Аватарът – мое лице

• 15 880
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Не знам за коя Мери става въпрос. И понеже виждам, че вече има реакции от моето писание, да успокоя дамите, че коментарът ми беше насочен към г-жа Краси.  Peace

Ан, естествено! Ти пък.

# 76
Аууу, Бубанка си е сменила, аватара. Не мога да я възприема така.

Пропуснали сте Шани - емблематична, а също, и ТийнМастер. Сега не ми се търсят, но по аватара се ориентирам.

Я Краси какъв психоаналик е? Тц, тц...

ПП Пропуснах да кажа, Лабрадор отдавна си смени аватар, но и до сега го свързвам с един изискан - част от костюм стилна вратовръзка и ръка със скъп часовник. Така го описах , че не знам дали и той самия ще се сети, беше ми любим.

# 77
# 78
Нямам наблюдения относно аватарите, от скоро съм тук и не съм  запомнил никой конкретно.
Не съм много редовен като активност във форума , не съм си направил труда да си избера за мен самия. 
Общата визия  на потребителите тук е логична, очаквана и  приятна - модели, красиви пейзажи и тн. гърлс 
things Wink

# 79
Нямам наблюдения относно аватарите, от скоро съм тук и не съм  запомнил никой конкретно.
Не съм много редовен като активност във форума , не съм си направил труда да си избера за мен самия. 
Общата визия  на потребителите тук е логична, очаквана и  приятна - модели, красиви пейзажи и тн. гърлс 
things Wink
Joy Joy Joy И "полегнала е Тодора... за всеки, който я е пожелал...". Може и за подпис да мине, ако сменим името. Аксесоарите са за камуфлаж... Ха, познайте...

# 80
От заглавието направо минавам на Отговор. Не, аватарът и картинките въобще не са ничие лице.  И дрехи даже не са. Всъщност завиждам на потребителите без аватари и на тези, които с години не ги сменят.

# 81
Едно време сменявах аватари, сега се заседях с един, омръзна ми просто. Осъзнах напоследък, че е влудяваща постоянната смяна както на аватари, така и на никнейм, защото е досадно за околните. Laughing Освен това гадателките на аватар, ще кажат, че сигурно не може да намериш себе си, знам ли Thinking
Помня някои и ги разпознавам по аватарите, но не всички. Интересно е като чета как хората асоцират някого с аватара му и като познавам лично този някой, и той няма нищо общо с малката картинка, с която го разпознават тук, е забавно! Crazy
Вечна любимка и на ник, и на аватар ми е лято! Heart Eyes
И един аватар, който помня, защото ми е много миличък, но не помня чий е Blush  един таралеж, който бърза на някъде. Grinning
Както и този. Grinning
Хм, какви аватари съм взела да харесвам! Thinking Вдетинявам се... Crazy

# 82
Самата идея, че аватарът е "премяна", че в него се влага креативизъм и едва ли не е арт е досадна. Аватарът на Бонго ме кефи повече от постоянно сменящите се картинки, създадени от някой друг.

Софи, ти пък за какво я сложи сега тази отхапана ябълка?  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 00:21 от Анонимен

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, като не са създадени от мен, какво пречи да им се радвам Laughing? Аз затова ги въртя- днес ми харесва да виждам едно, докато си редактирам поста, утре друго. Въобще аватара и подписа си ги правя с единствена цел да се харесат на мен самата. 

п.п. ако бях фотограф с някакви способности, щях да слагам лични снимки, ама на- не съм Mr. Green

# 84
Преди много сменях аватари, подписи, от естетическа гледна точка. Но от година може би съм си с този. Ако кажа, че си приличам с мацката сигурно ще звуча прекалено нескромно и неискрено за анонимен форум, но е така за тези, които ме познават реално.

Винаги свързвам потребителите с името им, аватарите, подписите. Разбира се, не буквално. Символично, частично и абстрактно. Понякога усещам как си ги нагаждам. Например с даден стил на писане, откривам общи черти от снимката на аватар/подпис, така си създавам илюзорно впечатление за потребителя. Може би най-реална преценка бих добила от потребители, които нямат снимки, като съм чела доста техни мнения, след което си сложат аватар. Така бих преценила по-добре дали си "пасва". Но е важно да се отбележи, че има различни значения за "аз-ът"
Скрит текст:
Аз-образът условно може да бъде разделен на две: личен и социален. И двата могат да бъдат допълнително разделени на по две - реален и идеален. Така се получават съответно: идеален личен Аз-образ (какъв иска да бъде индивида), реален личен Аз-образ (какъв е индивида според собствените му представи), идеален социален Аз-образ (как индивидът би искал да бъде възприеман от околните) и реален социален Аз-образ (представите на индивида за начина, по който другите го възприемат).

# 85
Джой, като е само за теб за какво е темата?

# 86
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чек, темата е за конкретни аватари, които асоциираме с конкретни потребители. Емблематични, така да се каже. И дали тези аватари влияят на представата, която си изграждаме за него.

# 87
Казах си мнението точно по тези въпроси. Емблематичен аватар? Да кажем такъв е на Татти. Рапознава се много бързо и е негов.

# 88
Понеже все още съм "новак" в този форум, не мога да определя кои аватари биха ми липсвали, но определено мога да кажа че доста се дразня когата някой си смени аватара или подписа.  Cry

# 89
  • Телиш/Плевен
Темата ме вдъхнови да си сложа аватар с "мое лице". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт