Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 203
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
балеа имат спрей за тяло с аромат на диня, но не съм го ползвала

# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мерси, бубанка.
останала съм с впечатление за крем със силно хидратиращ ефект и приятен мирис, но не намерих такова в нашия ДМ Hug

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Бяхте споменали, че може да се пазарува с намаление в седмицата на РД. Тъй като моя беше в събота, възможно ли е да си пазарувам до този петък?  newsm78

# 528
Бяхте споменали, че може да се пазарува с намаление в седмицата на РД. Тъй като моя беше в събота, възможно ли е да си пазарувам до този петък?  newsm78
През тази седмица не може.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 21:23 от Пролетно цвете

# 529
  • на последния етаж
Бяхте споменали, че може да се пазарува с намаление в седмицата на РД. Тъй като моя беше в събота, възможно ли е да си пазарувам до този петък?  newsm78
Щом е бил в миналата събота е можело да пазаруваш с отстъпка цялата минала седмица.

# 530
  • оттам, откъдето започва България
Май ще прескоча да ги питам на място.

# 531
За динята:

Миналото лято имаше лимитиран лосион за тяло с аромат на диня и беше страхотен.

Сега има желе за тяло за мазане с аромат на диня и мента - леко и освежаващо, но динята се губи зад ментата.
Скрит текст:

Взех си и спреят за тяло, приятен е, нo доста нетраен като спрейчетата на Avon. Доминира ароматът на кората на динята, една идея по-зелен е аромата, отколкото сладък.
Скрит текст:

# 532
Момичета следя ви от известно време и ми стана интересно за омекотителите, които ароматизират прането ТРАЙНО . Кои използвате вие?

# 533
благодаря, памуче  Hug
видях крем за тяло с мед и ванилия, някакви отзиви?

а за скраб за скалп някой чувал ли е?
може и не от ДМ Blush

# 534
  • София
Аз не съм чувала такава скрап, но пък като пуснах в гугъл излизат не една и две...

За тяло от около година вече ползвам http://www.vistaawt.com/images/upload/product/petit/Image_018.jpg и съм много, много доволна, а и мирише много приятно. В ДМ има мостри, жълтия не съм взимала, само розовия, но и не искам да го сменям.

# 535
 Hug

# 536
Момичета следя ви от известно време и ми стана интересно за омекотителите, които ароматизират прането ТРАЙНО . Кои използвате вие?

От собствената марка на ДМ никой не ароматизира трайно (според мен). Иначе парфюмните на останалите марки са с този ефект. Аз лично съм много доволна от Семана.

# 537

От собствената марка на ДМ никой не ароматизира трайно (според мен). Иначе парфюмните на останалите марки са с този ефект. Аз лично съм много доволна от Семана.

Благодаря. Simple Smile

# 538
Искам да похваля тази паста за зъби.
Скрит текст:
Покрай черешите, които обожавам и ям с килограми, зъбите ми бяха станали да не мога да ги докосна нито с четка, нито с конец и си взех една малка, 20-милилитрова тубичка (стоят преди касите) за проба. Ползвам я вече две седмици и ефектът е поразителен за паста, която струва 65 евроцента (тук ни я пробутват за 1,99 лв.). Сега си ям череши без проблем. Малко като в реклама стана, обаче действително има сериозно намаляване, дори изчезване на болката от чувствителни зъби.

# 539
  • Русе
Аз съм много доволна от детската паста за зъби

Имате ли впечатления от водата за уста на същата марка?

Общи условия

Активация на акаунт