Женени от пръв поглед

• 59 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз въобще не се замислям дали му е секси, говоря за моето мнение за нея.Но предполагам, че на него му е секси, както би била и за другите двама.

Дааа,и аз изказах моето мнение за цвета на косата,понеже преди това се спомена,че нейния не й отивал на кожата или нещо от рода...

Светлана няколко пъти говори за родителите на Стефан и го пита поне два пъти за техните реакции и дали са ОК,което навява на мисълта,че явно й тежи липсата на нейните...

# 511
  • софия
Гергана не  ми се струва толкова високо интелигентна, побутнал я е този, онзи според мен, някой спонсор на силикона и така, но на мен ми харесва, хубаво момиче.
Светлана си беше пийнала на сватбата имаше особен блясък в очите Simple Smile

# 512
И на мен не би ми трепнало, че нашите ги няма. Най-много да ми скапят деня с изцепките си. Simple Smile
А С може да е страдала преди сватбата, че няма да присъстват, може да са стеснителни, да не искат да се снимат, има хиляди причини. Представям си, ако някой ме застави да присъствам на тв сватба, в която дори... не вярвам (не вярвам, че това би просъществувало), би ми било неловко, неудбно и не бих. На мен ми беше неудобно да слушам как двама напълно непознати хора си обещават нещо "завинаги" и се вричат, на какво основание го правят? После се чудим защо имаме девалвация на ценностите. За мен брака и отношенията в семейството са страшно важни неща и акъла ми не побира именно тези моменти. А не, че, примерно, двама младежи се награбили да се целуват и натискат, без да се познават, това може да се види във всяка произволна дискотека.

# 513
Дойде време и аз да се изкажа.
Първо предаването е страхотно. За втори път, след „Фермер търси жена“ гледам такова предаване с интерес.
АА са най-милата двойка. Момчето е трудолюбиво и успяло. Дошъл е от дълбоката провинция и работи здраво, защото в живота се работи здраво и така ще научи децата си. Момичето е много симпатично. Скъса ми се сърцето като разбрах, че наскоро е загубила баща си. Изключително много симпатизирам на майка й. Дала е живот и отгледала на пръв поглед добри хора.

Георги - Кадърно момче. Нали чухте какво каза сестра му. Че ако една жена не му хареса веднага й казва, независимо дали са на първа среща. Умен е, цени си парите. Не се е трудил, за да подслони некой миндил, разбираш ли!
Светлана  И тя не знае къде се намира. Малко го досрамя да си каже момчето, че е автобояджия, но и тя нали е търговка на гащички парцалки - няма лошо! Вероятно ще му намести ауспуха. Хубаво че тренира. Трябва да има сили. Не се поддържа лесно къща. Нали и аз живея в къща. За това си търся боркиня или щангистка, за да ошета за половин ден целия дом. А пък и трябва да чисти след песовете му. Иначе хубаво чистник е момчето. И тук идва интересния въпрос кой на кого ще продухва ауспуха. Предстои да видим.
Гергана. Според мен особена роля ще играят приятелките й. Ще се скъсат от завист, че е хванала готин мъж. Едната вече се изпусна, че физически той не приляга на Гергана. Сигурно тази приятелка сърба зелева чорба в някоя люлинска гарсониера, а мъжът й я оножда по анцуг. На сватбата си изглеждаше като ударена с мокър парцал .
Колебае се, защото до сега е пускала тото в кварталната кръчма, а сега милионите й са в къщи. Изведнъж й се усмихна щастието. Кой знае какъв цървул е бил бившият й съпруг. Напористите жени винаги се харесват на мъжете. Много е мургава. Но ми се струва, че ще бъде разведена още веднъж. Рецидивистка. Лош бекграунд за следващ брак.
Психоложката Милена Каменова. Познавам я бегло, покрай гаджалъка й с Антон Добрев във времето когато учеха във Френската гимназия. Баща й е учител по литература. Много объркано говори, но нали е психолог, на това са ги научили в моя Уни (отличничка е). И Лютви Местан ще й завиди за „гладката4 мисъл. Заради тези бръщолевици бих я сватосал с Емил Чолаков.

# 514
  • SF
Малко е странно аз като жена да казвам кои детайли в друга жена са секси и затова няма как да го кажа. То е в цялостното усещане за жената отсреща и това е... Не ми е секси никоя от трите и няма да се извинявам за това.

Малко е странно, че ти като жена казваш кои детайли в друга жена не са достатъчни, за да я наречеш секси.
Нали това и аз казвам - че е в цялостното усещане за жената, която вижда. А цветът на косата дали й отивал... на кой му пука! Дори и на Георги не му пука.

А тебе никой не те упреква, че не харесваш тези жени. Просто ми каза, че косата или краката не правят една жена секси. Ама какво я прави секси каза, че няма да ми кажеш. Ето за това можеш да се извиняваш. А не че не си падаш по жени - това не ни е темата.

# 515
Само аз ли си давам сметка, че в очите на мъжа Гергана изглежда секси - с тялото си, с устните си, с косата си (независимо какъв цвят)...??!
Ми явно само ти. Rolling Eyes
Не ми се иска да съм груба, затова няма да опиша как точно виждам Гергана.
Не смятам, че едното тяло и едната коса прави жената секси, но това си е мое впечатление. Нито една няма излъчване, няма харизма, няма магнетизъм. Три съвсем обикновени жени, просто различни типажи.

Абсолютно точно описание    Peace
Все нещо не ми достига и при трите  Confused

Есмее, няколко пъти дори го е повторила Бижу- цялостния образ- чар, излъчване....То и при мъжете е  така  де Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:52 от raja_nikol

# 516
  • София
А след жените, мъжете няма ли да обсъдим?
На мен нито един не ми хареса. Замислих се как ли бих ги описала и на акъла все ми идват думички завършващи на "ьо".
Може би ако не са такива нямаше да участват в такъв формат  newsm78

# 517
  • София
А след жените, мъжете няма ли да обсъдим?
На мен нито един не ми хареса. Замислих се как ли бих ги описала и на акъла все ми идват думички завършващи на "ьо".
Може би ако не са такива нямаше да участват в такъв формат  newsm78

И на мен нито един не ми харесва, казах го и по-напред. Но то не е и нужно на мен да ми харесват в крайна сметка.  Laughing

# 518
А тебе никой не те упреква, че не харесваш тези жени. Просто ми каза, че косата или краката не правят една жена секси. Ама какво я прави секси каза, че няма да ми кажеш. Ето за това можеш да се извиняваш. А не че не си падаш по жени - това не ни е темата.
Казах!

То е в цялостното усещане за жената отсреща и това е...

И не е нужно да ми се караш, че не съм на твоето мнение.  Grinning Не, няма да се извинявам за нищо!

# 519
Какво значение има външният вид на жените? Ако трябва аз да ги оценя - Гергана е тунингована кифла, която се мисли за Барби, Светлана е тунингована кифла с лице на плъх и душа на змия, а единствената симпатична е Антония - народно момиче, усмихнато, простодушно, с хубаво лице и коса.

Не бих се наела да ги оценявам от гледната точка на мъж, но предполагам, че на едни мъже ще се харесат някои от тези жени, на други няма. Толкова.

От мъжете харесвам Атанас и Стефан. Симпатични са без да са красавци - усмихнати са и изглеждат искрени. Георги е отблъскващ човек, повреден от некачествено общуване с долнопробни жени, и сега си търси късмета по талавизията. Дано си е намерил похлупака... а може и да не смелят брашно тези два остри камъка.

# 520
  • Тра-ла-ла
Мисля, че Гергана не е омъжена 2ри път. Просто така прозвуча от начина й на изказване, а имаше предвид сватбата в ритуалната зала и сватбата в ресторанта

# 521
Мисля, че Гергана не е омъжена 2ри път. Просто така прозвуча от начина й на изказване, а имаше предвид сватбата в ритуалната зала и сватбата в ресторанта
е, как да не е, още в първия епизод каза, че има кратък брак и последвал развод зад гърба си...

# 522
е, как да не е, още в първия епизод каза, че има кратък брак зад гърба си...
Да, каза го във визитката си  Peace Даже сравни двете сватби, и каза, че тази е била дори по емоционална и чувствена от предишната.

# 523
Да, каза го във визитката си  Peace Даже сравни двете сватби, и каза, че тази е била дори по емоционална и чувствена от предишната.
Laughing А това си беше чист "случаен" "поздрав" към бившия, Mr. Green което говори много за нея...

# 524
А няма ли да има и други двойки, тези ги разкостихме вече?  hahaha

Лично на мен, най-много ми допадат Стефан и Гергана като поведение. Георги ми е като паркетен лъв, много пози и чупки.

Общи условия

Активация на акаунт