Женени от пръв поглед

• 59 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
По въпроса на анкетата - най-интересната двойка за мен са Светлана и Стефан, защото ми се чини, че нямат нищо общо. А ако той поживее с нея, ще трябва да лекува психически травми. Дано психиатрите и психолозите на предаването му предложат безплатно тази услуга.

# 481
  • София
И на мен не ми харесва Г, много ми е кафява и говори сякаш и е много трудно.
Не харесвам такива жени-по-сериозни, леко високомерни и капризни. 
Георги ми харесва доста визуано, падам си по п-възрастни мъже сякаш.Има някакво лъвско излъчване, дава вид начовек, до който ще се чувстваш крехка и обгрижвана, подкрепяна.Макар, че сигурно би ме дразнило прекаленото анализиране и претенциозността му.
Не мисля, че Г е отишла там да търси мъж с пари, реално могат да и тропнат, какъвто решат, тя рискува и да е беден.Но надали биха го направили де, това си е важен фактор и вероятно не биха се разбрали.
Не виждам нищо лошо в това да имаш изискване за някаква материална състоятелност на бъдещата половинка. Но ако го харесваш и като човек, не само парите му.
Другата крайност-А и А също не ми допадат много.Симпатични са, мили, но твърде първосигнално се хвърлят до степен да изглеждат смешни, жалки. Трябвабда се научат да смалко по-сдържани, за да запазят достойство.То и така може да си емоционален, веселяк и добричък.Атаас ми е малко съмнителен, изглежда ми всъщност да е темерутест и праволинеен. Много ми напомня за бившият ми и явно затова съм предубедена от сега, очаквам същите прояви  Joy
Най-интересни и сипатични са ми С и С, тя не е моят тип жена, но е готина, той е сладък. Мисля, че биха се разбрали, въпреки чалгата, която повярвайте ми, може да бъде голям фактор  Joy От личен опит го казвам.

# 482
О, а така нареченият "алфа-мъжкар" в предаването ми е най-неприятният тип сред мъжете изобщо. Като прочетох описанието му на първа страница, се убедих, че не съм сбъркала. От такива - по-далече, много далече! Поне за мен това е златно правило, друга може и да е щастлива с него.

Той ще иска строго установени роли вкъщи, нали чух вчера какво е единственото му изискване към бъдещата му съпруга - да е красива и непринудена.

Мимики, жестове, изказ - всичко у него и подобни нему буди неприязън у мен.

# 483
Вяра - А,от къде ти е инфото!? До колко може да се вярва на информацията за Г-Г  Rolling Eyes
Те и двамата ми се струват доста претенциозни като хора,но мисля че биха били добра двойка  Peace

Ами за съжаление не мога да кажа от къде го знам това, но ще подскажа - има общо с предаването  Peace

# 484
И на мен Гергана не ми допада и никак не бих казала, че е красива. Има различно лице, интересно, но точно красива не е. Георги е пич, въпреки че не е пръв красавец има нещо харизматично в него.
Психоложката е много готина, много ми харесва и говора й и съдържанието. Определено човек, на когото можеш да се довериш.
Като обясняваха за това, че всеки човек в такава ситуация би потърсил бързо близост, за да намери нещо общо с другия и първо търси подобното и му се струва, че познава човека отдавна се чудех дали ако бяха разменили двойките - Г и С и Г и С, (защото А А мисля, че никой от останалите участници не би ги харесал от пръв поглед) пак щяха да се харесат и да се отпуснат и да допуснат другия до себе си  newsm78
Между другот по повод бързането на А и А мсиля, че наистина има нещо на психологическа основа - когато много искаш нещо да стане толкова се навиваш и си вярваш, че в началото поне успяваш да се убедиш, че всичко е истинско. Дано след изтрезняването и отърсването от стреса все още са толкова влюбени  Rolling Eyes

# 485
  • София
Аз пък се поразрових малко и видях, че женското С наистина вече води Тае Бо и аеробика и в Казичане.  Wink Май, май са им се получили нещата.   bouquet

# 486
Имам малко инфо от "кухнята" или по-скоро клюки  Mr. Green

Със сигурност на сватбите са разбрали за кого ще се женят. Женени са си наистина, като след 5 седмици ще трябва да кажат дали искат или не да продължат с този човек. Бюджета им е бил силно ограничен, особено за роклите.

А е била много готина и мила - естествена по детски дори
С е била също много мила и сладка
Г е била голяма "кифла" - постоянно имала някакви претенции, нищо не харесвала, все някакви изисквания и т.н. Доста сериозен подбор правела на мъжете, като основно държала на материалното им състояние

И накрая - Г + Г нямало да се получи - изобщо не са се разбрали и накрая дори не са се понасяли

Искрено се надявам, обаче това да са някакви клюки и да не е истина  Rolling Eyes

А до колко може да се вярва на тези клюки ? За втори път чета тук във форума, че Гергана едва ли не била златотърсачка  Rolling Eyes ...

ПП - Георги беше писал под снимка на Гергана във фейсбук страницата на предаването следното

Скрит текст:
"Само да ми падне"

# 487
  • SF
И на мен не ми харесва Г, много ми е кафява и говори сякаш и е много трудно.
Не харесвам такива жени-по-сериозни, леко високомерни и капризни.  
Георги ми харесва доста визуано, падам си по п-възрастни мъже сякаш.

Ето колко различни сме хората.
Георги не ми харесва никак визуално, но аз пък не си падам по мъже с визия и поведение на възрастни. (защото не мога да кажа, че той е възрастен. Напротив.)

Гергана не е красавица, но аз не я гледам като жена, а като подходяща девойка за Георги. За него тя би трябвало да е много сексапилна и привлекателна, защото той едва ли е бил с дори и наполовина по-хубава.
Освен това външният вид, освен правилност на чертите, издава и сексапил - доловим за едни и недоловим за други. Отново мисля, че Гергана, с модерната си визия, спортното поддържано тяло, красивата коса, би трябвало да е много привлекателна в очите на един мъж, дори и такъв, който е ходил само с манекенки до момента. Понякога не е важно човекът насреща да бъде изключителен красавец. По-привлекателно е, ако го намираме за секси.
Никой не обсъжда красотата на Антония, защото всички намираме, че тя е подхояща за Атанас.
На мен пък външно Атанас ми прилича на англичанин, включително и начинът, по който се изчервява. Можеха да му намерят и по-слабичко момиче.

# 488
  • София
Това което пише малко по-горе за Г и Г на мен ми е като дежа вю.
Нещо не го виждам Георги да може да бъде солидния мъж, който тя би искала.

# 489
И мен не ме кефи Гергана външно, т.е. лицето и излъчването, за тялото мога само да й завиждам и за упоритостта в тренировките, обаче маниерът й на говорене ме дразни и горната устна ми изглежда несполучливо пипана.
А крилцата на роклята на С, просто беше захванат шлейфът, за да не го настъпва, докато танцува, преди това се виждаха доста симпатични презрамки, тук на клипчетата се виждат https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.385566498287957&type=2.
На мен и трите рокли ми харесаха с по нещо (но нито една не цялостно), но за пореден път се убеждавам, че върху хубаво, стегнато тяло каквато и рокля да сложиш, стои от прилично до перфектно. А с по-обемните форми е трудно, преливат отвсякъде и това обезформя и дрехата. Сори. И аз не съм фиданка, де, но бих обърнала внимание дали корсетът ме стяга дотолкова, че да ми зачерви гърба и дали отпуснатите ми "ръки" се ветреят като батман... ако да - ръкав, има много симпатични модели с ръкави, а и е сезон, в който рокля с ръкав върви. Но ако не е имало готов модел, те нямаха реално никакво време за поръчка.

(тая тема ми е краста вече)

# 490
И аз идвам в темата  Mr. Green
Много ми харесва предаването, специалистите са си свършили работата.
Г и Г някак си ми се виждат надменни, твърде взискателни, а неотстъпчиви.
С и С ми харесват, интересни са и си пасват. Дано се разберат за чалгата и кучетата и всичко ще е наред. Сестрата на Светлана ми е много позната от някъде, подскажете нещо, мисля, че е учителка в СОУ "Св. Кирил и Методий" в Бургас
А и А са ми малко простовати, някак си "селски хора". Под една от снимките във фб бяха писали, че тези дни са ги видели с Джъмбо, значи още са заедно. От профила на Антония видях, че е живяла в Бургас, тя не е ли от София?

# 491
Георги не е красавец и не е тип, в когото се влюбваш от пръв поглед. Гергана е доста по-нагласена от него, по спортна, по-привлекателна, но така и трябва да бъде - красивата в една връзка да бъде жената (според моите възприятия е така).
Георги е симпатичен с поведението си. С външност не толкова. Изглежда доста по-възрастен, отколкото е.
И Гергана не е красавица. Този цвят на косата, еднакъв с този на кожата и, направо я прави като едноцветно петно и изобщо не и отива.
Георги прилича на Шумахер. И аз трудно повярвах, че е само на 34! Изглежда на 48. Rolling Eyes

# 492
 Joy Joy  много точно описание за Антония в рокля. Като говореше за емоциите по време на сватбата и камерата беше от по-близо,все едно беше гола, толкова надолу и беше слязло деколтето - не ми хареса.

Роклята на Гери ми хареса. От трите жени визуално само тя ми харесва. Не е най-голямата красавица, има нещо грубо в лицето, но много ми харесва. Дори като е с очилата и е спортно облечена е още по-добре.

А това с чалгата съм го пропуснала. Чух, че Светлана казва 'щом това те прави щастлив', но не разбрах Стефан какво й каза. Както споменах вече трудно му разбирам на момчето  Grinning

# 493
Имам малко инфо от "кухнята" или по-скоро клюки  Mr. Green

Със сигурност на сватбите са разбрали за кого ще се женят. Женени са си наистина, като след 5 седмици ще трябва да кажат дали искат или не да продължат с този човек. Бюджета им е бил силно ограничен, особено за роклите.

А е била много готина и мила - естествена по детски дори
С е била също много мила и сладка
Г е била голяма "кифла" - постоянно имала някакви претенции, нищо не харесвала, все някакви изисквания и т.н. Доста сериозен подбор правела на мъжете, като основно държала на материалното им състояние

И накрая - Г + Г нямало да се получи - изобщо не са се разбрали и накрая дори не са се понасяли

Искрено се надявам, обаче това да са някакви клюки и да не е истина  Rolling Eyes

А до колко може да се вярва на тези клюки ? За втори път чета тук във форума, че Гергана едва ли не била златотърсачка  Rolling Eyes ...

ПП - Георги беше писал под снимка на Гергана във фейсбук страницата на предаването следното

Скрит текст:
"Само да ми падне"

О не, изобщо не твърдя, че това е истина на 100 %. Дори се надявам да са само клюки и да не е вярно, защото точно тази двойка ми допада най-много. Просто споделям това, което разбрах одеве  Peace

# 494
Joy Joy  много точно описание за Антония в рокля. Като говореше за емоциите по време на сватбата и камерата беше от по-близо,все едно беше гола, толкова надолу и беше слязло деколтето - не ми хареса.

Вчера, докато я гледахме как танцува ММ вика: "Лелеее, ще й падне роклята на тази мома"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт