите 6 да се ориентирам на къде върви автора,   Mr. Green да си имам оптимизма и аз.

# 134
sinergon2  и не на последно място при толкова много продукция няма как да гледаме всичко.
Ама се правят опити. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт