Аватарът – мое лице

• 15 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Аз някак свикнах бързо да разпознавам редовните, даже и тези, които си сменят аватар, а дори и ник нейм. Но има и такива, които като си сменят ника и не ги разпознавам по писането, а уж съм го намерила за характерно.

И аз се подсетих да си върна любимия аватар.

# 31
Бонго, Лабрекс, Лиляна, Мамасита, Мамма. За други не се сещам.

# 32
  • В Космоса
На мен ми се иска тези с постоянните аватари да си ги посменят малко, за разнообразие. Grinning За мненията се ориентирам като тръгна да чета самия пост, а аватарите нямат отношение към това. А и съм достатъчно дълго тук, за да се ориентирам много бързо. Въобще изискват се секунди, за да видиш познатия ник до непознатия аватар. Те са един до друг, всъщност.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 23:28 от Акаша

# 33
Нямам аватар - нямам мое лице!  Tired  Иначе за кака Сийка съм си мислела как един ден ще се запозная на живо с нея и ще излезе, че е всъщност тънка, руса мадама, с косица на вафлички и с ококорени, невинни сини очи! Flutter  4470

# 34
  • Пазете Гор
Чужди аватари не биха ми липсвали, колкото и да са се срастнали с потребителя. Липсва ми един мой интелектуално-аграрен, който любезните момичета от аватарните теми  ми подариха, и аз ползвах дълго. За съжаление не си направих труда да си го запиша и в един прекрасен момент линкът към него стана невалиден, и така.

Тези мънички картинки носят послание и информация за ползвателя им. Усещам потребителите, които не ползват, някак по-прикрити. Чувам ги, но не ги виждам.

Както зад тюлена завеска в изповедалня.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 20:48 от Куркума

# 35
Нямам аватар - нямам мое лице!  Tired  Иначе за кака Сийка съм си мислела как есин ден ще се запозная на живо с нея и ще излезе, че е всъщност тънка, руса мадама, с косица на вафлички и с ококорени, невинни сини очи! Flutter
Кака Сийка ли?!
 Joy  Joy  Joy
Така не си я бях представяла, но и нейният аватар е емблематичен .
Сега се сещам и за гущера на Татти. Лоша работа- с две думи !

# 36
Тюх, Куркума, как те пропуснах?!  Embarassed Хем често ти дръпвам профила, за да си подсладя душата с хубавия ти изказ... Имаш чудесен, запомнящ се аватар, излъчващ топлина.

# 37
  • Ямбол
А за Янечек какво ще кажете? Много ѝ пасна новото аватарче.
Куркума ми харесва повече с онази с ръцете.

# 38
  • В Космоса
А за Янечек какво ще кажете? Много ѝ пасна новото аватарче.
Куркума ми харесва повече с онази с ръцете.

Казвам да и за двете.  Simple Smile

На Куркума може да му се измисли нещо също толкова хубаво, само да има желание. Само дай насоки, Куркума, ако не, по наше усмотрение. Grinning

# 39
  • София
Малеее, аз съм се срастнала с моя аватар  Mr. Green
Той ми е първият, защото първото ми участие беше в тема на отслабващи, после отслабнах драстично ... сега пак напълнях Joy, демек аватарчето ми е пак актуално!

На мен пък ми липсваше на НиноТино мишката на покрива, ама сега свикнах с новия.
Обаче на как'Сийка и на Лиляна няма да им простя ако си променят визиите Crossing Arms

И на Куркума стария аватар ми липсва, ама и този ми харесва ... благ един Peace

# 40
  • Tам през Атлантическия океан
Десс ми харесва повече с онази с обувката на главата.

Те ме те , същински еднорог  Flutter

# 41
  • Ямбол
Десс ми харесва повече с онази с обувката на главата.

Те ме те , същински еднорог  Flutter
Супер си така.
Онзи косматият беше отврат.

# 42
  • Tам през Атлантическия океан
Ххаха ми така се чуствах  Mr. Green
от хормоните Wink

Re: Аватарът- мое лице  Laughing

# 43
Тъй като не ползвам само този форум, за мен е много по-лесно да се ориентирам визуално по аватарите  Peace

Хора, които ги сменят често, просто не ги различавам  Sad

# 44
Обаче на как'Сийка и на Лиляна няма да им простя ако си променят визиите Crossing Arms

Според ника и аватарът. Как ме виждаш с този ник да си сложа някоя секси красавица?  Joy
А и селянките така повече кълват...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт