Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 5

• 166 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Мога ли да ползвам отстъпка за РД с лична карта на сина ми?
Повтарям питането си. Мога ли да пазарувам с чужда лична карта, за да ползвам отстъпка за РД?

# 646
в повечето филиали ще поискат и физическото му присъствие

# 647
в повечето филиали ще поискат и физическото му присъствие
Благодаря за отговора.

# 648
  • Пловдив
Аз днеска пазарувах с чужда лична карта без проблем и направиха отстъпката.
Само че бях запомникакви, че е 20, а то било 15 %  Sad, ама нищо пак е отстъпка Simple Smile

# 649
Аз днеска пазарувах с чужда лична карта без проблем и направиха отстъпката.
Само че бях запомникакви, че е 20, а то било 15 %  Sad, ама нищо пак е отстъпка Simple Smile
И на теб благодаря за отговора. Ще опитам, да видя дали и на мен ще направят отстъпка.

# 650
За рождения ден на сина ми трябваше да ходя с него да пазарувам. Така и не успях да напазарувам, но държаха рожденика да е там.

# 651
  • София
_Smile_, дограмата с магическата гъбка, а пък прозорците пробвай с лятна течност за стъкла на коли. Ще останеш доволна!  Peace

Това е хитринка! И то страхотна! Благодаря за идеята!

# 652
И аз благодаря за идеите  bouquet

# 653
Има ли препарат за мека мебел, от който сте доволни?

# 654
здравейте! има ли витамини или хранителни добавки от които сте доволни Simple Smile при преумора

# 655
  • София
Аз ли не намирам или наистина изчезна тоалетната хартия Super Soft - трипластовата, собствената марка?

# 656
  • София
Взех от препарата за баня, не този с оцета. Много съм доволна. Досега ползвах от Лидл, но този е по-добър определено. Препоръчвам го и не мирише неприятно.

# 657
  • София
Доволни ли сте от тези ароматизатори за WC

https://www.dm.de/denkmit-wc-reiniger-duftspueler-exotic-trio-p4010355848895.html

има четири различни вида и много им се чудя- 3,99лв  за 3 пълнителя не е много,но дали миришат изобщо или изтичат още на втория ден в канала

# 658
Взех такива на промоция миналия месец за офиса и за вкъщи. Ароматизират съвсем слабо, но пък при всяко пускане на водата има много пяна, която чисти тоалетната чиния. Взех две различни опаковки - розовои лилаво за вкъщи и зелено с жълто за офиса, първите миришат по-добре, поне за мен.

# 659
  • София
И ние ги ползваме в офиса. Добри са, миришат си и според мен си струват цената.

Общи условия

Активация на акаунт