За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 975
  • 965
  •   1
Отговори
# 525
  • в морето до колене
Представи си един свят само с гей семейства-би ли могъл да функционира? Не. Но един свят само с хетеросемейства би могъл да функционира. Тоест хетеросемейството е градивен елемент. Гей семейството е просто каприз. Нека го има, но е точно това според мен-каприз на цивилизацията.
Все още не разбирам, защо желанието на двама души, които се обичат, да създадат семейство, го считаш за каприз. И желанието им да имат деца го смяташ за прищявка.

Дори и да има двойки, които го превръщат в ПР-акция, преобладаващото мнозинство гей-двойки просто искат да живеят като нормални хора, с нормални права...

# 526
Абе няма ли някой тук да обясни на Девора какво е мама и какво е тате, че не разбира момичето?

Е нали теб питам вече 20 страници? Simple Smile

Аме мъж с панталони и жена с панталони е едно и също нещо...само дето мъжът си взема една СМ и готово-не мож ги различи! И децата и те не могат да ги различат

Ако една жена в панталони застане до един мъж в панталони - средностатистическият човек няма да разпознае жената, защото не е с пола? Аз съм с коса, дълга до под кръста. Ако я отрежа съм убедена, че ще успея да се позная в огледалото Simple Smile

# 527
  • Варна
Когато една девойка съзрява полово, обръща ли се към баща си за това и колко често се случва?

# 528
  • София
Дори и да има двойки, които го превръщат в ПР-акция, преобладаващото мнозинство гей-двойки просто искат да живеят като нормални хора, с нормални права...

а гадната природа им отнела едно изконно човешко право...

# 529
  • София
Абе няма ли някой тук да обясни на Девора какво е мама и какво е тате, че не разбира момичето?

Девора има друга задача тук - постепенно да обясни на аудиторията, че класическите понятия за мама и тате нямат смисъл, значение и потребност.

# 530
Popcorn

Много секс,много нещо, и все разнообразен,гейски, животински....5 страници.

Интересно ми вече само едно в тази тема. Защо тези, които защитават правото на гейовоте да отглеждат деца искат на всяка цена да убедят останалите в правотата си?
Много ли ви е важно всички да мислят, като вас?
Или, така лаф да става, време да минава.....

Напълно наясно съм, че няма да убедим другите и това не е целта, просто излагаме аргументите си, свободно, защото имаме това право. Интересни са ми и аргументите на другата страна, чисто любопитство, но засега не виждам такива.

# 531

Нормални права включват наличието на  сурогатната мама? На нея трябва да и направят профсъюз, който да се грижи за доброто и заплащане и право на почивки. Също и изпращане на снимки на детето, което е излязло все пак от нея и връчено на двамата бащи...
Защото разбрахма вече, че мама не е нужна и всъщност роля в обществото тя няма...

# 532
Когато една девойка съзрява полово, обръща ли се към баща си за това и колко често се случва?

Един мъж не може да обясни на дъщеря си що е то цикъл? Че то учителят по биология на цял клас го обяснява, в едно с цялата женска и мъжка анатомия.

# 533
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, недей така Човече за аргументите.
Ако не ви е достатъчна една Герри е друг въпрос. Ама, тя момичето ви ги изложи, та чак предложи. Обясни и описа в най-малко 50 поста.
С тази разлика, че тя не ви убеждава.
А, тези, от другата страна, така да се кажа пък много държите да ви се изложат аргументи, доводи и кво ли не. Е, защо са ви?

# 534

Е нали теб питам вече 20 страници? Simple Smile

Па че аз ти обЯсних, ама ти като се прайш на ударена с най-новата книга "защо гейовете са мега супер хипер велики родители , а останалите са боклук.." нищичко не мога да направя...

от днес нататък да е ясно-половете се отменят. Природата се е объркала и Девора е тук да внесе разяснение-няма тате, няма мама. Мама е същото като тате. Изглежда по същия начин, мирише по същия начин, на пипане и гушкане е същата, говори със същия глас и същите думи. Върши същите неща и чуства точно по същия начин. Вие жени сте всъщност мъже. А вие мъже сте жени....
Тоест двама мъже е същото като мъж и жена. Само една СМ е нужна плиииз...

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 16:45 от Герри

# 535
  • в морето до колене
а гадната природа им отнела едно изконно човешко право...
Природата не им е отнела нищо. Социумът им го е отнел... И е време да покаже достатъчна зрялост, като им го върне.

Нормални права включват наличието на  сурогатната мама?
Понякога - да, понякога -не. Зависи от обстоятелствата.
Моето питане беше в посока "показността" и "каприза" по-скоро...

# 536
Е, недей така Човече за аргументите.
Ако не ви е достатъчна една Герри е друг въпрос. Ама, тя момичето ви ги изложи, та чак предложи. Обясни и описа най-малко в 50 поста.
С тази разлика, че тя не ви убеждава.
А, тези, от другата страна, така да се кажа пък много държите да ви се изложат аргументи, доводи и кво ли не. Е, защо са ви?

Как да приема аргумента й, че това е ритане с/у природата като виждам, че в природата гей животински двойки отглеждат чужди малки?

Как се приема един пост - като мнение или опит за убеждаване е субективно, зависи преди всичко от това на чия страна си Simple Smile аз също нямам за цел да убеждавам никого. Споделям нещата така, както ги чувствам и виждам.

# 537
  • Once there was a Hushpuppy...
Прави впечатление, че защитничките на това гейовете да имат деца са доста, как да кажа Rolling Eyes настъпателни и настоятелни Peace За някои от тях дори смятам, че искат да убедят другите..
Това, че останалите не го възприемаме за нормално не ни поставя в позиция да сме го забранили.
Нито пък сме попречили на някой, нали?!
А, ето Човече сама го каза, сега прочетох.
Ти можеш да споделяш нещата както ги виждаш и чувстваш, а преди малко ме попита за аргументи и доводи на противниковата страна?!?
Значи, аз също като теб без аргументи и доводи мога да кажа, че споделям мнението си защото така го усещам.

# 538

Как да приема аргумента й, че това е ритане с/у природата като виждам, че в природата гей животински двойки отглеждат чужди малки?

Повече от 0,1 процент имат ли? Давайте сега процентите.
Когато станат 50% плюс може да претендирате, че разлика между лъва и лъвицата няма...
Двама лъвове отглеждат лъвчетата нали? Единият използва друга лъвица за СМ???

И разлика межде лъв и лъвица не се вижда. Трябва да се напънеш много за да видиш разликата. Хич не е ясна каква е.

# 539
  • Варна
Един мъж не може да обясни на дъщеря си що е то цикъл? Че то учителят по биология на цял клас го обяснява, в едно с цялата женска и мъжка анатомия.

За девойката питам. Тя обръща ли се?
Ясно ми е, че към учителя по биология ще се обърне, когато и света се преобърне...

Общи условия

Активация на акаунт