За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 993
  • 965
  •   1
Отговори
# 510
 Може да усещат латентно привличане.

Мисля, че свят почти само от жени би ги привличал неудържимо. Обикновения хомофоб всъщност няма нищо против лесбийката, тъй като в душата си е убеден, че това е жена, която просто не е намерила мъж, който да я чука здраво, така да го нарека.

# 511
Ако ще си говорим за морал, то хетеросексуалните мъже (питайте когото си искате, дори и вашите собствени), в болшинството си ненавиждат гейовете. Вътрешно усещане им е. Явно виждат някаква заплаха за мъжествеността си в тях, което усещане им е заложено генетично. Страхуват се да не достигнем до еднополовия, разбирай женски, свят от цитирания по-горе филм... Laughing

Неуверените в своята сексуалност мъже да, за другите - не съм забелязала да имат негативно отношение.

# 512

Ако нямаш майка, то каква ще е представата ти за нейната роля в обществото? Ще я придобиеш от литературата, от филмите и от взаимоотношенията ти с нормални семейства.

Ролята на майката в обществото? Не мога да се сдържа да попитам за пояснение.

# 513
  колко е странно, че не можем да дефинираме ролята на майката в обществото newsm78
 Човек би казал, че това е нещо, което ни е изначално ясно, и не се нуждае от обяснение, от типа "Слънцето свети и топли"...

# 514
И аз не съм забелязала мъжът ми да ненавижда гейове. Напротив имаме такива общи приятели. Сравнително често ходим и в гей-заведения, защото сме забелязали, че става голям купон.  Laughing Даже Нова година сме карали в такова.
Хомофобите по принцип мразят много неща - гейовете, лезбийките, негрите, арабите, бежанците, циганите, американците, руснаците, гърците, турците и т.н.

# 515
Скрит текст:
Ако ще си говорим за морал, то хетеросексуалните мъже (питайте когото си искате, дори и вашите собствени), в болшинството си ненавиждат гейовете. Вътрешно усещане им е. Явно виждат някаква заплаха за мъжествеността си в тях, което усещане им е заложено генетично. Страхуват се да не достигнем до еднополовия, разбирай женски, свят от цитирания по-горе филм... Laughing
Неуверените в своята сексуалност мъже да, за другите - не съм забелязала да имат негативно отношение.
Сега пък аз не мога да се стърпя, това е ту мъч. Имам противоположни наблюдения, особено в България.  

# 516
  • София

Ти остави тази работа. Направи анкета и ще видиш, че съм права.
То и поради тази генетично заложена неприязън от страна на мъжете, се появяват горещите диспути срещу гейските двойки и то предимно към мъжките такива. Все пак, да не забравяме, че половината от населението на Земята е мъжко. Та така - ние, жените, като че ли по-лесно приемаме мъжете-гейове, отколкото мъжете. Факт.

# 517
Обикновения хомофоб всъщност няма нищо против лесбийката, тъй като в душата си е убеден, че това е жена, която просто не е намерила мъж, който да я чука здраво, така да го нарека.

Ето и от Анна Димова по въпроса:

http://www.-spam-.com/monolozi-na-v/dve-zheni-i-az-zashto-hetero … -lesbo-erotikata/

Хм, не мога да пусна връзка, но статията е: "Две жени и аз. Защо хетеросексуалните мъже толкова харесват лесбо-еротиката?"

# 518
Не е никаква генетично заложена неприязън на мъжете, а е напоследък силно проявяваще се неприязън от мъже и жени към широки групи от хора. Бас държа, че тези мъже, за които говорите че мразят хомосексуалните мразят и хората, които са с по-тъмен цвят на кожата. Най-малко.

Защо хетеросексуалните мъже толкова харесват лесбо-еротиката?"

За лесбийките си вземам думите назад. Вярно, че много мъже харесват лесбо-еротиката и то не било същото като с гейовете.  Mr. Green

# 519
  • София
Не е никаква генетично заложена неприязън на мъжете, а е напоследък силно проявяваще се неприязън от мъже и жени към широки групи от хора. Бас държа, че тези мъже, за които говорите че мразят хомосексуалните мразят и хората, които са с по-тъмен цвят на кожата. Най-малко.

За всяко нещо си има обяснение. Аз предложих такова и смятам, че съм права. Ако някой иска, може да се възползва да направи научни изследвания, като преди това не забрави да ми плати авторските права. Mr. Green

# 520
 колко е странно, че не можем да дефинираме ролята на майката в обществото newsm78
 Човек би казал, че това е нещо, което ни е изначално ясно, и не се нуждае от обяснение, от типа "Слънцето свети и топли"...
Дефинирай какво значи "слънцето свети и топли"
Девора иска пояснение.

А НСЧ не е наясно как така майка и татко са различни понятия. Може би чичо и татко е едно и също? Единият може да облече рокля и ще е все същото...

Илии, ох аз и рокля намесих. Аме мъж с панталони и жена с панталони е едно и също нещо...само дето мъжът си взема една СМ и готово-не мож ги различи! И децата и те не могат да ги различат.

Няма полове бе-не разбрахте ли. Мъжете и жените са абсолюгтно с еднаква функция. Mr. Green

Докъде ще стигнете ми е интересно.

# 521

Понеже вече обсъждахме ролята на майката в семейството, не устоях да попитам за ролята й в обществото. Та се чудех дали ще обсъждаме нещо като "Майката, либето и родината в поезията на Христо Ботев"

# 522
Ти остави тази работа. Направи анкета и ще видиш, че съм права...

Нямам нужда от анкета, достатъчно ми е, че общувам с хора, които не се чувстват единствените и великите, за да съдят другите заради това, че не харесват същото като с тях.

А НСЧ не е наясно как така майка и татко са различни понятия. Може би чичо и татко е едно и също? Единият може да облече рокля и ще е все същото...

Чичо и леля не са ми родители. А родителите ми са ми родители, кой какво носи, няма значение.
При гейовете няма чичо и татко, има татко и татко.

# 523
  • Once there was a Hushpuppy...
 Popcorn

Много секс,много нещо, и все разнообразен,гейски, животински....5 страници.

Интересно ми вече само едно в тази тема. Защо тези, които защитават правото на гейовоте да отглеждат деца искат на всяка цена да убедят останалите в правотата си?
Много ли ви е важно всички да мислят, като вас?
Или, така лаф да става, време да минава.....

# 524

Понеже вече обсъждахме ролята на майката в семейството, не устоях да попитам за ролята й в обществото. Та се чудех дали ще обсъждаме нещо като "Майката, либето и родината в поезията на Христо Ботев"
Христо Ботев се е объркал. Имал е в предвид татко си...или майце си....или..
Не е бил наясно майка му татко ли е или не... newsm78

Абе няма ли някой тук да обясни на Девора какво е мама и какво е тате, че не разбира момичето?

Общи условия

Активация на акаунт