Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 167 360
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • София
не омазняват ли допълнително косата?

# 496
  • Бургас
При мен не омазнява,а щедро нанасям най-малко 6-7 помпички и втривам по дължините.Дори не утежнява много.Нанасям на подсушена с кърпа коса и тогава суша.

# 497
Не омазнява и не утежнява олиото, но си мия косата през ден. А и то се слага само на връхчетата.

Разочаровах се от този спрей балсам за блясък на Gliss Kur. Прави косата твърда и трудна за разресване. Не виждам и да придава повече блясък.  Или са ги развалили тези балсами или просто точно този е най-зле.

Любим ми беше един светло розов, но е изчезнал от асортимента и не знам кой му е заместител.
Скрит текст:

# 498
  • София
Здравейте! Извинявам се, ако поста ми не е за тази тема и моля, да ме насочите към друга, ако е така. Миналата седмица ми дадоха талон за отстъпка 15 % от 22.05 до 01.06 на всички продукти със собствена марка на ДМ - Балеа, Денкмит, Алверде и т.н. Мисля да се възползвам, набелязала съм доста неща, в това число и  слънцезащитните им продукти, но до сега не съм ползвала такива на Sum Dance, може ли някой, който е взимал от тях да сподели дали си заслужава да си дам парите? Струват ми се доста евтини и това малко ме смущава. Дали ще има добра защита с тях? Благодаря предварително!
Ползвала съм Balea и съм изключително доволна. Аз взех лосион за защита и охлаждащо мляко,което попива бързо и кожата остава с тен без да се лющи.

# 499
Изобщо цялата серия oil repair е много хубава. Аз ползвам този спрей
Скрит текст:
По-лек е като текстура от олиото и прави косата много хубава.

# 500
Изобщо цялата серия oil repair е много хубава. Аз ползвам този спрей
Скрит текст:
По-лек е като текстура от олиото и прави косата много хубава.

на моята боядисана и изтощена коса не прави нищо, ама нищичко - вероятно е твърде слаб

# 501
Да, доста е лек. Може би при теб ще действа по-добре олиото, което показаха по-напред.

# 502
  • София
последното добро попадение от ДМ
http://www.gooloo.de/2013/08/balea-schrundensalbe-mit-25-urea.html
на майка ми ужасно напуканите пети са вече супер гладки- само за два месеца

# 503
Днес минах през кварталния ДМ. Отново не открих течен Denkmit Ultrasensitive, както и препаратът за съдове от същата серия. Според една продавачка продуктите щели да се появят скоро в нови версии. Щели да се внасят директно от Австрия. Не че знам досега откъде са се внасяли Laughing
Взех праха за цветно пране на ДМ за проба. Явно не уцелих дозировката, защото имах остатъци в чекмеджето Thinking

# 504
  • Бургас
последното добро попадение от ДМ
http://www.gooloo.de/2013/08/balea-schrundensalbe-mit-25-urea.html
на майка ми ужасно напуканите пети са вече супер гладки- само за два месеца

Хубаво,че го сподели,майка ми и баба ми имат нужда от такъв крем,ще им купя по една тубичка Hug bouquet

# 505
  • Бургас
Днес минах през кварталния ДМ. Отново не открих течен Denkmit Ultrasensitive, както и препаратът за съдове от същата серия. Според една продавачка продуктите щели да се появят скоро в нови версии. Щели да се внасят директно от Австрия. Не че знам досега откъде са се внасяли Laughing
Взех праха за цветно пране на ДМ за проба. Явно не уцелих дозировката, защото имах остатъци в чекмеджето Thinking
Проблемът явно не е в дозировката на праха. Аз се оплаках в темата с праховете, че не се разтваря и после се оказа, че при всички в последно време е така. С бебешкия проблем няма, на този обаче нещо му има.

# 506
Току-що пуснах една пералня с точно с него - разтвори се 100%.

# 507
Аз ще пробвам тези дни и с по-малко препарат. Иначе миналата седмица пускахме машината с препарат за почистване. Четох че съветвате да се почистят ръчно и някакви части на пералнята, през които се разпръсквала водата, но не знам къде са newsm78

# 508
Праховете не съм ползвала, но този омекотител наистина прави дрехите много меки, обаче аромата изчезва, когато изсъхне прането.

# 509
Праховете не съм ползвала, но този омекотител наистина прави дрехите много меки, обаче аромата изчезва, когато изсъхне прането.

Подкрепям! Наистина много омекотява, но се губи ароматът след изсъхване. Ползвам го за блузите си, защото не обичам да ми се смесва парфюмът с омекотител и ми върши чудесна работа като изветрее.

Общи условия

Активация на акаунт