Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 149
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Имат сол, виждала съм, но не знам колко струва, защото нямам такава машина.
Скрит текст:

# 616
Имат сол, виждала съм, но не знам колко струва, защото нямам такава машина.
Скрит текст:
влиза  в списъка за другата седмица, да се възползвам от отстъпка рожденик Simple Smile

# 617
  • София
За сол препоръчват повече лидлскъта, по-едра е, което било по-хубаво. За ДМ-ската даже обратното пишат, че  е много ситна.

# 618
Аз пък нямам търпение да свърша таблетките на Лидл. С по-упоритите замърсявания, нещо не се справят. Някои тенджери мия по два пъти  #Cussing out
После наред е една опаковка Финиш.  Party
bis_bis, ако говориш за Denk Mit Multi-power 11, които в момента за 7,99, редовната им цена е 13,99. Така че са много изгодни.  Peace

Рошличка точно тях имах предвид. Много благодаря, ще си взема още една кутия Hug

# 619

[/quote]
а дали имат сол за съдомиялна от тяхната марка? досега съм ползвала медикс и на метро, не мисля че ще има особена разлика  newsm78
[/quote]

За пръв път ползвам техните продукти за съдомиална и не съм запозната все още с асортимента им, но от таблетките останах доволна. Ще тествам и солта, като свърша моята.

# 620
Онзи ден ходих да ДМ за препарата за баня, който хвалехте, но се оказа, че в кварталния магазин нямаше нито един от двата. Искам да ви попитам, справя ли се с мухъл? Банята ни е само с изкуствена вентилация и е ад с проветрението и често имаме проблеми с мухъла. Заслужава ли си да търся точно този препарат или да си действам с Доместос, както до сега? Как мислите?

# 621
  • оттам, откъдето започва България
Ако става въпрос за препарата с оцет - не. Нашата баня също е само с отдушник с вентилатор и след всяко къпане я минавам с мопа. Така не ми се получава мухъл.  Peace Ама си е хамалогия, но няма как.

# 622
Не съм го пробвала против мухъл. Не е имало в банята. Аз също бърша с моп след всяко къпане. Иначе  успешно чисти фугите от едно според мен като плесен ли, от влагата пак. Но е светло на цвят и не мирише на мухъл.

# 623
  • София
Оцетеният не се справя с мухъл. Въпреки, че по идея пръскане с чист оцет би трябвало да бори мухъл, не съм пробвала.
За мухъл - белина.

# 624
+1 за най-обикновената белина.  Peace

# 625
Белината не съсипва ли сифона? Иначе и аз имам проблем с плесен/мухъл по фугите.

# 626
Аз не мия сифона с белина и не знам дали ще го съсипе. След всяко къпане го подсушавам с попивателна кърпа и си е чистичък, без капки и наслагвания от варовик по него. По-сложна ми е мивката, че е стъклена, ама и нея чистя с попивателна кърпа и така си решавам проблема.

# 627
Ние сме на квартира и банята в общи линии, по моите разбирания за 21 век, е за основен ремонт, но това е друга тема. Нито моп-а след душа помага, нито постоянно пускане на перката на отдушника. Колкото и да е вредна белината, факт е, че Доместоса оправя проблема. Но ми е ужасно задушлив и след като измия, половин ден не мога да дишам нормално. За това, ако има с какво да го сменя, ще се родя. Мистър Пропър за баня не действа, Блейзи-също, такова търкане правя и не се изчиства изцяло.

# 628
  • София
А кой е препарата за мухъл, който сте коментирали ?

# 629
  • София
Записвам се. Ще си купя препарата с оцет, че сме в ремонт и много ми трябва.

Похвалвам лакочистителя с ацетон за тъмни лакове на ДМ.

Иначе каналите ни ги тероризирам и с белина, и с течен за канали, и с препарат за баня. И ние сме без вентилация, така че след баня сипвам на пода каквото хвана и попивам.

Доместоса може да смените с ароматизирано Аче, ако искате и разредено с вода.

Общи условия

Активация на акаунт