За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 775
  • 965
  •   1
Отговори
# 765
  • София
нали си давате сметка, че пропагандирате нарушаване на законите, корупция и търговия с бебета с тези си изяви и информации на Л.С.?

# 766
нали си давате сметка, че пропагандирате нарушаване на законите, корупция и търговия с бебета с тези си изяви и информации на Л.С.?

Е аз питах за законни начини в контекста на тази тема. Много малко теми чета, не съм поглеждала и въпросната компроматна тема.

# 767
  • Galaxy 13197853088
Мдам, чудят се как да нарушат законите, а после
реват когато някой друг ги наруши срещу тях.

# 768
Мдааа
"Всички са равни, но някои са по-равни"
Тоз филм вече сме го гледали

Нищо друго и не може да се очаква от лицемерните поддръжници на сурогатството

# 769
  • София
Елементарно се заобикаля закона при желание, затова е разумно да бъдат уредени тези подробности.
Пп преди няколко дни в Компроматната беше обяснено в прав текст каква е схемата.

Пробвай да заобиколиш закона и тогава ела да споделиш, колко е "елементарно".
Много по-"елементарно" е да заобиколиш през Индия и Украйна, за да се сдобиеш с дете от СМ.
Но дори и тогава ще трябва да легализираш собствеността си върху това дете. В някои европейски държави подобна легализация е невъзможна, в БГ не знам как е.

# 770
Елементарно се заобикаля закона при желание, затова е разумно да бъдат уредени тези подробности.
Пп преди няколко дни в Компроматната беше обяснено в прав текст каква е схемата.

Така по-ясно ли се чете.

# 771
  • София
Аз продължавам да не разбирам какъв е този невероятен негатизивъм към гестационното износване. Особенно ако е с яйцеклетка на реципиентката или с донорска Я.

# 772
Ти пък, забравяш, че си в български форум и всяко мислене различно е типичното за общността бива анатемосано.

# 773
Аз не съм запозната в детайли, а и не бих се възползвала, дори да бъде регламентирано, но пък не виждам защо двойки с репродуктивни проблеми да нямат тази опция.

# 774
Във форума има ли меки китки??

# 775
  • Once there was a Hushpuppy...
Във форума има ли меки китки??

Joy Joy Joy

Казва ли ти някой, а смееш ли да питаш Mr. Green

# 776
  • София

Така по-ясно ли се чете.

Аз пак не разбрах? Как така се заобикаля закон, забраняващ сурогатното майчинство? newsm78 Детето щъркелът ли го носи?

# 777
  • София
Аз продължавам да не разбирам какъв е този невероятен негатизивъм към гестационното износване. Особенно ако е с яйцеклетка на реципиентката или с донорска Я.

същественото в случая е, че сурогацията в България е незаконна!

и докато не бъде узаконена, което едва ли ще стане, защото опитите досега се провалиха, а интерес от лобиране вече няма особен - няма законен начин една мъжка гей-двойка да се сдобие с дете. дори и да узаконят сурогацията, най-вероятно ще бъде само по медицински причини.

тоест, всичко, което намеква Бумър и предлага да сподели на Л.С., е незаконно... просто няма как в графата майка да запишат мъжко име, хора Simple Smile

# 778
  • HH

и докато не бъде узаконена, което едва ли ще стане, защото опитите досега се провалиха, а интерес от лобиране вече няма особен - няма законен начин една мъжка гей-двойка да се сдобие с дете. Няма и законен начин двойка мъж-жена да се сдобият с дете по този начин. Но нали е на чужд гръб, теб какво те интересува.дори и да узаконят сурогацията, най-вероятно ще бъде само по медицински причини.

тоест, всичко, което намеква Бумър и предлага да сподели на Л.С., е незаконно... просто няма как в графата майка да запишат мъжко име, хора И тук не си права. Мога да се кръстя Ангел, да родя, тогава какво ще напишат в акта за раждане? Майка : Ангел Simple Smile

Издребнявате за неща, които не ви влизат в работата и не ви засягат лично. Просто се радвате на чуждите несгоди или ?

# 779

тоест, всичко, което намеква Бумър и предлага да сподели на Л.С., е незаконно... просто няма как в графата майка да запишат мъжко име, хора Simple Smile

Не, не е Бумър. АЗ попитах дали може на л.с., за да не натоварвам тази тема с нещо, което е обсъждано в друга тема. И изобщо не съм имала представа, че въпросното обсъждано в другата тема е незаконно. Нито пък Бумър твърди, че е законно.

Допълвам се. Аз съм жена, имам партньорка от 11 години. Надявах се това, което е писано в другата тема, да внесе яснота по случая две жени и дете и какви са възможните правни механизми да се защити и другия партньор като родител. Дали сега е по-ясно?

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 23:56 от Devorah

Общи условия

Активация на акаунт