Женени от пръв поглед

• 59 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Само аз я харесвам Евелина явно Mr. Green В смисъл не ми е любимка някаква, но не ми е и неприятна и дразнеща. А в лице ми е доста симпатична.
И аз я харесвам, но "библиотекарка" беше доста точно. Не е за това предаване, а е свърх досадно едни и същи лица непрекъснато да гледаме.

# 91
Да, напоследък все същите водещи. Евелина не ми е любима, но за мен е по-малкото зло спрямо Сърчаджиева. Не от всеки актьор става водещ, ама бутане...

# 92
Нищо не казахте за психолозите и тези съпрузите, чиято професия не запомних  Wink На мен Доц. Бояджиев ми допада много от впечатленията ми за него от разни предавания.
А по въпроса за това, че млади хора търсели помощ за сериозна връзка - нали точно това е работата на тези двамата консултанти - доколкото знам си има такива агенции, които търсят подходящ партньор и е доста по-сигурно те да успеят да го намерят. Тук странното е, че става пред очите на много хора. И какво се чудите, че млади хора търсят помощ - като знам аз колко бях отчаяна на 25-30 г. - вече бях загубила надежда, че някога ще срещна нормален мъж, че бих се съгласила дори и на този вариант Simple Smile То работата не е просто да имаш някой до теб, а и да намериш това, което търсиш, което на тези години става по-трудно, защото изискванията ти стават повече, а все още изглеждаш добре и имаш възможност да избираш, но пък от друга страна знаеш, че минеш ли 30-35 вече няма да имаш чак такива шансове и ще трябва да си склонен на повече компромиси, за да не си сам  Rolling Eyes

# 93
Мацето, т.е. той не ходи по кастинги и не в агенция за статисти, да речем? Laughing

Бе знам ли го  newsm78 човека има доста сериозна професия, един от най-добрите SAP консултанти в страната е. Добре изглежда, супер странно ми стана като го видях там. Ама знаеш ли ги хората какви хобита и страсти имат  Rolling Eyes
косата  Sunglasses

Той сам каза, че има високи изисквания за жена. Според мен предаването е поредното доказателство, че дори човек да има добра работа и външен вид, това не е достатъчно да си намери половинка.

# 94
  • ❌❌❌
Е поне ще си починем малко от Алекс Сърчаджиева  Whistling

Оуууууууууууууууууууууууууу, да!!! Peace Laughing

Аз нея по принцип я харесвам, защото е талантлива актриса, но като водеща... #Crazy По време на ББ имах период, в който не бях спала с дни. Един ден тъкмо се бях унесла на дивана и като се разкряка тази... Леле Shocked Crazy Shocked! Оттогава ми е в черната листа за водещи, но все още никой не е изместил Ръмен ЛукЪ... добре, че не го мърдат от кутиите Party Flutter

фейсбукът на Антония от друга страница, но не знам дали е истинс … профил (нямам фб) Mr. Green

# 95
Здравейте
И аз харесах предаването...Изгледах го до края,интригуващо и интересно е!Мисля,че водещата каза "следващата седмица" т.е. явно само вторник ще го дават-жалко.Поне два пъти седмично да беше....
Още нямам мнение за двойките...Хареса ми Стефан като външност от мъжете  Laughing

# 96
Малее, доста е различна, наистина, след грима и прическата. Но пък кой не е всъщност.

Въпросът е младоженецът да не е много изненадан.

По въпроса за събуването някой питаше - мен ме впечатли естествено в отрицателна посока, защото ми се струва супер селско да накараш една жена, която ти е на гости да се събуе щот` си чистил и тя да ходи боса, по чорапогащник  #Crazy, дали и оператора се е събул ? Ми просто ще изчистиш пак.
Аз като имам гости не ги карам да се събуват, единствено ако на тях им е комфортно с пантофи - тогава. Но това си е мое мнение, разбира се, явно у тях е нормално ...

Симпатични са ми всички, но Стефан ми е най-малко симпатичен, изглежда ми малко лигльо, но да видим, може да ме изненада Simple Smile

Аз не разбрах съпрузите - matchmakers дали са психолози, или просто с това се занимават, до колкото знам организират speed dating.

# 97

По въпроса за събуването някой питаше - мен ме впечатли естествено в отрицателна посока, защото ми се струва супер селско да накараш една жена, която ти е на гости да се събуе щот` си чистил и тя да ходи боса, по чорапогащник  #Crazy, дали и оператора се е събул ? Ми просто ще изчистиш пак.

Няма отърване от тая ориенталщина.Аз не се събувам никъде ,не карам и у дома като дойдат гости да се събуват.Пълна глупост е това.Че бил чистил............ ooooh!

# 98
  • София
Явно не сте попадали на тези теми тук за събуването и затова се впечатлявате. Ако бяхте чели, щяхте да знаете, че 70 % от потребителките на този форум намират за селско да не се събуеш в чужда къща Simple Smile Ама и на мен ми стана смешно вчера, то и затова го излъчиха.

# 99
Явно не сте попадали на тези теми тук за събуването и затова се впечатлявате. Ако бяхте чели, щяхте да знаете, че 70 % от потребителките на този форум намират за селско да не се събуеш в чужда къща Simple Smile Ама и на мен ми стана смешно вчера, то и затова го излъчиха.
Имало е случаи,като ми дойдат гости ,като се запънат на вратата ,не та не ще се събуваме ....започва голяма битка  ,докато се разберем..... Mr. Green

# 100
  • София
Повечето не вярват, че не искаш да се събуват. И аз съм забеляза това явление. Казвам 3 пъти да не го правят, пък накрая ги оставям да правят каквото искат. Като сметките в заведение. С някои трябва в ръкопашна битка да влезеш, за да си платиш. Laughing
Да не спамя само...Сега разглеждах профила на Георги във ФБ. Имало статия за него в сп.Мениджър " Как спачелих първият си милион" /ако разчетох правилно,че това заглавие е за него/ Ако печели толкова добре, че е и все още млад, ми е съвсем странно чий го дири там.

# 101
  • Пловдив
Като я кара да се събува, поне едни пантофи да се беше сетил да и даде Grinning

# 102
  • Berlin
Ми така, де. Laughing Не знам, аз съм си научена да се събувам и вкъщи си ходим по чорапи. Всъщност не съм  била някъде, където хората си ходят в обувките вкъщи.

# 103
Телевизията не е гости.  Peace

Колко пъти ще отиде телевизия да снима в дома му?

# 104
  • Berlin
В този случай може би да, наистина. Аз скоро имах майстори вкъщи, ама им бях приготвила калцуни. Laughing Но и това е частен случай.

Общи условия

Активация на акаунт