MasterChef България, Тема 3

• 40 735
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол

Момичетата-щом една пица толкова ги затрудни, какво ли да очакваме нататък?    Simple Smile
Да, и мен ме учуди какво се спекоха, като и заданието беше ясно - пица, т.е. не се изискваше от тях тепърва да мислят какво да приготвят. Пицата е толкова лесна - домати, босилек, някакво сирене/кашкавал/моцарела и воала - готово  Grinning
...
Ситуацията, в която са поставени им е достатъчно стресова. Това са тримата, от които един отива на сигурни елиминации. Трябва да си голямо перде, че да не ти окаже влияние напрежението.
За пицата съм съгласна. Аз вкъщи правя по-добри варианти и да, чубрица ползвам рядко, повече риган и босилек.

# 421
  • София
...Много ми допада това разтягане на предаването и акцентиране на по- малък брой участници, в случая 5 от снощи, които опознахме малко по-добре.

И на мен. Така във всяко от трите предавания ще гледаме по 2 състезания и това много ме радва. Коментарите на участниците не ме дразнят, напротив-много са ми интересни, както и многозначителните им погледи, мимики и жестове...
За сега съм си избрала по 1 фаворит от мъжете (Боян) и жените (Таня), но симпатизирам и на още няколко участници, за които бих се радвала да стигнат напред в състезанието - Симеон, Аврам, Елена, Нина, Каролина, Стефан. Всички те обаче някак стоят встрани от камерата (с изкл. на Симеон), поне за сега... Не харесвам Диляна, Юлиана и Мариела. Останалите са ми някак безразлични, макар че и 5-мата са запомнящи се образи-Стефи, Дарин, Ву, Петър и Кристина...

За снощния епизод, очаквано и заслужено победиха Симеон и Петър.
Стисках палци на Боян и смятам, че той се представи достойно-не се предаде, постара се да се представи максимално добре.
Победата на Петър беше по-скоро на късмет, но в крайна сметка неговата пица очевидно беше единствената, която става за ядене.
Пицата на Юлиана, макар че не съм вегетарианка, ми звучеше много вкусно-с хрупкави запечени зеленчуци (под "хрупкави", мисля че Андре имаше предвид не сурови, а хрупкаво запечени - видях я да ги запича предварително във фурната на кръгчета-лук, тиквички, патладжан), сирена и пъдпъдъчи яйца.
На Диляна пицата не ми хареса.

НЯмам търпение за епизода довечера, отборните игри ще внесат мнооого колорит в играта  Twisted Evil

# 422
  • София
Под хрупкави имаше предвид сурови.

# 423
Не, харесаха ги според мен зеленчуците, не изглеждаха сурови и нямаше такива коментари  Rolling Eyes.
Ние довечера сме на пица с пъдпъдъчи яйца и разни други хубавини  Crazy

# 424
  • Mediterraneo
Тази Мариела в качеството си на каква я дават да коментира постоянно. Много ми е противна, да ме извинява.
Боян ми е много надут, не харесвам такива хора.
Аврам ми е симпатичен някак си, но е твърде неуверен, твърде мрънка и няма да успее да изпъкне.

# 425
От този регламент едно разбрах - отпадането от това състезание е не по-малко трудно отколкото готвенето.

Хахаха малко така се получава. Това обаче ми допада. Така ще има по 3 епизода седмично и повече състезания, иначе щеше да е само един.

От снощния анонс ми се стори че май най свития ще се окаже скрита лимонка, Аврам де.
Не можах да видя отборно състезание ли ще е. Ако е отборно сигурно загубилия отбор + Диляна ще имат стрес тест и  най зле представилия се ще си ходи. Пък може да спасят един от загубилия отбор кой знае или пък да гласуват за най слабия в отбора и той да се състезава с Диляна. Нещо регламента в нашето предаване е малко по различен, но ще видим довечера.
На мен ми допадат всички участници, добри имаше много интересни ястия до тук, различни са като типажи, никой не ме дразни засега. А коментари сигурно всички правят докато наблюдават състезанията, но излъчват тези на по колоритните участници.

# 426
  • Велико Търново
Много ми е интересно предаването Simple Smile напрегнато ми беше и на мен като ги гледах.
В двубоя бях "за" Симеон - подкрепям повечето мнения, изказани в негова полза. У Боян има нещо, което ме дразни, но не мога да определя какво ...
Петър ми хареса с креативността си - голям сладур, беше се притеснил доста, а накрая дори победител излезе - това е важното, да умееш да извлечеш полза от всяка ситуация и да не се предаваш. Браво!

# 427
Не мисля, че въпроса какво се случва с храната е най-важния, но не се изхвърля, в това мога да ви уверя.
Вероятно и това е причината да не си задаваш този въпрос.
Хей, готин! Никой не казва, че е най-важният въпрос този. Но ние се питаме. Любопитно ни е.
Явно нямаш право да ни кажеш, но в такъв случай очаквам да ни го кажеш направо.
Сега остава и да чуем кой е най-важният въпрос...?!

# 428
Не мисля, че въпроса какво се случва с храната е най-важния, но не се изхвърля, в това мога да ви уверя.
Вероятно и това е причината да не си задаваш този въпрос.
Хей, готин! Никой не казва, че е най-важният въпрос този. Но ние се питаме. Любопитно ни е.
Явно нямаш право да ни кажеш, но в такъв случай очаквам да ни го кажеш направо.
Сега остава и да чуем кой е най-важният въпрос...?!

Готин коментар.  Peace

Наистина, за нас гледащите много неща са "важни".

# 429
  • София
Яд ме е за Дилянка! Как можа така да се изложи, като се представяше толкова добре.
Обаче не мисля че ще отпадне на следващия етап.

Можеха да извъртят една проста пица Пеперони, между другото.
Интересно обаче веганката как успя да замеси тесто с мая. Аз съм много скарана с тестото и знам, че е трудно.

# 430
  • На ръба..
Изгледах последните два епизода и Симеон все повече се превръща във моя фаворит, а Боян с този тон и маниер на поведение..някак си ме отблъсква. Таня ми е толкова нежна, възпитана и сдържана..много и се възхищавам. Авраам го харесвам, даже много, но това постоянно притеснение почва да ме дразни /ММ вика...аха, ей сега ще се разплаче тоя/. Много ми е мил, ама май довечера ще покаже същността си.

# 431
  • София
Тази ми е най-любимата пица и аз само такава правя. Сега като чета рецептата и си е 1 час приготвянето, въпреки че е най- опростения вариант.

# 432
  • София
Интересно ми е, и ще се радвам, ако някой от следящите темата участници може да отговори, дали и до каква степен слабостите и преимуществата на конкурентите им, влияят на собствената им игра, стратегии и решения в състезанието, или се осланят само и единствено на собствените си умения и възможности?
Водят ли си някакви дневници например, в които след всяко предизвикателство да си записват кой какво е избрал да приготви, т.е. с това се чувства по-сигурен и уверен в успеха си; кой с какво не се е справил; кой с какво няма опит, съотв. вероятността да не се справи е по-голяма...? До колко взимат предвид такива изводи, когато гласът им е решаващ-напр. при избор на основен продукт в състезанията за креативност, при съставяне на отбор и разпределянето на задачите в него при отборните предизвикателства?

# 433
Тази ми е най-любимата пица и аз само такава правя. Сега като чета рецептата и си е 1 час приготвянето, въпреки че е най- опростения вариант.
Любимата ми пица. Така я приготвям и аз, но без чесън. Не знаех, че се слага и чесън.

# 434
  • София
За тези, които се чудят как една пица стресира тримата участници бих ги посъветвал да застанат пред камера, да се вторачи в теб оператора и да почне да ти следи всяко движение и тогава да ги видя те дали въобще ще се сетят какво готвят.

Общи условия

Активация на акаунт