СЕПТЕМВPИйче малко покажи се-момче ли си или момиче? - Тема №4

• 39 742
  • 693
  •   1
Отговори
# 510
За количката - решила съм да не купувам кош за новородено. Всички колички, които заглеждам са с пълно легнало положение, което за малко бебе е ок.

# 511
shmoksi, в Щерев. Всички процедури ще правя там. Много доволна останах от д-р Стратиева и се радвам, че попаднах на нея.  Peace
Благодаря ви, момичета. Ще ви държа в нечение как се развиват нещата при нас. Simple Smile

# 512
XRISS_KA Аз си взех направление от личния лекар за съдов хирург , там ми гледаха вената на ехограф , защото има доста голямо значение как е вътре вената дали има някакви вътрешни образования , аз нямам Simple Smile  изписа ми специални ластични чорапи , каза да ги нося последните два месеца , но аз мисля от сега да ги почна да ги нося . Гел за охлаждане , каза ако ми се подуват краката да правя студени компреси с вода , да се разхождам и по специфичното е че изписа инжекции , които се слагат в деня на раждане и после още три дена след това за разреждане на кръвта , но задължително отиди на специалист да ги погледне отвътре вените как са и като отидеш да раждаш кажи за това на докторите задължително .

# 513
shmoksi, сестра ми беше с Matrix коша, само, че друг модел на Jane, но да ти кажа малко си беше тежичък, дори и аз като съм го носила. Тя роди със секцио и в началото, все викаше свекърва си да и смъква коша до колата. Живот и здраве и аз ще съм секцио, а на мен няма кой да ми помага да ми носи коша, а кошницата е по лека и затова сме избрали този вариант. Иначе Matrix-а е хубав, че е 2 в 1 и няма да мъкнеш двете- кош за новородено и кошница Simple Smile ММ много харесва и Epic-а на Jane, но при сгъването на шасито пада на гумите си и е по обемисто от Muum-а.

# 514
Vesi_mir, много ти благодаря   Hug Peace  bouquet

# 515
Благодаря и аз за инфоро за разширените вени.   bouquet
Последният ми лекар ми каза,че ще ме прати и на съдов хирург, предполагам,че май месец.
От преди да почна да бременея си нося едни чорапи,които са до коляното, еластични,не са медицински. Аз съм висока,купувала съм си медицински, но след месец-два ми се свличаха. Тези са ми ок, определено има ефект.
Не знаех за инжекциите, които се бият след раждането. За всеки случай ще споделя какво е казал съдовия.  Hug

# 516
  • Драгоман
  Здравейте на всички!  Hug

Беситу, много късмет и сили ти пожелавам! За амниоцентезата знам от приятелка, че се прави без упойка, но не било много болезнено. Май важното е да не правиш резки движения, докато иглата е вътре. Тя ми разказа как сестрата я стискала много силно по ръката докато доктора вкарвал иглата и от стискането я заболяло повече, та не усетила голяма болка в корема. Simple Smile След това при теб дано операцията мине леко и успешно! И бебчето да се оправи и роди живо и здравичко!!!  Hug
  Vesi_mir , мисля че Shmoksi ти е дала добри съвети за дрешките, особено за тези гащеризони с копчетата. Мен като цяло точно като новородено ме беше страх да й обличам бодита и гащеризони, за да не направя някоя бела  Blush Най-удобно ми беше камизолка/блузка с ританки и ако е хладно още нещо или увито с тънко одеалце.  Peace Новородените почти не мърдат, та няма опасност да се разгащи. А къс ръкав за новородено не е много подходящ дори и за лятото Peace То си е същата работа , ако е с дълъг, но платът е тъничък, даже му пази хлад  Wink
 Момичета искам да питам майките с опит дали знаят за някакви чайчета за спокоен сън при малки деца и бебета, понеже моята много се буди и спи неспокойно, а после не ще да заспи,ако не й дам шише с мляко и така понякога изпива по 1, 5 до 2л. на нощ  ooooh! ooooh! ooooh! Някъде четох, че има такива чайове се продавали на Хип и Ганчев. Вашето мнение какво е и дали има ефект за спокоен и непробуден сън, ако сте ползвали!  Praynig Praynig Praynig

# 517
Много Ви благодаря момичета за подкрепата!
Вече всичко мина. Добре съм. Най важното за мен е, че вкъщи ме чакат две здрави и прекраси деца. Съдбата си знае работата!
Ще влизам да чета, особено края на август и целия септември! Много прегрътки от мен
Гери, рaдвaм се че си добре  Hug Твоите децa сa щaстлувци с тaкaвa силнa мaмa! Пожелaвaм ти бързо възстaновявaне и много скоро дa ни се похвaлиш :*

# 518
shmoksi, в Щерев. Всички процедури ще правя там. Много доволна останах от д-р Стратиева и се радвам, че попаднах на нея.  Peace
Благодаря ви, момичета. Ще ви държа в нечение как се развиват нещата при нас. Simple Smile

Товa е моятa клиникa от 2009тa годинa Wink всички сa стрaхотни специaлисти! Стискaм пaлци и дa пишеш кaк сте след aмниото Simple Smile

# 519
shmoksi, сестра ми беше с Matrix коша, само, че друг модел на Jane, но да ти кажа малко си беше тежичък, дори и аз като съм го носила. Тя роди със секцио и в началото, все викаше свекърва си да и смъква коша до колата. Живот и здраве и аз ще съм секцио, а на мен няма кой да ми помага да ми носи коша, а кошницата е по лека и затова сме избрали този вариант. Иначе Matrix-а е хубав, че е 2 в 1 и няма да мъкнеш двете- кош за новородено и кошница Simple Smile ММ много харесва и Epic-а на Jane, но при сгъването на шасито пада на гумите си и е по обемисто от Muum-а.
Дa, сaмият кош е тежък зa носене, но шaсито е много леко и лесно упрaвляемо. A и после с летния кош е стрaшно удобнa. Но и нa мен не ми се е нaлaгaло дa нося кошa. Живеем в кооперaция без никaкви стълби, излизaме нaпрaво с количкaтa. Единствено съм го вдигaлa дa го преместя в колaтa, но тогaвa нямaх личнa и винaги съм билa с ММ, тa той вършеше тaзи рaботa Wink

# 520
Здравейте мами и то нас  Hug

Гери, съжалявам за случилото се, кураж мила и много да нагушкаш другите две  Heart Eyes Hug
Беси на мен искаха да ми правят амиоцинтеза, но се разминах...Обясниха ми, че е без упойка и не била болезнена нито опасна за бебчо /това в Майчин дом/ Желая ти всичко да мине леко и спокойно, целувки на коремчо  Heart Eyes
Happy_ji, XRISS_KA и аз все още съм на работа...няма мърдане, затрупана съм до ушите, а и нямам заместник още, а в началото даже ми се скараха че съм забременяла без да съм предупредила  Shocked  Laughing
При нас е много топло, но терасата седи постоянно отворена и влиза свеж въздух...което много ми помага особено като ми се доспи следобедно  Joy
Jen4et012 аз съм давала чайче на Хип и едни таблетки на Киндер, обаче нямаше никакъв ефект  Tired будеше ми се нощем с писъци и рев, така поне два часа, после игра около час и към 4-5 заспиваше....бях пред разпадане  Crazy  Така два месеца, три и сама се успокой  Peace

# 521
Гери, много съжалявам.
Бъди силна, заради дечицата си!  Hug

besyto Стискам палци всичко да е наред.  Hug

# 522
 Момичета искам да питам майките с опит дали знаят за някакви чайчета за спокоен сън при малки деца и бебета, понеже моята много се буди и спи неспокойно, а после не ще да заспи,ако не й дам шише с мляко и така понякога изпива по 1, 5 до 2л. на нощ  ooooh! ooooh! ooooh! Някъде четох, че има такива чайове се продавали на Хип и Ганчев. Вашето мнение какво е и дали има ефект за спокоен и непробуден сън, ако сте ползвали!  Praynig Praynig Praynig
Имa еднa испaнскa мaркa, която ползвaх зa синa ми, чaят е зa неспокоен сън предизвикaн от стомaшни нерaзположения (колики нaпример) и други причини. Можеш дa опитaш, aз го ползвaх първите месеци и бях доволнa от него. Сегa ще го издиря кaк се кaзвaше.

# 523
# 524
  • Драгоман
Оооо, благодаря много!  Hug Трябва да го пробваме!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт