Женени от пръв поглед

• 59 652
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аз първо бях разбрала, че Георги е на 45г, незнайно защо newsm78 Той пък се оказа само на 34. Е, изглежда по-голям със сигурност.

# 496
  • SF
И Гергана не е красавица. Този цвят на косата, еднакъв с този на кожата и, направо я прави като едноцветно петно и изобщо не и отива.
Георги прилича на Шумахер. И аз трудно повярвах, че е само на 34! Изглежда на 48. Rolling Eyes

Аз вече няколко пъти писах, че не е красавица, но е секси поддържана жена, което е страхотно в очите на мъжете.
Не съм мъж, но преценявам, че за Георги тази жена е страхотно попадение!

# 497
 newsm78 е то като се замисля на Гергана и руса коса няма да й ходи с тоя тен,така май си е най-добре....с черна коса пак няма да е добре ми се струва  Thinking

# 498
Може и вярно да се окаже написаното. Г и Г не мисля, че пият една чаша чай. Гергана е емоционално нестабилна и прикрита.

# 499
Не съм мъж и нито една от трите не ми е грам секси, но снощи го гледахме в работата и колега, който е на 27, намери Светлана за "много хубава".  Rolling Eyes Вероятно мъжете виждат други неща.
За мен Георги е мъж, който не "лапа въдицата" просто така, заради едното хубаво тяло и съвсем не е толкова влюбен в Гергана. Просто е джентълмен и направи сватбата приятна, и забавна. Знам само, че мъжете не обичат студени и пресметливи жени.

# 500
  • SF
Абе знаете ли в такъв момент какво значение има точно пък нюансът на цвета на косата!??
Важна е цялостната й визия. Георги я възприема такава, каквато я вижда - с красива рокля, красиво тяло, красиви ръце подава за халката, красива коса... Много разбира той от това дали четворка или петица е подходящият цвята за Гергана. Важното е да не е със сива или зелена коса - тогава ще му е малко шок.
Само аз ли си давам сметка, че в очите на мъжа Гергана изглежда секси - с тялото си, с устните си, с косата си (независимо какъв цвят)...??!

# 501
Само аз ли си давам сметка, че в очите на мъжа Гергана изглежда секси - с тялото си, с устните си, с косата си (независимо какъв цвят)...??!
Ми явно само ти. Rolling Eyes
Не ми се иска да съм груба, затова няма да опиша как точно виждам Гергана.
Не смятам, че едното тяло и едната коса прави жената секси, но това си е мое впечатление. Нито една няма излъчване, няма харизма, няма магнетизъм. Три съвсем обикновени жени, просто различни типажи.

# 502
  • София
Абе знаете ли в такъв момент какво значение има точно пък нюансът на цвета на косата!??
Важна е цялостната й визия. Георги я възприема такава, каквато я вижда - с красива рокля, красиво тяло, красиви ръце подава за халката, красива коса... Много разбира той от това дали четворка или петица е подходящият цвята за Гергана. Важното е да не е със сива или зелена коса - тогава ще му е малко шок.

Споделям.

Споре мен на Георги, Гергана много му хареса, но обратното не се получи. Независимо ,че си има своите кусури тя е една много стилна и привлекателна жена. Според мен тя е най-добре изглеждащия образ от шестимата. Може би ако беше малко по-простовата нещата биха били по-лесни.

# 503
  • SF
А кое прави една жена секси?
Ако може да посочиш неща, които се виждат извън роклята, разбира се, защото обсъждаме това, което са видели учестниците в епизода, който снощи ни показаха.

# 504
  • София
Аз въобще не се замислям дали му е секси, говоря за моето мнение за нея.Но предполагам, че на него му е секси, както би била и за другите двама.

# 505
Малко е странно аз като жена да казвам кои детайли в друга жена са секси и затова няма как да го кажа. То е в цялостното усещане за жената отсреща и това е... Не ми е секси никоя от трите и няма да се извинявам за това.

# 506
Не съм мъж и нито една от трите не ми е грам секси, но снощи го гледахме в работата и колега, който е на 27, намери Светлана за "много хубава".  Rolling Eyes Вероятно мъжете виждат други неща.
За мен Георги е мъж, който не "лапа въдицата" просто така, заради едното хубаво тяло и съвсем не е толкова влюбен в Гергана. Просто е джентълмен и направи сватбата приятна, и забавна. Знам само, че мъжете не обичат студени и пресметливи жени.

Светлана има някак си по-хармонично лице от другите две, но е с много остри черти и студен поглед.

За Гергана е ясно, че има и по-хубави от нея, но ми се струва, че би била симпатична на доста мъже.

# 507
  • София
Не ми се иска да съм груба, затова няма да опиша как точно виждам Гергана.
Не смятам, че едното тяло и едната коса прави жената секси, но това си е мое впечатление. Нито една няма излъчване, няма харизма, няма магнетизъм. Три съвсем обикновени жени, просто различни типажи.

И на мен не ми харесва Гергана, но Есме е права, че мъжете гледат с по-други очи и виждат различни от нас неща.  Peace

# 508
Не ми се иска да съм груба, затова няма да опиша как точно виждам Гергана. .........
И аз харесах Гергана, има страхотно тяло и стойка, енергична е, успяла, амбициозна. Колко жени биха тренирали сутринта преди сватбата си ... Не мисля че е студена - разплака се, докато на Светлана въобще не й мигна окото, че родителите й ги няма й двамата. Това за златотърсачеството е смешно, мисля, че такава жена може да постигне много и без богат мъж и тя дори вече го е доказала.

# 509
На мен визуално от двете двойки ми допада донякъде Стефан  Thinking, но има и нещо, което ме дразни в него - струва ми се лигня, пък и чалгар  Crazy. Гергана ми прилича на ромка и някак много странно си криви горната устна, когато говори, иначе има приятен глас. Светлана и тя прави едни криви физиономии, съвсем обикновено момиче, никакъв сексапил според ММ.

Общи условия

Активация на акаунт