Женени от пръв поглед

• 59 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Кой финансира цялото мероприятие - сватба, ресторант? Споменавате Барселона за пътешествие  newsm78

# 436
... Има време да се опознаят...

А, недей така, пет седмици си е съвсем малко време, откъдето и да го погледнеш  Laughing

Колко време ще се излъчва всъщност? С това веднъж седмично ще е дълго май.

# 437
  • София
Записвам се и аз да следя.

Подходих скептично към формата, но вече ми става интересно.

От прагматична гледна точка и трите двойки са добре подбрани, но чисто житейски въпроса е дали ще успеят да превъзмогнат липсата на истинската тръпка в началото. Може би се разчита на това че след като всеки от партньорите по един или друг начин е определил себе си като "карък" то това ще го кара да гледа с по-различни очи на другия и ще го претегля от друга камбанария.

Лично аз може да съм твърде романтична, но не вярвам в сполуката когато се слага каруцата пред коня. Всичко ми изглежда като една сделка, брак по удобство и не мисля че това е достатъчно за основа на едно добро семейство. Дано ме опровергаят.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:29 от loveforever

# 438
Аз пък си мисля, че някой от тези бракове може да се окаже дори по- успешен то доста "нормално" сключени бракове  newsm78

Може и да греша разбира се, но все пак тук специалисти психолози са създали двойките. Всички знаем как се променят хората  с годините, преди и след брака. Тези двойки  ми се струват доста добре  проучени, пък да видим  Wink

# 439
Аз пък като каза Гергана първата сватба помислих,че има предвид докато сключваха гражданския и,че като казва втората сватба има предвид тържеството  Thinking Не разбрах,че е била омъжена и преди  newsm78

С и С и те уж само по бузата целувка на гражданския,ама после в ресторанта доста се нацелуваха и те...Те ми харесаха най-много,щото нали Стефан ми е симпатичен  Heart Eyes

А-тата ще ходят в барселона,С-тата в малта,а Г-тата в рим(абе що не ми излизат главните букви  newsm78 )

Доколкото видях снощи май при А-тата е имало първа брачна нощ  luvbed при С-тата разбрах,че не са спали,но май са си говорили,за другите не разбрах нищо,но изглеждаха,че са се сближили доста и те  Thinking

Интересно ми е кои работели за бебе-сигурно С-тата  Crazy

То и предния път като даваха за снощи какво ще се случи Георги нещо скептично беше казал май,но снощи нямаше такива думи....май само поддържат любопитството ни с тези реклами  Rolling Eyes

# 440
На мен А и А най-много ми харесаха. Нищо, че се награбиха от самото начало. Ми човека си понацелува булката, какво неестествено има. Не ми хареса това, че А беше много добре гримирана/ да не кажа замаскирана/ и като махне грима леле мале....Наско дали пак ще я хареса? Първични, естествени, притеснени, абе симпатяги. Laughing
От втората двойка ми хареса само Стефан. Светлана ми е една изкуствена. Освен това си мисля, че не го хареса много,много.

# 441
Толкова вълнуващо и весело предаване не съм гледала отдавна.
Истински ме развълнува още от първия епизод.
Смях се от сърце,в най-искрен смисъл Grinning Много забавно е всичко около предаването Simple Smile
Снощният епизод беше страхотен.Очаквам с нетърпение продължението Heart Eyes
И трите двойки са ми симпатични,въпреки че в началото А-А най-много ми допаднаха.
Но сега и трите са ми интересни и се надявам да са открили половинката,която така дълго са чакали  Heart Eyes

# 442
Зарибих се и аз по предаването, най-накрая нещо по-различно. Гергана ли беше вече женена веднъж? А жената, която венча Светлата и Стефан ожени и нас - страхотна е и винаги прави прочувствени, индивидуални речи, и нас разплака!

# 443
С каза, че живее в къща...предполагам с родителите си, нали?
А останалите?

# 444
  • Бургас
Не гледах първия епизод,но снощи ми хареса.Ще гледам и аз. Simple Smile

# 445
Страхотен епизод.
Дано ни подвеждат с рекламата и Аи А да продължават да се разбират. Много са ми симпатични. Вчера сякаш претупаха другите две сватби. Нямаше дълги нервни кадри как чакат и са напрегнати.

# 446
Много се заредих положително снощи, постоянно се усмихвах.
И на мен епизода ми беше малко разхвърлян, но иначе ми хареса.

Единствено не ми хареса ресторанта на А+А, в който им бяха организирали, едно празно ми се стори, неукрасено, можеше по-уютно място да им намерят.

# 447
  • Berlin
Антония живее с майка си и май семействата на сестрите. Атанас в студентско общежитие, но не можах да позная блока  Laughing, Гергана и Георги - сами. Стефан май с родителите, едва ли е направил сам тая къща.

За целувките - ами ако е ясно, че мъжът ме харесва и аз го харесам, много ясно, че ще действам.  Laughing всъщност ми се е случвало на първа среща, ама бях и на 20 години.  Laughing също така ми се струва, че сте предубедени към АА, защото просто не са типични красавци и не ви печелят с външен вид.
а Стефан коментира, че Светлана се целува много хубаво и дори камерите й пречели да целува още по според него.

# 448
  • София
Когато се преви едно предаване основната цел е да се хареса на публиката и да има повече зрители. Затова мисля че доста от ситуациите се представят тенденционно и извън контекста, а също така и сигурно има доста показателни случки които не виждат бял свят за да не създават впечатления у зрителя, които биха били нежелани.

# 449
И друго се сетих....като вдигаха обувките т.е. като отговаряха на въпросите имаше въпрос към Г-тата Кой се е влюбил повече и двамата вдигнаха мъжката обувка.Значи Гергана е забелязала,че Георги се влюби в нея,но още не може да твърди същото и за себе си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт