За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 686
  • 965
  •   1
Отговори
# 900
Аз каквото имам за казване го казах, ти си очаквай каквото искаш.

# 901
  • София
Аз каквото имам за казване го казах, ти си очаквай каквото искаш.

След като не можеш, пак ти казвам - SHUT UP!

# 902
Популе, не се опитвай да ставаш център на темата, все пак не си гей.

Джой, записвай си. Mr. Green

# 903
  • София
Популе, не се опитвай да ставаш център на темата, все пак не си гей.

Джой, записвай си. Mr. Green

Че темата да не би да е за гейове? newsm78

Аааа, разбрах! Само те имат право на свобода на словото. Амин!

# 904
"Не мога да понасям хора! Мисля, че са ужасни и не искам да виждам нито един човек на тоя свят."
"Ти си мизантроп."
"Как смееш! Докажи го! С неоспорими доказателства!"

Ъ?

Joy

# 905
  • София
"Не мога да понасям хора! Мисля, че са ужасни и не искам да виждам нито един човек на тоя свят."
"Ти си мизантроп."
"Как смееш! Докажи го! С неоспорими доказателства!"

Ъ?

Joy

Няма да стане по лесния начин това, към което някои хора се стремят. Wink

# 906
Да пояснявам, че си ккенофоб и расист ли? Няма нужда, ти самата го демонстрираш през повечето време.

Чек, то човек трябва да има някаква авторефлексия, за да допусне, че може би не е целия у бело. Няма как да те разберат.

# 907
Че темата да не би да е за гейове? newsm78

Че в какво се превърна?

# 908
  • HH
Да пояснявам, че си ккенофоб и расист ли? Няма нужда, ти самата го демонстрираш през повечето време.

Аз очаквам да поясниш. След като твърдиш нещо, докажи го. С какво показвам, че съм ксенофоб и расист? Не хвърляй просто така обвинения на килограм в пространството. Докажи ги. Ако наистина си юрист, както твърдиш, много добре разбираш какво те питам.

П.С. А ако не можеш или не желаеш SHUT UP!

Ако още не искаш черни внуци, няма какво да скачаш. Сама го каза. И ти казах и преди, ако ти пречи, че е пренаселено, има много начини да ни освободиш от присъствието си. Чудя се само, дали ти беше пренаселено и преди да се размножиш или ? И не ми отговаряй. Следвай съвета си SHUT UP!

# 909
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой отдавна вдигна ръце и в най-скоро време ще моли за заключване.
А от друга страна кърмачките такъв хубав казус за разискване ни предоставиха с плануваната си групова себеизява, че ми е жал да затворя трибуната Mr. Green

# 910
  • София
Ако още не искаш черни внуци, няма какво да скачаш. Сама го каза. И ти казах и преди, ако ти пречи, че е пренаселено, има много начини да ни освободиш от присъствието си. Чудя се само, дали ти беше пренаселено и преди да се размножиш или ? И не ми отговаряй. Следвай съвета си SHUT UP!

Това, че не искам черни внуци, не ме прави расистка, драга. Опресни си знанията за това понятие. Колкото до пренаселеността, аз не съм се размножила особено много. Само два пъти. Ако всички бяха като мен, светът нямаше да е на това дередже. Затова се надявам по света да се въведат рестрикции такива, каквито се въведоха в Китай. Защото иначе човечеството ще се самоунищожи. А ако можеш да имаш деца, но не искаш, поради това, че наричаш себе си гей, то кой ти е виновен? Въобще понятието жена-гей е оксиморон.

По въпроса за кърменето - тези жени защо дават материал за болните мозъци на воайорите? Да си представим следната ситуация - седнала да кърми в МОЛ-а, а насреща й седнал един запотен чичка на средна възраст и й се любува умилено и леееко замечтано. Питането е - тя как ще се почувства? newsm78

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 01:12 от Popule

# 911
Въобще понятието жена-гей е оксиморон.

Разбира се, че е така. Аз не съществувам. Вече преместих кашона в Докторската градина, за да подпомогна женското равноправие с по-реномирано място! Тук е различно - едно куче ми поиска кроасан на чист френски! Аз пък съм взела по-големи, представителни кашони за все партньор и сие, но вече затваряме кепенците, защото съдейки по луната, мълвата за магнитни бури и колко семейства загасиха лампите в съседния блок, то и ние сме за сън.

Ваши приятели от Докторската,

Мама, мама, Нищо, и френски кучета

# 912
  • София
Въобще понятието жена-гей е оксиморон.

Разбира се, че е така. Аз не съществувам. Вече преместих кашона в Докторската градина, за да подпомогна женското равноправие с по-реномирано място! Тук е различно - едно куче ми поиска кроасан на чист френски! Аз пък съм взела по-големи, представителни кашони за все партньор и сие, но вече затваряме кепенците, защото съдейки по луната, мълвата за магнитни бури и колко семейства загасиха лампите в съседния блок, то и ние сме за сън.

Ваши приятели от Докторската,

Мама, мама, Нищо, и френски кучета

Направо си за ожалване...Пак питам, ако можеш да имаш деца, но не искаш, защо обвиняваш другите?

Знам къде те сърби - искаш да имаш деца с човек, с когото не можеш да имаш деца. Щото все пак, не живееш в паралелна реалност и ти трябва мъж за този процес. Wink Е, пак питам, кой ти е виновен, че не можеш да прескочиш природните закони и защо обвиняваш обществото за това?

# 913
  • София
Цитат
Чл. 93. (1) Осиновяване без съгласие на родителя се допуска, когато той трайно не полага грижи за детето и не дава издръжка или го отглежда и възпитава по вреден за развитието му начин.

Освен това, нищо не пречи втория баща да бъде наследен от доведените деца, стига да не са ощетени запазените части на други негови деца. Последното важи и за биологичните.

Достатъчно е БНДто да плаща смешните 60 лв издържка на месец и нямаш никакъв шанс на делото. Трайното неполагане на грижи е недоказуемо, освен ако БНД не е в чужбина.  А вторият баща няма собствени деца, оттам нататък го наследяват  сестри/братя, родители и т.н. Говоря хипотетично, но това са си реални проблеми, БТВ те касаят и наследяването и от съпругата  при наличие на брак.

# 914
  • София
Popule, aко си загрижена за пренаселеността, размножението на хомосексуалните не би трябвало да ти е проблем. Даже трябва да си доволна от съществуването им, защото те имат заслуга за намаляването на раждаемостта. На 99,9 % от хомосексуалните изобщо никога не им е минава мисълта да се възпроизвеждат, камо ли пък да стигнат до реализация на подобно щение. А ако някоя лесбийка случайно й се появи желание за дете, тя ще се сдобие с него по "стандартния" начин, първо, защото голяма част от тах са би-, и второ, в името на каузата, все ще се прежали да легне с мъж.  Simple Smile
Такива случаи обаче са мн редки изключения, просто защото желанието за дете е тясно свързано с "правилната" сексуална ориентация.

Общи условия

Активация на акаунт