Раждане в Пловдив-КЪДЕ?

• 9 542
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Зависи от болницата. Аз раждах в Селеня - нищо не съм носила.  За другите - питай на регистратура най-добре или лекаря, който ще те разражда. Успех! Simple Smile

# 16
До колкото си спомням за мен носех:

2 ношници за кърмене
Сутиени и подплънки за кърмачки
Дрехи за изписването
Прибори (вилица и лъжица)
Превръзки за родилки
Лигнин
Козметика
Помпа за кърма
Термометър

За бебето:
Дрешки (бях взела 5 бодита, 5 чифта ританки и едно памучно гащеризонче, които не ми стигнаха по време на 5 дневния престой, но винаги можеш да кажеш да ти донесат още) + комплект за изписване
Две шишета за мляко и вода
Залъгалка
Мокри кърпи
Пелени
Памперси
Одеалце/пелена
Козметика

# 17
Отивате в родилното отделение,където ще раждате и  ви дават списък.

# 18
И аз да се включа по темата, за момента съм избрала ВМИ. Проследяващият ме гинеколог не работи там и се ослушвам за екип. Много добри мнения слушам за баща и син Амалиеви и най-вероятно ще ги посетя в най-скоро време. Относно дрешките за бебето - ти ли трябва да си занесеш или те го обличат там с такива, каквито имат в рамките на престоя ти?

# 19
Ако искаш бебето да е при теб през цялото време ти препоръчвам да си носиш дрешки за бебето. Докато бях там три пъти помолих да сменят завивката на бебето и да ми донесат друга, но така и не го направиха. Вместо това ми направиха забележка, че съм го завила с донесено от къщи одеалце.

# 20
Благодаря за съвета ще го имам в предвид Simple Smile bouquet

# 21
Няма защо. Леко раждане. Hug

# 22
Раждах във Хирургиите без избор на екип и съм много доволна, по две жени във стая, имат консултант по кърменето който идва и ти помага, отношението беше на ниво, и независимо че е пълно заради отлива на специалисти във Окръжна вниманието беше ок,намокрих одеалцето  на малката и веднага ми го смениха , втори път също бих родила там  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт