Пазаруване от Amazon - тема №43

• 75 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
здравейте момичета искам да попитам има ли тема за amazon.com и вие поръчвате ли от там. Харесала съм си едни книги които в co.uk и de ги няма. Дава ми че поръчка над 36 долара е безплатна и знам, че ще отидат на митница. Др. трябва ли да знам? Благодаря ви! Hug  bouquet
Чела съм ,че някой от момичетата ползват английските посредници,пращат до техен адрес и така не се налага митница.

# 76
  • Sofia
здравейте момичета искам да попитам има ли тема за amazon.com и вие поръчвате ли от там. Харесала съм си едни книги които в co.uk и de ги няма. Дава ми че поръчка над 36 долара е безплатна и знам, че ще отидат на митница. Др. трябва ли да знам? Благодаря ви! Hug  bouquet

Безплатна е до Щатите. Ако ги поръчаш до БГ, при плащането директно ще ти начисли всички такси и дори и да отиде на митница, всичко ще ти бъде платено ( тук има информация за услугата Global shipping , която предлага амазон).
Друг вариант (аз правя така, когато поръчвам от Америка) , изпращам си нещата на адреса на посредник в УК и така си спестявам ходенето по митници. Ако дължимите такси не са предварително начислени , от английската митница изпращат писмо на превозвача с указания за плащане, което те ми препращат, плащам си онлайн /или по телефона и след това си получавам пратката .

# 77
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте момичета искам да попитам има ли тема за amazon.com и вие поръчвате ли от там. Харесала съм си едни книги които в co.uk и de ги няма. Дава ми че поръчка над 36 долара е безплатна и знам, че ще отидат на митница. Др. трябва ли да знам? Благодаря ви! Hug  bouquet
Чела съм ,че някой от момичетата ползват английските посредници,пращат до техен адрес и така не се налага митница.

благодаря!

Безплатна е до Щатите. Ако ги поръчаш до БГ, при плащането директно ще ти начисли всички такси и дори и да отиде на митница, всичко ще ти бъде платено ( тук има информация за услугата Global shipping , която предлага амазон).
Друг вариант (аз правя така, когато поръчвам от Америка) , изпращам си нещата на адреса на посредник в УК и така си спестявам ходенето по митници. Ако дължимите такси не са предварително начислени , от английската митница изпращат писмо на превозвача с указания за плащане, което те ми препращат, плащам си онлайн /или по телефона и след това си получавам пратката .

да разбирам ли, че ако отиде на митница няма да платя там нищо?

# 78
благодаря ви момичета не ми приема картата, така, че ще трябва посредник  Tired

# 79
  • Sofia
Ако са ти събрани таксите предварително, няма да доплащаш нищо.

Провери, ако искаш този сайт (не знам какви книги търсиш) . Доставката е безплатна и идват в пощата.

# 80
Благодаря  bouquet

# 81
Получих това мъжко яке на S Oliver
Прекрасно,тъкмо каквото търсеше мъжа ми ( а той е от претенциозните),но за мое голямо учудване уголемено  Shocked Аз едва му намирам якета,тъй като е едър,а това ме шашна
Взех 4 ХЛ водейки се по таблиците,но му е голямо.
А не е евтино ( около 115 лв),колко би струвало връщането и мога ли да претендирам за безплатно връщане . 
Благодаря на всеки,който ще ми отговори  Hug

# 82
  • София
Получих това мъжко яке на S Oliver
Прекрасно,тъкмо каквото търсеше мъжа ми ( а той е от претенциозните),но за мое голямо учудване уголемено  Shocked Аз едва му намирам якета,тъй като е едър,а това ме шашна
Взех 4 ХЛ водейки се по таблиците,но му е голямо.
А не е евтино ( около 115 лв),колко би струвало връщането и мога ли да претендирам за безплатно връщане . 
Благодаря на всеки,който ще ми отговори  Hug

Да, ще ти възстановят пощенските разходи, ако връщаш в 30-дневен срок от доставката  Peace

# 83
Magrat*,благодаря !

Моля упътете ме за Пловдив
1.Къде да отида,в кой пощенски клон
2. Нужно ли е в техния голям кашон да бъде,или мога и в мекичко найлонче да го опаковам
3.Как пращам-препоръчано,обикновено,друго?
4. Касовата бележка ксерокопирам ли я или прилагам оригинала вътре
5. после пиша на съпорта им за пощенските разходи
6. Има ли нещо друго,което трябва да направя?

Знам,че го дъвчем на всяка страница,но като не съм имала нужда и не съм го чела.Благодаря за търпението и отделеното време за добрата душа,която ще ми отговори  Hug

# 84
  • Sofia
Magrat*,благодаря !

Моля упътете ме за Пловдив
1.Къде да отида,в кой пощенски клон
2. Нужно ли е в техния голям кашон да бъде,или мога и в мекичко найлонче да го опаковам
3.Как пращам-препоръчано,обикновено,друго?
4. Касовата бележка ксерокопирам ли я или прилагам оригинала вътре
5. после пиша на съпорта им за пощенските разходи
6. Има ли нещо друго,което трябва да направя?

Знам,че го дъвчем на всяка страница,но като не съм имала нужда и не съм го чела.Благодаря за търпението и отделеното време за добрата душа,която ще ми отговори  Hug

2. Ако го върнеш в големия кашон, ще бъде колет и е по - скъпо. Купи си от хартиените пликове, които предлагат в ппощата.
3. Може да не е препоръчано, но искай да бъде с тракинг номер.
4. Сканираш я и им я изпращаш по мейл.
5. = 4
6. Ако си го поръчала директно до България можеш да се пробваш да им поискаш етикет за безплатно връщане.

# 85
Благодаря за обяснението,има ли толкова големи хартиени пликове,да поберат мъжко яке?
Значи бележка не пращам с пратката,нали така.
Искам да съм подготвена,тъй като в Централна поща са едни хиени нелюбезни ,а в кварталната ми е изчезвала пратка....
До превозвач беше .

РЕД. Все пак вътре не трябва ли да сложа някаква бележка ( в кашона нямах нищо,беше облепван с тиксо,може да е изпаднала). Как да им докажа,че точно аз,а не някой друг изпраща пратката,като адреса на подател ще е съвсем непознат за тях...Нещо от сайта да разпечатам и да мушна вътре ??

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 21:53 от Трапезица

# 86
  • Бургас
Аз получих онзи ден няколко тениски с дълъг ръкав за мъжа ми. Той носи 2ХЛ и едната, s. Oliver, му е доста добре, даже леко свободна. Тази обаче е доста умалена, ако на някой му харесва да ми пише - ширината под мишниците е 53 см. Иначе се води и тя 2ХЛ. http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00KX0ITUU

# 87
Аз получих онзи ден няколко тениски с дълъг ръкав за мъжа ми. Той носи 2ХЛ и едната, s. Oliver, му е доста добре, даже леко свободна. Тази обаче е доста умалена, ако на някой му харесва да ми пише - ширината под мишниците е 53 см. Иначе се води и тя 2ХЛ. http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00KX0ITUU
Здравей, мъжът ми я хареса. Ако може цена и реална снимка. Може и на ЛС. Simple Smile

# 88
Възможно ли е без да искам да съм изтрила от Хисторито с поръчките някоя поръчка? През септември поръчах едни обувчици и два чифта сандалки от намаленията за малкия. Е, убих се да търся поръчката - няма и няма, а май ще се разминем с номерата и ще трябва да ги пласирам. Това ми е драма, че всички много ги харесвам, ама...

# 89
Възможно ли е без да искам да съм изтрила от Хисторито с поръчките някоя поръчка? През септември поръчах едни обувчици и два чифта сандалки от намаленията за малкия. Е, убих се да търся поръчката - няма и няма, а май ще се разминем с номерата и ще трябва да ги пласирам. Това ми е драма, че всички много ги харесвам, ама...
Погледни най-отгоре ти дава минал период,за който показва поръчките. По подразбиране е 6 месеца,избери от падащото меню 1 година,за да я видиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт