Магията на изтока - тема 40

• 38 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро и успешна седмица!
Скрит текст:

# 691
Понеделник е гаден ден,много Crossing Arms

Реклама с Вик

Вик и куче
Скрит текст:

# 692
Ъ, кучето за теб-Вик за мен Wink

# 693
Сориии,но Вик е от общите.Такава прелест трябва да се подели Mr. Green Кучето пък е за Шош,че тя е кучкар.

За мен си е Тик Mr. Green

# 694
  • DE
Връзкари уж бил общ, а каква е тази дискриминация  Crossing Arms И аз съм кучкарка искам и кучо и Вик Heart Eyes

# 695
Връзкари уж бил общ, а каква е тази дискриминация  Crossing Arms И аз съм кучкарка искам и кучо и Вик Heart Eyes

#Shocked
Че и Вик,че и куче.Тц,тц,тц.... Laughing

# 696
  • София
Я какво правят срамежливите корейци.

# 697
Unkind Women приключи. Не беше това, което очаквах. Действието се въртеше около по-възрастния каст, а младите май бяха само за фон. Поне имаше нещо различно. Леко нестандартните взаимоотношения между съпруга и любовница, която се оказа, че не е баш любовница.
На негово място започва Masked Prosecutor. Шиуон ще се появи с камео участие в началото на сериала като крадец.

Скрит текст:

Мармаладът малко ме изненада с някои сцени, нехарактерни за корейска ученическа драма. Интересно ми е как ще се развиват нещата на фона на това, че в случая вампирите са част от обществото и хората знаят за тях.

# 698
Хи,хи срамежливите корейци  Joy Joy Joy ама и реакцията на публиката Joy
Напредвам с "Императрицата Ки"-.Често чудя се какво ще се точи толкоз  50 епизода,но има любимци,има декори ,има любоФ-какво повече да искам.А,да вече съм наясно защо императорчето е в среден род  newsm30 ,ми той сукалче ooooh! Тъй,че накратко-Първата любов ръжда не хвоща иначе написано-кралят  Heart Eyesси ми е фаворит и точка.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 13:30 от Sause baus!

# 699
  • MJF
 Laughing всичко се поделя тук, даже и кучкарството. А тъкмо се любувах на този разкошен голдън ретрийвър ако не бъркам.

Thinking Дали да не проверя преводачите?! Тези на Ямапи що виждам че са приготвили само един епизод при качени няколко.  Thinking или само аз така виждам.

Доволна съм от японския фронт. Всички 6 налични Ishitachi no Renai Jijou изгледани. От добри чувства към преводачите няма да броя колко текущи японски всъщност почнах  newsm78.

# 700
  • DE
Абе алчна съм  Flutter
Тайне, за пръв път да видя корейка да танцува  Shocked Целувката бе типична, младежа налита, тя стиска устни  Mr. Green
Боже какво ги карат да правят тия деца  ooooh!

# 701
  • Toronto
А,да вече съм наясно защо императорчето е в среден род  newsm30 ,ми той сукалче ooooh! Тъй,че накратко-Първата любов ръжда не хвоща иначе написано-кралят  Heart Eyesси ми е фаворит и точка.
Ама сукалче, аааа! Heart Eyes Ти ми го дай, пък си дръж дъртия крал! Joy
Голям трейлър на Маскирания прокурор. Докторчето от Scent of a Woman и то там Laughing
https://www.facebook.com/KBSPR/videos/995959277082934/

# 702
  • MJF
 Crazy ама аз не бях забелязала че Uhm Ki-Joon е отново на сериалната линия. И то в нещо "с шанс за гледане". И то отново с Kim Sun-A. Сега видях и Park Young-GyuThinking обаче сценариста ....... само Big Man ми е познат и е добре да не го коментирам. Заветното число да си напишат.
Редя столовете. Моя е на първия ред  Naughty с още няколко  Laughing

# 703
  • София
2в1, и аз изгледах първите две серии на Orange Marmalade - хареса ми, очертава се да е интересен, а и двете момчета в главните роли са големи бижута Two Hearts Two Hearts.Yeo Jin-Goo израсна пред очите ни от сладко детенце в красив мъж.А и харесвам тематиката за вампири thumbsup

Другият сериал, който ми харесва и който също третира проблемите в училищата е School 2015

Още няколко текущи сериала гледам -  The Girl Who Can See Smells,  Missing Noir M,  My Unfortunate Boyfriend ,Falling for Innocence и Warm and Cozy. Искам да кажа, че във всеки един от тези сериали намирам по нещо хубаво.

От японските започнах I'm home с Кимура, Kokoro ga Pokitto ne с Фуджики Наохито, Ishitachi no Renai Jijou с Такуми Сайто и  Flowers for Algernon с Ямапи. Доволна съм от всичко изгледано. Има и други сериали, които ми харесват, но при тази натоварена приграма не мога да насмогна.

А се задават и още няколко, които скоро ще започват. newsm78

# 704
Дърт крал ,ама  Two Hearts
Скрит текст:

Пу,стигнах до един момент ,където много дами в очакване се оказаха preggo,кои са, що са татковците - трябва да разбера освен, ако не е имало опрашване по въздуха Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт