Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 167 425
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Много ти благодаря, Sekhmet bouquet Тези дни отново ще разгледам в кварталния ДМ и после ще пиша какво съм открила. Ти какво би ме посъветвала - да взема ли и омекотител? Нали за бебетата не било ОК, но този си е бебешки все пак newsm78
Фен съм на повечето продукти предлагани в ДМ, но тези препарати нещо не ме хванаха- пробвах този който е за цветно. Някак не ми миришеше на чисто когато изпрах нови бебешки дрешки, след това го използвах за завивки и спално бельо и така и не усетих свежест. Аз като цяло избягвам омекотители, защото са много замърсяващи природата, но и за бебе смятам че няма нужда  Peace

# 481
Аз го ползвам, но не съм доволна. Трудно се разнася и се получава кир ефект. Има розов нюанс.

# 482
Ти какво би ме посъветвала - да взема ли и омекотител? Нали за бебетата не било ОК, но този си е бебешки все пак newsm78
И според мен не ползвай омекотител за бебешките дрехи.

# 483
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Омекотител за бебешките дрехи не ползвам.
Бихте ли показали бебешкия препарат за съдове, че така и не видях такъв на дм-марка?

# 484
  • Ямбол
невероятен бебешки омекотител ползвам на Sano (от Кауфланд, но не само).

# 485
  • София
Аз го ползвам, но не съм доволна. Трудно се разнася и се получава кир ефект. Има розов нюанс.
благодаря, ще си спестя покупката Simple Smile

# 486
Няма да взимам омекотителя тогава Peace Иначе прахът наистина няма абсолютно никакъв аромат. При приятелки, които ползват Тео Бебе, съм забелязала много наситен такъв Thinking
pantera666, аз тези дни ще ходя до ДМ, но Sekhmet писа, че напоследък не го зареждат. В нейния пост по-долу го има с картинка.

# 487
От три магазина в Бургас, верото последно го имаше само в единия - два броя. Сигурно вече и там го няма. Ако си в София, вероятността да го има някъде е по-голяма заради повечето магазини.

Прахът нали е ултра сензитив? Затова няма аромат. Ароматизаторите са сред най-алергизиращите съставки в перилните препарати. Тео бебе вони (в пряк и преноснен смисъл).

# 488
Ползвали ли сте ДМ марката слънцезащитни лосиони за деца? Sundance май беше. Защитават ли качествено?

# 489
От три магазина в Бургас, верото последно го имаше само в единия - два броя. Сигурно вече и там го няма. Ако си в София, вероятността да го има някъде е по-голяма заради повечето магазини.

Прахът нали е ултра сензитив? Затова няма аромат. Ароматизаторите са сред най-алергизиращите съставки в перилните препарати. Тео бебе вони (в пряк и преноснен смисъл).
Да, ароматът не Тео Бебе определено е много силен Peace

# 490
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да, видях го.Благодаря ви!
Във Варна съм и пак ще погледна като минавам из ДМ-ите.Сега поне ще знам за какво да се оглеждам.

# 491

Аз го ползвам вече почти три месеца и имам за още поне един. Много съм доволна, но наистина от април насам не мога да го открия в нито един от магазините на ДМ, които посещавам в София. 😞

# 492
Днес в ДМ-а до Джъмбо в София нямаше нито течния Denkmit UltraSensitive, нито препарата за съдове. Ще видя тези дни и в кварталния магазин.

# 493
Много съм доволна от това олио за коса на Balea. Заглажда връхчетата, предпазва от цъфтене. Дава мекота, плътност и блясък на косата. Има страхотен аромат.

# 494
  • Бургас
Много съм доволна от това олио за коса на Balea. Заглажда връхчетата, предпазва от цъфтене. Дава мекота, плътност и блясък на косата. Има страхотен аромат.

И аз имам такова,но за боядисана коса,потвърждавам,че е много хубаво,на разумна цена и бих си го купила отново като свърши.

Общи условия

Активация на акаунт