Даже сравни двете сватби, и каза, че тази е била дори по емоционална и чувствена от предишната.
Вчера гледах случайно предаването за сефте и си направих следните изводи: Антония и Атанас явно от цяла вечност не са имали възможност да изпитат сексуални забави и от първия момент изпаднаха в умопомрачение от възможността да свалят напрежението в тази насока ... особено Атанас нямаше одържане, едва е чакало момчето да се добере до тази възможност. Ще ми е интересно след като премине този сексуален глад как ще се развият нещата. Според мен има шанс да се получат, защото и двамата дават вид на добри хора без особени претенции. Светлана и Стефан най-адекватно държащата се двойка предвид ситуацията. Има шанс според мен да им се получи, защото Стефан изглежда доста балансиран човек, симпатяга и веселяк. На Светлана и трябва точно това и ще се поотпусне. Гергана и Георги за мен са еднакво противни и като визия и като поведение.Не ги харесвам , нито вярвам, че тези хора биха могли да изградят нещо трайно, с който и да било човек от другия пол.Това за мен са вечния ерген и мома без възможност за промяна. Самочувствие голямо, изисквания големи, но като ги видиш и послушаш си викаш бягай лиске да бягаме докато е време
))
.....нищо, че това нервира повечето. Но уви или тук няма такива, които лично ги познават или продукцията добре се е защитила от изтичане на информация. Отделно от това много бих искала да разбера ИСТИНСКАТА представа на мъжете от типажа на Георги за мечтаната жена. 

Светлана напълно му импонира като "печената, отракана" жена, която да му подхожда. Имам чувството, че ще са семейство, на което може да не им стигат парите да си платят тока, но ще джиткат с колата насам-натам с маркови анцузи от мола. Щото са спортни натури, не за друго. 
Клип от моминското й парти. Може някой от вас да го е споделял вече

Говоря за Гергана разбира се. Препоръчани теми