Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 202
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Имате ли впечатления от водата за уста на същата марка?

На мен не ми хареса.

# 541
Аз съм много доволна от детската паста за зъби
С детска паста ли си миеш зъбите. Защо?

Тази
Скрит текст:
боядисва езика в ужасно наситено синьо, което не го одобрявам особено, но може да са я променили, защото съм я ползвала като беше в старата опаковка. Всички видове/цветове оставят тръпчив вкус в устата, което на мен не ми пречи.
Тази вода много ми харесва.
Скрит текст:
Няколко капки се разтварят в малко вода. Много добре освежава дъха и успокоява венците, но съдържа спирт.
Ползвала съм и тази за чувствителни зъби без някакъв ефект. Сега има една нова лилава Total - имам две бутилки от нея и предстои да я пробвам.

# 542
  • София
Имат ли флуор тези  води за уста?

# 543
Двата варианта в стъклените бутилки, които се разреждат - не. Останалите видове, които са в пластмасови бутилки, са с флуорид.

# 544
  • София
А детската паста за зъби дали е люта? Какъв вкус/аромат има?

# 545
  • Сливен
Синята вода в пластмасовата бутилка я ползвам от половин месец,нямам боядисване на езика.Лилавата обаче ми харесва повече.

# 546
  • Русе
Благодаря за отговорите за водата  Peace,ще си взема и аз и ще пиша как е.
Sekhmet-аз не ползвам детската паста,но я пробвах преди да я дам на децата.  Simple Smile Откакто съм я купила не искат друга паста за зъби  Wink
Това е пастата за деца под 6 год

А тази е за деца над 6год.възраст

# 547
Имам спомен, че в ДМ заменят скъсаната платнена торба закупена от тях с нова (безплатно). Някой друг чувал ли е подобно нещо, че да не ходя да се излагам  Laughing ?

# 548
  • Бургас
Мда, по спомен висеше такава табела до касата - за торба до живот Wink

# 549
  • София
И на мен така ми казаха когато я купувах, но не съм сменяла.

# 550
Лелее момичета това с  платнената торбичка ми идва тооочно на време. Вчера ми се скъса моята и тези дни щях да ходя да си купя друга. Мноооого ви благодаря.Simple Smile

# 551
  • София
Това се отнася само за тази с логото на ДМ, преди продаваха едни  свиващи се в джобче пак платнени, но за тях не важи, а и отдавна вече ги няма налични.

# 552
И аз благодаря за инфото. Моята торба е купувана скоро, избледня и се скъса. Преди им бяха по-здрави, имах 2, но ги изгубих.

# 553
Искам да похваля тази паста за зъби.
Скрит текст:
Покрай черешите, които обожавам и ям с килограми, зъбите ми бяха станали да не мога да ги докосна нито с четка, нито с конец и си взех една малка, 20-милилитрова тубичка (стоят преди касите) за проба. Ползвам я вече две седмици и ефектът е поразителен за паста, която струва 65 евроцента (тук ни я пробутват за 1,99 лв.). Сега си ям череши без проблем. Малко като в реклама стана, обаче действително има сериозно намаляване, дори изчезване на болката от чувствителни зъби.
Черешите повишават ли чувствителността на зъбите?

# 554

Ами при някои хора се получава така, например при мъжа ми, аз нямам проблем. Задължително ще пробваме пастата за зъби!!!

Общи условия

Активация на акаунт