Женени от пръв поглед

• 59 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Много сте изписали, значи Simple Smile
Страхотен епизод Simple Smile Много ми харесаха другите две двойки. Дори и Г и Г, на които не възлагах големи надежди ми се струва, че може точно те да продължат заедно в живота. Класни хора, обаятелни, струва ми се, че въпреки големите им претенции и предубеждения ще си допаднат.
За А и А какво да кажа - народни хора, наистина като че се вкопчват в тази възможност.
С и С ми бяха слабост, но малко ме съмнява да им се получат нещата - едва ли Светла ще издържи да живее в къщата на мъжа си с майка му и баща му - доста властни ми изглеждат, а тя не е от жените, които ще си мълчат. Иначе са ми много сладки  Heart Eyes
loveforever, малко встрани от темата, но случайно да пишеш в един друг форум newsm78 За любителите на кемпери и каравани  Rolling Eyes

# 451
  • София
И друго се сетих....като вдигаха обувките т.е. като отговаряха на въпросите имаше въпрос към Г-тата Кой се е влюбил повече и двамата вдигнаха мъжката обувка.Значи Гергана е забелязала,че Георги се влюби в нея,но още не може да твърди същото и за себе си  Peace
И на мен това ми направи впечатление. Още от самото начало го погледна с едни други очи - нещо като " ще го понеса, но само толкова". Гергана ми изглежда доста зряла, улегнала и уравновесена. знаеща точно какъв мъж би искала да има до себе си, съжеляваща, че не го намерила по-рано, но и не чак толкова склонна на компромиси. Затова и поведението и е по-сдържано. Георги е искрено запленен от нея, но като че ли не е много способен да отговори на очакванията и.

Djina, Да  Embarassed и в още няколко  Wink

# 452
Ами според мен този тип жени- млади, красиви, успели трудно намират мъж до себе си. Или имат прекалено високо самочувствие, или са прекалено капризни, или са свикнали сами и трудно ще понесат съжителство с друг човек, или от всичко по малко. Така че и всеки друг, а не Георги тя трудно би преглътнала.

Така си мисля само де, не ми се е случвало  Mr. Green

# 453
Много сте изписали, значи Simple Smile

С и С ми бяха слабост, но малко ме съмнява да им се получат нещата - едва ли Светла ще издържи да живее в къщата на мъжа си с майка му и баща му - доста властни ми изглеждат, а тя не е от жените, които ще си мълчат. Иначе са ми много сладки  Heart Eyes
loveforever, малко встрани от темата, но случайно да пишеш в един друг форум newsm78 За любителите на кемпери и каравани  Rolling Eyes

Скрит текст:
За С и С някой сподели ,че тя вече е при него и си е преместила курсовете по йога в месното читалище.Получило се е

# 454
Не съм чела какво сте коментирали напред, но според мен предаването трябва да го прекръстята на "Онодени от пръв поглед".  hahaha

То бива привличане, ама след няколко часа познанство да се награбите, и после по леглата...И то пред камерите всичко...Май съм доста старомодна.  Blush

# 455
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:
За С и С някой сподели ,че тя вече е при него и си е преместила курсовете по йога в месното читалище.Получило се е
До колкото се вижда от профила й - продължава да води занимания в Перник

# 456

Djina, Да  Embarassed и в още няколко  Wink
Познахте по снимката, но  се изненадах, че те виждам тук Simple Smile Свикнала съм там да те срещам   Laughing Аз съм си със същия ник и при вас  Wink

# 457
Не видях Антония на колко години е, на другите показват в надписите? Наско знам, че е на 27.
Има ли някъде нещо като биографичен текст за всеки участник?

Симпатизирам на двойката Г-Г.
Георги очаквах, че ще остане хладен и по-въздържан, а той сподели за истинските си чувства, Гери също я намирам за много искрена/не вярвам, че търси нещо повече, в крайна сметка материално е добре/.

Подозирам, че когато са събирали на кастинг 15-те двойки героите са се виждали, запознавали и опознали. Но в последствие са разбрали на сватбата при кого са ги разпределили.

Гергана някой разгада ли къде работи?

# 458
Някой питаше кой плаща - продуцентите Simple Smile. За сватбата знам, че са поемали до 15 гости от всяка страна. Самите сватби не ми се сториха многолюдни, тъй че може и да не се е налагало доплащане Simple Smile. Рокли, пътешествия, не си ги плащат те. А&А трудно биха си го позволили.
Снощи се замислих (за А&А и С&С), че в техните случаи, показват два супер ужасни (по мое мнение) модела - заврян зет и живеене със свекърите. Рано или късно, става проблем, независимо колко готини са всички страни. Чудя се, това дали е взето предвид при подбора на участниците?

Антония е '89.
НюЙоркър мисля, че е фирмата, в която Гергана работи.
bowuu

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 12:06 от Бона

# 459
Според мен умишлено е търсен този контраст между двойките-социално положение, материално, емоционално. Търсено е разнообразието.
Може пък да искат да ни покажат, че дори и двойката да живее самостоятелно, да е добре материално и да е с голям потенциал /Г-Г/  това да не  е гаранция, че ще има успешен брак както завряния зет/А-А/ и класиката-снахата в голямото семейство/С-С/.

Въпреки, че ми се ще Г-Г да се преоткрият и да си дадат повече шансове!!!!!!!!!

# 460
  • Berlin
New Yorker е, да. Дават я в един от магазините в първи епизод, а и по- назад в темата има линк към профила й в линкдин. От ноември май работи там. Дайте да намерим сервиза на Стефан, още не мога да разбера защо познава 80% от чалгите. Едва ли им се чупят колите нон стоп или пък имат нужда от нова боя.
Crazy
Изабела, моля разкажи. Simple Smile

# 461
  • София
Нищо, че се награбиха от самото начало. Ми човека си понацелува булката, какво неестествено има. Не ми хареса това, че А беше много добре гримирана/ да не кажа замаскирана/ и като махне грима леле мале....Наско дали пак ще я хареса?  Laughing

А, щото пък Наско е голям хубавец.... какво му е на момичето? Бяха й сложили повечко ФДТ и очна линия. С грим и без грим, на мен ми изглежда еднакво.
А неестественото е, че се нахвърлиха един върху друг като невиждали човек от противоположния пол. При положение, че се познават едва от 2-3 часа, според мен би било много по-нормално да поговорят, за да се поопознаят, вместо да се натискат.
И ми се струва, че се хвърлят някак отчаяно в тази връзка.

# 462
  • SF
И на мен това ми направи впечатление. Още от самото начало го погледна с едни други очи - нещо като " ще го понеса, но само толкова". Гергана ми изглежда доста зряла, улегнала и уравновесена. знаеща точно какъв мъж би искала да има до себе си, съжеляваща, че не го намерила по-рано, но и не чак толкова склонна на компромиси. Затова и поведението и е по-сдържано. Георги е искрено запленен от нея, но като че ли не е много способен да отговори на очакванията и.

Пред камерите Гергана сподели, че е променила съвсем първоначалното си впечатление към по-добро. Отпуснала се е и го е приела.
Георги не е красавец и не е тип, в когото се влюбваш от пръв поглед. Гергана е доста по-нагласена от него, по спортна, по-привлекателна, но така и трябва да бъде - красивата в една връзка да бъде жената (според моите възприятия е така).
Георги е симпатичен с поведението си. С външност не толкова. Изглежда доста по-възрастен, отколкото е. На мене ми допада това, че е претенциозен и капризен, нещо като булката му. Или поне така ни ги представят на нас.

Всъщност снощният епизод много, много ми хареса и малко неочаквано, успя да ме развълнува. Все си мисля, че тези неща са нагласени като за пред камера и не бива да им се връзвам, но факт е, че много съпреживях вълненията на младоженците. Задавах си въпросите какво ли би било, ако.... И успях да се поставя на тяхно място - толкова силно усетих вълненията им.
Ще гледам с интерес следващите епизоди и ще пиша в темата. От снощи се оказа, че това ме вълнува. Rolling Eyes

# 463
  • Berlin
Ами нали това е идеята на формата - да даде шанс на отчаяните. Simple Smile

# 464
Наско може би е търсил в профила си при проучването точно такъв типаж външност като на Тони, затова и се зарадва като я видя. Почувства може би и облекчение и се отпусна. Нали все пак се търсят и някакви външни предпочитания.
Въпреки, че според мен той търси повече топлина, човешка близост и доброта в една жена.

Общи условия

Активация на акаунт