Женени от пръв поглед

• 59 616
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Като мъж, за който да се омъжа нито един неми хареса. Но като цяло харесвам Атанас, защото се бори сам, той е момче от село, свикнал на всичко-неволи, работа, труд, нищета. Затова си мисля,че ще търпи и няма да предявява кой знае какви претенции.
Най не ми допада Георги-надут, мислещ се за много умен/както каза в мисля в първото предаване/.
Но има го момента, че за някои важни са парите и те определят...........за жалост.

# 541
А и да попитам кога е станало ясно, че тази приличаща на ромска принцеса персона подплатена със силикон е интелигентна ?
Хаха, никога. Насадиха лекинко това мнение на драгия зрител и той взе да го повтаря като ехо, и да се самоубеждава, че е точно така. То много сериозен интелект се иска, за да станеш регионален мениджър в Ню Йоркър или H&M...

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 16:56 от Бижy

# 542

,........... а и Гергана мисля , че ще го хареса повече на Стефчо .
Joy
Не се заяждам, знам,че е неволно, но наистина е  Joy
Напълно го мисля като визия съм на 101% убедена , че ще го предпочете пред Георги .
Аз те разбрах прекрасно......ти обаче не си  Joy

# 543
Благодаря за уточнението беше ми полезно, защото реших, че явно само аз съм пропуснала да се насладя на нейния интелект, но като разбрах и каква е великата и работа вече съвсем си обясних за какво иде реч Simple Smile Аз бях останала с впечатление от погледа и един такъв от високо, че е поне известен столичен нотариус или адвокат, лекар с голяма частна практика или нещо по-престижно, а тя милата регионален мениджър на фирма за пашкулчета ... вече дори не мисля да я коментирам,внезапно загубих интерес.  Laughing

# 544
хах вие сте виден столичен адвокат, нотариус или може би ядрен физик?

# 545
Някой питаше кой плаща - продуцентите Simple Smile. За сватбата знам, че са поемали до 15 гости от всяка страна. Самите сватби не ми се сториха многолюдни, тъй че може и да не се е налагало доплащане Simple Smile. Рокли, пътешествия, не си ги плащат те. А&А трудно биха си го позволили.
Снощи се замислих (за А&А и С&С), че в техните случаи, показват два супер ужасни (по мое мнение) модела - заврян зет и живеене със свекърите. Рано или късно, става проблем, независимо колко готини са всички страни. Чудя се, това дали е взето предвид при подбора на участниците?

Антония е '89.
НюЙоркър мисля, че е фирмата, в която Гергана работи.
bowuu
Кумът на А&А им подари 1 дкр. в Банкя, за да си построят къща.  Simple Smile Стана ми жал за младоженеца. Взе си жена барабар с цялата й многолюдна фамилия - 3 сестри +двама зетя + племеннички и тъща.

# 546
хах вие сте виден столичен адвокат, нотариус или може би ядрен физик?
хахаха и аз си зададох същия въпрос Laughing

# 547
Кумът на А&А им подари 1 дкр. в Банкя, за да си построят къща.  Simple Smile
На една сватба един от гостите, седнал на края на масата, сложили му ядене и пиене. Сватбарите започнали да дават подаръците. Кума подарил тенджера, тиган и харизал една овца и т.н. Наближил редът на този гостенин и той попитал: това, което се съобщава веднага ли се дава? Отговорът бил "не". Тогава господинът щедро обещал на младоженците каруца с два вола, крава и един кон. Разбира се, при такъв дар станал почетен гост на сватбата. Joy

# 548
Кумът на А&А им подари 1 дкр. в Банкя, за да си построят къща.  Simple Smile Стана ми жал за младоженеца. Взе си жена барабар с цялата й многолюдна фамилия - 3 сестри +двама зетя + племеннички и тъща.

чак и на мен ми се прииска да се оженя, а ние с ММ се спогледахме и аз го попитах, той защо няма такъв прител  Mr. Green Mr. Green

# 549
 Фри, благодаря за проявения интерес към личността ми, но не съм обект на дискусията по обясними причини, тъй като не ми се е наложило да обяснявам по телевизията колко съм интелигентна, красива и преуспяла, та ха дано някой с профил на баба Яга и излъчване на 50 годишен ме хареса. Simple Smile))

# 550
Имаше условие към подаръка "Да останат завинаги заедно" (не знам как ще го провери) и противоречие с условието, че в момента подготвя нотариалния акт.

# 551
Имаше условие към подаръка "Да останат завинаги заедно" (не знам как ще го провери) и противоречие с условието, че в момента подготвя нотариалния акт.

аз това съм го изпуснала с подготовката на нотарилания акт.  Но като се замисля е нормално, защото той до преди сватбата не е знаел името на булката, съответно няма как да е изготвил нотариален акт. Мисля си, че е имал предвид след като минат тези 4 седмици, които им дават продуцентите.

# 552
то е заснето от преди това нали  newsm78 Embarassed сега вече в ''наше време'' трябва да е ясно дали са заедно или не....
На мен тая Светлана нещо ...не ми се струва много ...как да се изразя - откровена.Имам чувството ,че няма да се получи между тях ,той ми изглежда народен човек,готин,а тя веднага направи физиономия ,че бил слушал чалга ахахах ами да си слуша човека ...ко толкоз Laughing

# 553
Гергана и Георги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Peace

# 554
Малко встрани от темата, но някоя от вас успяла ли е да изгради хармонична връзка с така нареченият профил "Алфа мъжкар" и какво е ноу хауто?

Общи условия

Активация на акаунт