Женени от пръв поглед

• 59 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Дайте да намерим сервиза на Стефан, още не мога да разбера защо познава 80% от чалгите.

КРЪЦИ - НИКОЛАЙ КАРЪБСКИ - ЕТ
ОБЛ. СОФИЯ-ГРАД, С.КАЗИЧЕНЕ, УЛ.Г.БЕНКОВСКИ №31
https://plus.google.com/111959201733202188796/about?gl=bg&hl=bg
http://www.goldenpages.bg/bg/b/03D84D49-0C8A-DD11-B1D7-00145E9525E4

# 466
  • София
Записвам се и аз да следя!

Много истинско предаване с неподправени емоции.

Симпатизирам на СС. Двете АА-та са прекалено емоционални, двете ГГ-та - обратното. Някак зратната среда ми харесва повече  Simple Smile

Много се съмнявам да има какъвто и да е проблем между А и А. Това са нарязани кадри. Тя говори от Барселона, неговите думи са от канапето в стаята... Залагам, че сълците и са от щастие или заради баща и. Винаги, когато видя накакво промо, подсказващи за негативни събития, истината е на 180 градуса. Да видим.

# 467
  • SF
Не знам дали го обсъждахте назад в темата, не мога да я изчета цялата, но тези хора наистина ли се виждат за първи път в ритуалната зала? И истинско ли е това, което подписват или просто ги запознават, а подписите по-натам ЕВЕНТУАЛНО стават реални?

# 468
Истинско е, поне така твърдят. Условието е - ако не се харесат в съвместния живот в продължение на 1 месец, може да се разведат, предполагам за сметка на предаването.

# 469
Харесвам ги всички. Но най-надеждни ми се виждат А и А, симпатизирам им.
Ще ми бъде интересно да ги дадат след време, какво се случа, как продължават?
Г и Г май няма да продължат. Дано да бъркам.
Може пък това да им е съдбата на тези двойки ,точно по този начин да създадат семейства и да си живеят щастливо.

# 470
  • софия
Аз си представям ако Наско го бяха сватосали с Гергана и я беше награбил така в началото, щеше да си изяде боя hahaha, добра работа на психолозите до момента. Малко повече ми дойде мляскането им. Той ме изненада и като чели наистина хареса. Антония според мен е още "дечко" няма я тази обиграността като С иГ, може би затова видяхме и сълзи снощи, кой знае за каква глупост, чухте ли какви съвети даваше сестрата на С, много хитрички.
Светлана хареса Стефан, готова е на компромиси, ще се "раздаде"  Simple Smile, тук е имало първа брачна според мен.Не мога да определя Стефан, това" живота ми е поп фолк" newsm78 не ми прозвуча добре, не заради музиката, а заради кръчмите, кифлите, денонощните купони и всички други елементи, а тя се примири и му каза "щом те прави щастлив".
Г и Г, той не е нейн тип определено но материалния елемент тук ще повлияе, но според мен за кратко, сега и е интересен, но ще му се из дразни. Той налапа въдицата.

# 471
Страхотен епизод.
Дано ни подвеждат с рекламата и Аи А да продължават да се разбират. Много са ми симпатични. Вчера сякаш претупаха другите две сватби. Нямаше дълги нервни кадри как чакат и са напрегнати.

да какво се случи на рекламата за следващия епизод,че Антония плачеше и питаше защо Наско направи това , а после и той се изказа нещо
???????????

# 472
  • ПАЗАРДЖИК
Аз от самото начало, харесах най-много С-тата и май се държаха най-нормално в тази ситуация, любопитни, търсещи информация и близост...не твърде прибързани, но не и твърде дистанцирани. А-тата попрекалиха струва ми се, особено на танца им как я беше побарал за задника, чак просташко ми се видя. Те като че ли се опитват напълно да влязат в ролите на младоженци, без да имат предвид това, че току що са се запознали.
Гергана ми е твърде пасивна(предпазлива), Георги може да не е пръв красавец, но има чувство за хумор и галантност, което на нея й направи впечатление и с времето има шанс да я спечели.

# 473
Това го гледах вчера, имена не запомних.

Абсурден замисъл, но е интересно за гледане. Много са ми антипатични софтуерният консултант и магазинерката-инструкторка по аеробика.
Ужасно симпатичен ми е автобояджията - непринуден, искрен и наивен, и не му завиждам с тази жена, която очевидно е студена, а него не може да го понася.
А има и една видимо щастлива двойка, толкова са сладки  Laughing, дано имат късмет.

А обясненията от психиатри и психолози ми се струват излишни, но щом смятат, че придават тежест на предаването - добре.
Най-смешна ми е думата "мачмейкъри". Ясно, че не са точно "сватовници", но все пак...

# 474

Гергана ми е твърде пасивна(предпазлива), Георги може да не е пръв красавец, но има чувство за хумор и галантност, което на нея й направи впечатление и с времето има шанс да я спечели.

Наистина правеха впечатление тези жестове  Peace
Много ми хареса речта му, личи че е интелигентен човек с по- странно чувство за хумор, те и приятелките и казаха, че досега не се е срещала с такъв тип  момчета/мъже.
Интересно ми е дали ще и допадне или ще я отблъсне.

# 475
Имам малко инфо от "кухнята" или по-скоро клюки  Mr. Green

Със сигурност на сватбите са разбрали за кого ще се женят. Женени са си наистина, като след 5 седмици ще трябва да кажат дали искат или не да продължат с този човек. Бюджета им е бил силно ограничен, особено за роклите.

А е била много готина и мила - естествена по детски дори
С е била също много мила и сладка
Г е била голяма "кифла" - постоянно имала някакви претенции, нищо не харесвала, все някакви изисквания и т.н. Доста сериозен подбор правела на мъжете, като основно държала на материалното им състояние

И накрая - Г + Г нямало да се получи - изобщо не са се разбрали и накрая дори не са се понасяли

Искрено се надявам, обаче това да са някакви клюки и да не е истина  Rolling Eyes

# 476
Роклите викаш ограничени, на мен много ми харесаха  Peace Особено на Светлана /като изключим крилцата/.

Като гледам май само на мен Гери не ми е харесала визуално, не мога да го опиша, но не ми е чаровна  newsm78

# 477
  • софия
Психоложката не ме дразни даже ми е симпатична обрана е не е превзета, коментарите и са ми интересни.

# 478
И на мен Гери ми е дори грозновата. Ако са верни слуховете, явно ще се разведе за втори път.

# 479
Вяра - А,от къде ти е инфото!? До колко може да се вярва на информацията за Г-Г  Rolling Eyes
Те и двамата ми се струват доста претенциозни като хора,но мисля че биха били добра двойка  Peace

А относно награбването на А-А на сватбата - те са си по-първични и естествени,а може би и по-сексуален тип хора  Laughing Какво пък толкова...След целия стрес около предаването,ако са се харесали от пръв поглед,защо не  Blush В крайна сметка това си им е сватбата,какво като не се познават,имат цял живот след това да се опознават  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт