MasterChef България, Тема 3

• 41 296
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Malko_Slance, не съм гледала другите формати, но аз го схванах, че имунитета е за следващата седмица  - т.е. когато другия път имат отново Мастершеф кутия, имунизирания ще е спасен.

Момичетата с опит да кажат дали бъркам.

# 181
  • Разпиляна във въображението
При американците има кутия и победител. Победителят има предимство  - имунитет, избира следващото предизвикателство  /избира от възможности, разпределя продукти.../и  не участва в него, а гледа. При следващата игра от последните трима един отпада. Тук има един кръг повече.

# 182
  • София
Победителят има предимство  - имунитет, избира следващото предизвикателство  /избира от възможности, разпределя продукти.../и  не участва в него, а гледа.

В някои участва, в други - не.  Peace

# 183
  • Разпиляна във въображението
 В последно време май не участват много много.

# 184
  • София
Възможно е. Не съм търсила зависимост, но мисля, че има такава между предоставеното на победителя предимство и това дали ще участва в предизвикателството или не.  Thinking

# 185
Боян много неприятен ми  стана. Няма лошо от самочувствие и спортна злоба, но неговото ми идва в повече. Все пак смятам, че е един от най-добрите там, но се надявам Симеон да го победи утре. Rolling Eyes

Аврам също започва да ми лази лекичко по нервичките с неговата неувереност ли е, прекалена скромност ли е, както и с мънкането му. Ако продължава в този дух, не виждам какъв МастърШеф може да стане, колкото и да е талантлив. Tired

Ву ми става все по-симпатичен. Винаги ми изглежда спокоен и уверен, уравновесен.

# 186
  • София
Много ме комплексират тия "любители-готвачи"  ooooh!   Laughing Въпреки това, много ме радват и ги следя изкъсо. Не съм гледала американския вариант и нямам представа какво да очаквам, което ми улеснява нещата.
Утре имам усещането, че Боян ще спечели имунитет  Thinking

Аврам също започва да ми лази лекичко по нервичките с неговата неувереност ли е, прекалена скромност ли е, както и с мънкането му. Ако продължава в този дух, не виждам какъв МастърШеф може да стане, колкото и да е талантлив. Tired

Той ми е от фаворитите, но ограниченото време е най-големият стрес според мен  Peace  Светкавично трябва да измислиш какво да сготвиш и то оригинално, да напазаруваш и да не забравиш нещо, да включиш фурната, да сготвиш, да украсиш и презентираш  ooooh!

# 187
  • Велико Търново
И мен това ме удивлява - бързината, с която измислят какво да сготвят, че и да направят гарнитура и украса. Аз съм далеч от кулинарните умения, дори ми коства усилие да измисля какво да сготвя ooooh!
Иначе, в предаването съм "за" Симеон Peace Много ми допада това момче, има талант, умереност, обраност в поведението - такива хора харесвам.

# 188
Изгледах късно епизода.
Десертът с който спечели Симеон беше много семпъл, а визуално за мен не беше кой знае какво. Доста хаотичен.
Второто предизвикателство с пуешко - почти всички са направили роле. Креативност липсва...
Елена и Дарин ми харесаха с по-различните си ястия.

# 189
И мен Боян ме разочарова с прекалената си самоувереност, но пък много ми харесват ястията му.
Юлияна не мога да кажа, че ми е антипатична, но действително няма как без да се опитват ястията.
Скрит текст:
А и ми е дотегнало от вегани и вегетарианци, които вместо кротко да си вегетират, нон-стоп натрапват идеалите си и всъщност демонстрират, че нямат нищо против да заменят животинското месо с човешко.  Mr. Green
Но пък Мариела и Стефани определено не са ми симпатични. Мариела се е поукротила като че ли, но Стефи с нейните тиради почва да ме дразни. Хем е мрънклива и някак меланхолична, хем като я похвалят и вече е номер едно. Нещо...
Жената с магьоснически вид ми е много интересна. Simple Smile
Фаворит ми остава Аврам, но заедно с него стискам палци на Елена и Таня.   bouquet

# 190
  • Ямбол
На мен пък ми допада самочувствието на Боян. Уверен в себе си и има за какво. Не е някоя надута пуйка.

От журито татуираният Петър е много сух и никак не може да говори пред камера. На Виктор повече му се получава да ръководи и организира.

# 191
Нека си има спортна злоба Боянчо, но да не е с маниера на Englishman in New York..Разни чупки, поклащания на глава..

# 192
И Боян и Симеон са добри. Ще бъде интересен двубой. Аз съм са Симеон.

От тримата, дето ще се борят за оставане,  съм за Петър. Да нещо не му се получи, но.. поне не се гнуси.

Юлияна с това не понасяне на месото - не е за там, а Диляна могат да я вземат в някоя детска градина, докато се хранят децата да им обяснява как са изяли слънцето, тревичките и пчеличките!

# 193
Диляна могат да я вземат в някоя детска градина, докато се хранят децата да им обяснява как са изяли слънцето, тревичките и пчеличките!
Laughing
Интересен ми беше снощният епизод. Моите фаворити не са сред застрашените, нито в двубоят за имунитет.
Въпреки това ще стискам палци на Петър и Симеон.

# 194
И все пак продължавам да не разбирам защо камерата постоянно дава едни и същи лица, други просто остават в сянка. Например Стефан, Кристина, Елена.... някак остават на заден план или поне моето усещане е такова Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт