За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 713
  • 965
  •   1
Отговори
# 855
Примерно жената на Лабрадор се е омъжила за него, значи в България е ок.
 Joy
Може би трябва да помисля за тестове за интелигентност като условие за встъпване в брак  Twisted Evil

# 856
Е, в някои държави се женят и за добитък, не виждам основателна причина след като  разрешат
на педалите да се женят, да откажат на зоофилите.

В кои държави е разрешено хора да се женят за животни?

В Индия със сигурност, скоро някакъв се беше оженил за змия. Това и във фолклора им е доста застъпено. Разбира се, нямам представа какъв е обхвата на брака...

# 857
 Joy
Може би трябва да помисля за тестове за интелигентност още за встъпване в брак  Twisted Evil

Joy

# 858
  • Galaxy 13197853088
Нейде из новините миналата година беше, Индия, Пакистан или някъде в Африка.
За магаре ако не се лъжа беше едната новина и овца другата ...

# 859
Като сме почнали със законодателните промени предлагам с цел ограничаване на раждаемостта, тестове за интелигентност за правото да имаш собствени деца, за скъсаните, ами, ето има достатъчно за осиновяване   Joy

Направо да въведат закон с който само най-умните, красивите и богатите да могат да се размножават Peace  Mr. Green !

# 860
  • Galaxy 13197853088
 Joy
Може би трябва да помисля за тестове за интелигентност като условие за встъпване в брак  Twisted Evil

И да останеш самичка цял живот?
Не бъди толкова жестока ...

# 861
Нейде из новините миналата година беше, Индия, Пакистан или някъде в Африка.
За магаре ако не се лъжа беше едната новина и овца другата ...

И този брак е легитимен? Щото то иначе за всичко може някаква церемония да си направиш и да си я наречеш както си искаш.

# 862
  • Galaxy 13197853088
По тези места церемонията е напълно достатъчна и легитимна.

# 863
Е легитимен.....колко може да е легитимен такъв брак???
Няма как да пратиш магарето да вземе детето от детска градина....със змията няма и как да бъде консумиран, поне аз не се сещам(слава богу).
Явно се прави по религиозни причини.
О да! Имаше и някакъв случай на мъж, който искаше да сключи брак с кукла. Вероятно от негова гледна точка е изумително, че не среща разбиране.
Аз разбира се не искам да слагам хомосексуализма на едно ниво със сексуалните извращения, изобщо не ме интересува кой с кого мачка чаршафите, стига и двете страни да са съгласни и в адекватна възраст. Просто наистина не разбирам това подскачане за права. И аз имам нужда от права, но уви не всичко ми се получава както искам и се налага да преглъщам и законови неуредици, и неуспехи, и чуждото неразбиране. Не виждам защо гейовете държат при тях да е различно.

# 864
По тези места церемонията е напълно достатъчна и легитимна.

И примерно после се развеждат и магарето предявява иск за липса на съвместен принос?

# 865
 Joy

И да останеш самичка цял живот?
Не бъди толкова жестока ...

Ще вкарам член в закона за протекция за блондинки или за С-чашки на сутиена и ще се оправя  hahaha

# 866
Просто наистина не разбирам това подскачане за права. И аз имам нужда от права, но уви не всичко ми се получава както искам и се налага да преглъщам и законови неуредици, и неуспехи, и чуждото неразбиране. Не виждам защо гейовете държат при тях да е различно.

И за какви права се подскача, които хетеросексуалните нямат?

Какви твои права са неуредени, които хомосексуалните имат?

# 867
Аз разбира се не искам да слагам хомосексуализма на едно ниво със сексуалните извращения, изобщо не ме интересува кой с кого мачка чаршафите, стига и двете страни да са съгласни и в адекватна възраст. Просто наистина не разбирам това подскачане за права. И аз имам нужда от права, но уви не всичко ми се получава както искам и се налага да преглъщам и законови неуредици, и неуспехи, и чуждото неразбиране. Не виждам защо гейовете държат при тях да е различно.

Представи си за секунда, че си на тяхно място. Имаш свое биологично дете или си осиновила. Живееш с жена от години и детето е свикнало с нейното присъствие. Утре ти се случва инцидент, умираш, но тази жена няма никакви права над това дете, въпреки, че се е грижила години наред още от раждането му - сменяла е памперси, ставала е през нощта за да го нахрани, четяла му е приказки и прочие все родителски дейности. Но все пак, тя няма никакви родителски права и детето едва ли ще отиде при нея, тъй като социалните няма да позволят. Е, кажи, честно ли е ?

# 868
Ами аз не се сравнявам с хомосексуалните, нито съм задълбавала в правата им.

Аз също нямам брак и съм изпитвала трудности във връзка с това, но не подскачам по темата. Ще ми се да е по-уредено съвместното съжителство, но не е. Ако някой предложи законодателни промени, бих гласувала за него. Сега ще кажеш, че аз мога да сключа брак с партньора си, само дето не искам. И донякъде ще си права, но не съвсем. Просто съм приела, че изборът ми да нямам брак, ме ощетява по някакви други начини и живея с последствията. Точно по същия начин вие с партньорката ти си отглеждате детето и преглъщате някак, че някой си Стефано Габана не ви одобрява. По същия начин и за момента само едната е родител на детето де юре.
Аз също не съм много хепи, че утре партньорът ми може да има нужда от лечение, а изкуфелите му родители да не разпишат нформирано съгласие, но се приспособявам към ситуацията и търся начини за индивидуалното ѝ решаване. Не рева, че съм дискриминирана.
Само да вметна отговор към предната потребителка-Това се случва и на хора, които имат брак но единия не е биологичен родител на детето. При смъртта на биологичния родител, другия такъв може да изиска родителските права без да е полагал и един ден грижа за детето, нали?

# 869
Само където ти имаш правото на брак, но просто не желаеш, а те желаят, но нямат правото. Как да не са дискриминирани след като нямат дори избор ?

Само да вметна отговор към предната потребителка-Това се случва и на хора, които имат брак но единия не е биологичен родител на детето. При смъртта на биологичния родител, другия такъв може да изиска родителските права без да е полагал и един ден грижа за детето, нали?

Говорим за хомосексуални които нямат нито правото да се бракуват, нито да имат родителски права ! Онзи ден даваха по Нова телевизия двойка жени с малко дете, момиченце. Какво става при тях, ако едната почине ? Брак нямат, действието се развива в България.

Общи условия

Активация на акаунт