Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 210
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Cotton_Soft, V_345 ,
ако кажете, че се справя и с омекотяването на хавлиените кърпи още утре  animal037 към ДМ

# 511
pafal, не мога да кажа за хавлиените кърпи, ползвала съм го веднъж за чаршафи и мога да кажа, че стават доста меки, но нямат никакъв аромат, за това не повторих. Харесвам кърпите и спалното бельо, освен меки, да са и ароматизирани, затова ползвам парфюмен на друга марка за тях. Цената му е  много изгодна за 50 пранета, както го дават, така че опитай, може да останеш доволна.  bouquet

# 512
  • Бургас
V_345  bouquet
И аз държа на аромата, но съм готова да направя компромис в името на мекотата. В чудо съм се видяла с тези хавлиени кърпи! Де-що има омекотител съм го пробвала, топки за пералнята купих... Е, не и не! Само сушилнята ги прави меки, но да я ползвам през лятото, когато има слънце не ми е изгодно.
Примирила съм се вече, но винаги съм готова да опитам и нещо ново.
Ще пиша като добия впечатления.

# 513
  • Бургас
Току-що пуснах една пералня с точно с него - разтвори се 100%.
Каня те на гости да перем  Laughing
Аз с тоз прах не мога да се справя.

# 514
  • Сливен
Аз също нямам проблем с разтварянето на праха за цветно,пера от почти месец с него.Този омекотител който коментирахте ще го пробвам и аз,предпочитам меки дрехи дори и без аромат,а цената каква е?

# 515
2.99 лв. струва омекотителят.
Преди месеци си взех Pfirsich-Zauber с аромат на праскова. Прекрасен аромат от бутилката, но пълна нула върху дрехите.

Между другото, хавлиените кърпи е хубаво да се сушат пò на сянка, да не ги пече директно слънцето, и така не стават като шкурка.

# 516
  • Бургас
Sekhmet , благодаря!  bouquet
И аз съм забелязала, че като ги пече слънцето цял ден положението е още по-зле.

# 517
  • Сливен
2.99 лв. струва омекотителят.
Преди месеци си взех Pfirsich-Zauber с аромат на праскова. Прекрасен аромат от бутилката, но пълна нула върху дрехите.

Между другото, хавлиените кърпи е хубаво да се сушат пò на сянка, да не ги пече директно слънцето, и така не стават като шкурка.
Мерси

# 518
И аз напоследък често минавам през ДМ (най-вече за котешка храна) и се записвам да ви следя. Ще пробвам омекотителя, който препоръчахте да видим дали ще помогне... Попринцип мразя да ползвам омекотители, но хавлиите стават като шкурка след пране... та се надявам да има ефект

# 519
  • Бургас
Праховете не съм ползвала, но този омекотител наистина прави дрехите много меки, обаче аромата изчезва, когато изсъхне прането.

Ще взема и аз да купя,обичам меки дрехи и спално бальо,но никак не обичам да са ароматизирани.

# 520
  • Пазарджик
Расте ми много нова коса и като се вържа ми стърчи смешно, досега я заглаждах с лак за коса, но вчера видях, че има няколко различни продукта на Белнея. Стилизираща вода, гел, стилизиращо олио и незнам си какво още. Не съм ползвала нищо от тях и нямам представа кое ще ми свърши работа. Моля някои които е ползвал да ми препоръча нещо. Косата ми по принцип е мазна.

# 521
Аз ще пробвам тези дни и с по-малко препарат. Иначе миналата седмица пускахме машината с препарат за почистване. Четох че съветвате да се почистят ръчно и някакви части на пералнята, през които се разпръсквала водата, но не знам къде са newsm78
Доклад от днес Laughing Разтвори се напълно. Сложих по-малко от вчера.

# 522
Аз ще пробвам тези дни и с по-малко препарат. Иначе миналата седмица пускахме машината с препарат за почистване. Четох че съветвате да се почистят ръчно и някакви части на пералнята, през които се разпръсквала водата, но не знам къде са newsm78
Колко сложи?

# 523
Колко сложи?
Според мерителната ми чашка около 60 мл Peace

# 524
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, май в тази тема някой се похвали с крем/балсам за тяло с аромат на диня.  Blush ще помогнете ли със снимка?
и виждали ли сте скраб за скалп?
попаднах на информация за такова чудо в една статия  Blush

Общи условия

Активация на акаунт