Пазаруване от Amazon - тема №43

• 75 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Имали ли сте стока от амазон която да е с дата на доставка чак след 2 месеца????

# 136
  • Варна
Имали ли сте стока от амазон която да е с дата на доставка чак след 2 месеца????

Има.  Simple Smile Но това си го пише предварително. Peace

Относно опаковането аз съм получавала неопаковани само много обемни неща. Тогава наистина е сложен етикета директно върху кутията на продукта. Ev_e, пазари се и си искай дори ако може да ти удължат гаранцията, че какво ще правиш ако спре да работи след 1г. А бебефон се полва доста дълго време.
Точно това мислех да направя - ще се оплача от опаковката, ще изпратя снимките и ще поискам по-дълга гаранция. Чакам само да го подаря другата седмица, за да видим дали изобщо работи  Confused

Най-често в такива случаи (да не кажа "винаги") под стоката пише нещо от рода на "Тази стока ще бъде изпратена в оригиналната си опаковка, от която е видно какво има вътре. Ако не искате да се вижда, чекнете го като подарък." (пиша по спомен). Peace Аз не виждам защо трябва да се мрънка в такъв случай и да се иска някаква компенсация.  Rolling Eyes Четете внимателно, бе, хора!

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 14:15 от chockolina

# 137
Честно казано не беше упоменато, става въпрос за маратонки които ги дава че са налични, и чак след поръчката ми изписа че доставката е 2 месеца Shocked
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CG4D3AM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 15:36 от preci

# 138
Честно казано не беше упоменато, става въпрос за маратонки които ги дава че са налични, и чак след поръчката ми изписа че доставката е 2 месеца Shocked

дай линк  Simple Smile

# 139
# 140
Здравейте! За първи път чета темата. Натиснах на дневни сделки на amazon.uk  и ми излезе яке, което много харесах.. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F3XOSR0/ref=ox_sc_act_imag … id=A1WDB4XP7GS8AL.
тъй като нямам регистрация и не съм много на ти с английския бих се радвала, ако някой поръчва нещо днес да ми го поръча с/у съответна сума за услугата. Моля ако се появи добър самарянин да ми пише на ЛС.   bouquet

# 141
  • София

Има.  Simple Smile Но това си го пише предварително. Peace

Относно опаковането аз съм получавала неопаковани само много обемни неща. Тогава наистина е сложен етикета директно върху кутията на продукта. Ev_e, пазари се и си искай дори ако може да ти удължат гаранцията, че какво ще правиш ако спре да работи след 1г. А бебефон се полва доста дълго време.
Точно това мислех да направя - ще се оплача от опаковката, ще изпратя снимките и ще поискам по-дълга гаранция. Чакам само да го подаря другата седмица, за да видим дали изобщо работи  Confused

Най-често в такива случаи (да не кажа "винаги") под стоката пише нещо от рода на "Тази стока ще бъде изпратена в оригиналната си опаковка, от която е видно какво има вътре. Ако не искате да се вижда, чекнете го като подарък." (пиша по спомен). Peace Аз не виждам защо трябва да се мрънка в такъв случай и да се иска някаква компенсация.  Rolling Eyes Четете внимателно, бе, хора!
doh добре че си ти да ме светнеш, че трябва да внимавам повече. Хайде да не си дрънкаме наизуст, като не знаем какво точно се е случило, ок?
Не пише подобно нещо. И никога не е пишело по отношение на продуктите, които съм купувала.
И когато харча собствените си пари, ще "мрънкам" колкото искам и за каквото преценя.

# 142
  • Варна
Колко си възпитана само...  Rolling Eyes И после се чудим защо толкова много чужди магазини ни отрязаха... Rolling Eyes
Дай линк към бейбифона, да видим дали изписва нещо подобно, на мен ми се е случвало доста често, зписва го чак по време на поръчката, не го пише предварително. Наистина не виждам какво общо има гаранцията му с това, че са го изпратили без допълнителен кашон отвън, че да искаш удължаване или компенсация. Друг е въпроса, ако не работи. Peace

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CG4D3AM?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Възможно е да ти ги пратят по-рано от указаното. Peace Проверих за тези, UK 1 ми дава Estimated delivery:  28 Mar. 2015 - 31 Mar. 2015.

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 16:47 от chockolina

# 143
  • София
doh добре че си ти да ме светнеш, че трябва да внимавам повече. Хайде да не си дрънкаме наизуст, като не знаем какво точно се е случило, ок?
Не пише подобно нещо. И никога не е пишело по отношение на продуктите, които съм купувала.
И когато харча собствените си пари, ще "мрънкам" колкото искам и за каквото преценя.

А ние, които не сме харчили нашите си пари сме длъжни да ти търпим "мрънкането" ли?
И "красивия" тон и израз ...
И да - точно така направи, както си решила - оплачи се от опаковката, изпрати снимките и си поискай по-дълга гаранция.
И да поспрем малко с бейбифона, че на последните страници само това горе-долу присъства  Peace

# 144
  • София
Тонът е същият, с който се обърнаха към мен.

Оплаквам се не защото се вижда продуктът, а защото го получавам в смачкана, огъната кутия, което нямаше да се случи, ако беше опакован. Транспортиран по този начин, няма никаква гаранция, че не е повреден, тъй като това е деликатна техника.

Линк не мога да дам, защото явно е изчерпан и не се продава в момента от Амазон. Когато го пуснат отново - тогава, ако не съм дотегнала прекалено.

Бъдете здрави.

# 145
  • София
Ev_e, с най-добри чувства - амазонци са супер коректни (да не кажа най-коректните от всички магазини, откъдето пазарувам, а те хич не са малко  Crazy) ... каквото съм поискала досега от тях (основателно, разбира се) винаги е било получено.
Напиши им един имейл, покажи им снимки ... "помрънкай"  Grinning на тях ... и ще видиш, че нещата ще се подредят в твоя полза  Peace

Здраве пожелавам и на теб   bouquet

# 146
Тонът е същият, с който се обърнаха към мен.

Оплаквам се не защото се вижда продуктът, а защото го получавам в смачкана, огъната кутия, което нямаше да се случи, ако беше опакован. Транспортиран по този начин, няма никаква гаранция, че не е повреден, тъй като това е деликатна техника.

Линк не мога да дам, защото явно е изчерпан и не се продава в момента от Амазон. Когато го пуснат отново - тогава, ако не съм дотегнала прекалено.

Бъдете здрави.

Щом се притесняваш,че е повреден,върни го просто и толкова.Удължена гаранция не мисля,че е възможно да ти предложат.

# 147
Получих тези от склада:
http://www.amazon.de/gp/product/B00KQNQ3KM?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00 едва и обувам,странно е ципа да е отзад,но се надявам да се разберем.Иначе са нови и без видими дефекти,само кутията е с тиксо,разлепвана и няма търг.вид. С тях поръчах и четки за ел.четка,но ги няма,писах им да видим...

# 148
  • Sofia
И от Вип-овете ли дърпат парите , непосредствено преди да изпратят поръчката?

# 149
  • На черешатааа
Magrat*    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт