За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 799
  • 965
  •   1
Отговори
# 105
Исус пък какво общо има? Не мисля, че в Сицилия разчитат на непорочното зачатие. Последното го пиша, защото няколко пъти тук се спомена, че D&G са сицилианци и от това се правят разни изводи.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 10:39 от Анонимен

# 106
Много били вярващи, знам ли аз.

# 107
Общото е, че един от основните им аргументи е, че са практикуващи католици особено гологлавия. Затова смятат изкуствената намеса за (по)грешна, както виждаме другият господин е флуиден в щенията си за деца.

# 108
 Това,че са сицилианци го споменават самите те,като сицилианци за тях семейството,особено Мама, е изключително важно. Те са израснали в традиционно семейство; с майка,баща и деца, и смятат,че за едно дете е най-добре да има майка, както те са имали.

# 109
Много били вярващи, знам ли аз.

Чак пък толкоз. Те и тук са по-вярващи от папата, но като им пуснаха наскоро разводите и съвместното гей-съжителство ела да видиш какво става. Човещинка.

Меркантилница, без да съм сицилианка и/или вярваща, също смятам, че за едно дете е най-добре да има майка.  ooooh!

Между другото, има ли някакви по-сериозни изследвания, които показват как се развиват, чувстват и т.н. децата отгледани в гей-двойки? Или още е само експеримент и  fad, както го нарича господин Долче?

# 110
 То и аз така,Чек. Кое те кара да се хванеш за главата?

# 111
Примерно тук се фръцка, че бил практикуващ католик.
Dolce said, “I’m a practicing Catholic.”

# 112
  • Once there was a Hushpuppy...
Не говорете за вярата, само да ви помоля подигравателно.
Може да не сте вярващи, може да сте каквито искате. Но, не е хубаво да се говори за вярващи хора, че се фръцкат или нещо подобно.
Дори и не вярващите би трябвало да имат малко уважение към вярата на останалите хора Peace

# 113
Говоря подигравателно специално за него. Тази персона за мен е един невероятен PR.

# 114
Пораснали деца, отгледани от гей-двойки са подали жалба срещу легализирането на гей-браковете в съда. Не разказват много розови неща.
http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/adults-raised-gay … age-federal-court

# 115
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, може. Аз не знам за него Peace
Но, е хубаво да се уважава вярата на хората, както и аз, като вярваща съм счела за важно да уважавам не вярващите и избора им.

# 116
Че какъв може да е ефектът от ин витрото, освен наличието на едно нормално, по нищо неразличаващо се от другите, дете.
Сигурно иде реч за ефекта от семейната среда, в частност гейската. Не ми се чете, само догадки правя.

НЕ иде реч за семейната среда, точно за инвитрото и сурогатното майчинство говорят  ooooh!
Ето го на английски
Procreation "must be an act of love," Domenico Dolce says. "I call children of chemistry, synthetic children. Uteri [for] rent, semen chosen from a catalog."
Доменико неведнъж е подчертавал, че е изключително вярващ практикуващ католик
Как може въобще някой може да си помисли, че горе става въпрос за децата, зачетани ин-витро!!!! Трябва да си изключително болен мозък, за да направиш такова заключение от горните думи.

Децата ин-витро не са деца по каталог, не са деца, които не са заченати с любов. Децата ин-витро си имат своите любящи родители, точно толкова, колкото и всяко друго дете. За съвсем друго нещо говори човекът и това е ясно.

# 117
Повтарям, че не съм казала нищо за религията му. Точно от мен няма как да чуеш такова нещо. Ако те интересува, можеш да намериш онлайн, какво мисли Папата по въпроса с изкуствените осеменявания. Simple Smile

ПП Womb for Rent си е точно популярният израз за сурогатното майчинство, от което се възползват всякакви двойки.

Не че ми е особено важно какво и защо е казал Долче, но да наречем фактите все пак.

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 11:00 от Ли Лу

# 118
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А защо да не им е пълен комфортът на гейовете, отглеждащи деца?  Thinking
Твоят комфорт пълен ли е? Някой като не те харесва, скачат ли накуп организации да го натиснат да мълчи? Не е ли очевидно, че се налага модел, в който едни трябва да са по-равни от други?

Бумър, не се прави на чукната (понеже от километри личи колко е фалшиво)- естествено, че всеки Сър може да каже каквото си реши. Когато тръгне обаче да използва влиянието си за натиск, нещата започват да намирисват. Особено когато отсреща не е упражнен натиск върху него.

# 119
  • София
Аз не разбрах какъв натиск е тръгнал да упражнява Елтън Джон. Това, че е обявил бойкот на Долче и Габана ли? И аз да съм на мястото на Елтън и на мен няма да ми стане приятно от подобни изказвания и може би бих реагирала по-бурно.

Общи условия

Активация на акаунт