Женени от пръв поглед

• 59 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Е, ще видим! Това, че ти смяташ, че е така, не означава, че наистина е така. Wink

Като ще им правим дисекция, а те трябва да са подготвени, че няма да им се размине, след като вече са публични личности: Светлана също не изглежда на 29. Сама ли си е платила имплантите?
Стефан е веселяк, кварталното гъзарче. В Казичене се надпреварват кой ще кара по-голям джип или по-гъзарско кабрио... Sunglasses Светлана напълно му импонира като "печената, отракана" жена, която да му подхожда. Имам чувството, че ще са семейство, на което може да не им стигат парите да си платят тока, но ще джиткат с колата насам-натам с маркови анцузи от мола. Щото са спортни натури, не за друго. Crazy

Антония е от ония момичета, дето като се ожени сестра ѝ и тя вече страда, че нейната сватба не е била на следващия ден. Абсолютно може да си остане стара мома, ако не беше събрала смелост да влезе в този формат. Сигурно това е първия мъж в живота и, който целува така и с когото ще опознае интимността. Бълбука от страст, стаявана и наслагвана от както се е осъзнала като жена. Чиста душа е.
Атанас - прилича на селски ерген в най-симпатичния смисъл на тази дума. Добро момче е, но е особняк. Не знам дали ще имаме възможността да го видим това, но съм убедена, че е такъв. Надъхан и нахъсан е, и много сериозно гледа на живота, малко в повече, отколкото е нужно на неговите години.

Гергана не ми е интересна. Типично поведение за един тип хора, дошли в София от друг голям или по-малък град, които ще минат по главите на хората, за да постигнат каквото са си наумили с цената на всичко. Държат се с подчинените си като с роби и искат да стъпчат всеки, който не им харесва просто, защото не им харесва. Изглежда безцеремонна.
Георги - симпатичен, елегантен, с оригинално чувство за хумор, но малко суховат. Мърморещ и човек, в чийто дом няма една прашинка и всичко е на мястото си до последна точка. Педантичен. Уверен в способностите си, но тясно профилиран, без отклонения. По-"стар" не само на външен вид, а и на душа. Пораснал е още като дете. И тогава не е бил от най-"популярните" сред съучениците си.

Мненията са си само мои, на база на това, което виждам по телевизията в предаването и според моя характер, и лична преценка. Не касаят да обидят някого и не ангажирам никого с тези мнения.
не бих могла да го кажа по-добре
и аз мисля така  bouquet

# 556
Щеше да бъде хубаво, ако имахме малко повече информация са шестимата...нещо като лексикон Laughing Например каква музика слушат, какви филми гледат, девиз, религия. Относно последното мисля, че Атанас е мюсюлманин. Поне семейството му идва от българо-мохамеданско село.

Може да видиш във фейсбук страниците им.

Антония, виждам, че май слуша единствено модерни изпълнители
https://www.facebook.com/antoniq.parvanova.3

А ето и фейсбука на Светлана
https://www.facebook.com/ppsihhi

И този на Георги
https://www.facebook.com/geo100v?fref=ts

# 557
polombra ,
Скрит текст:
Малко встрани от темата, но някоя от вас успяла ли е да изгради хармонична връзка с така нареченият профил "Алфа мъжкар" и какво е ноу хауто?

мога да кажа, че имам връзка точно с алфа мъжкар, която се развива повече от  добре. Тайната е в взаимните компромиси. Той е много остър камък с труден характер, аз съм по отстъпчива и така се напасваме.

# 558
Малко встрани от темата, но някоя от вас успяла ли е да изгради хармонична връзка с така нареченият профил "Алфа мъжкар" и какво е ноу хауто?
Дай да дефинираме "алфа мъжкар", за да говорим за едно и също нещо, че малко е широко понятието или всеки влага различен смисъл в него.

# 559
дайте фейс на Гергана да зяпам  Mr. Green

# 560
# 561
дайте фейс на Гергана да зяпам  Mr. Green

Този е на Гергана - https://www.facebook.com/CleoGK?fref=ts

# 562
Благодаря ....сигурно са запълнени с покани за приятелство аххахаха
А някой знае ли сега дали някой с някого е заедно ,сигурно снимките са от преди това...

# 563

Ох и тя послание за всички е спретнала, и бъка от емоций, и акълий! Joy

Скрит текст:
Цитат
До всички по-умни, красиви, успешни, смели и невероятни :
(далеч съм от мисълта, че такива няма - защото винаги има някой, който е повече от нас, но също така съм напълно сигурна, че не е с ясното самосъзнание за това....ако ме разбирате  Simple Smile
Извинете… да ви попитам:
- Селското ви държание вродено ли е или сте го прехванали от "ВИП" обществото в което си мислите че сте?
А на всички хора, които простичко ми пожелаха късмет - благодаря - подобно

Цитат
Има богати хора, има и хора , които имат пари. . .
ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ БОГАТСТВО . . от емоций, прекрасни хора (защото такива има), усмивки, любов и истински случвания... Може никога да не ни се отдаде възможност да извършим велики дела по велик начин, но всеки от нас е в състояние да прави малките неща по страхотен начин!
Копирам направо от профила и с нейния си словоред и правопис.

Цитат
Усмихнат ден, приятели..
Малките неща, които вършим всеки ден – да се усмихваме на непознат или да направим нещо безкористно и добро – ни приближават към нашата духовна истина, към чистотата на душата ни. smile emoticon ...където живее щастието
Това някак не ми стига капацитет да го схвана, иначе разбирам какво се е напънала да каже. Мила е!
Смята Арнолд Шварценегер за велик. Браво!

# 564
На мен ми е интересно кои зодии са, но само на Светлана я разбрах Blush

# 565
на всички обаче не е дадено в каква връзка са ,скрили са си профилите... #Cussing out
мн ми е терсене сега ,някой останал ли е женен  Laughing

# 566
Направо ме радват някои момичета колко точно нацелват само от видяното по тв, поне за момата, която аз познавам, особено Бижу, без излишна грубост, си казала нещата доста, доста точно (за Антония). smile3521

А, извинете, Георги ли играе алфа-та във формата, че съм с объркани представи.

# 567
polombra ,
Скрит текст:
Благодаря, питам от личен интерес, защото мойта лична такава завърши трагично. Иначе проблема е май точно във "взаимни". При нас бяха едностранни от мен, но дойде точката на преливане.

мога да кажа, че имам връзка точно с алфа мъжкар, която се развива повече от  добре. Тайната е в взаимните компромиси. Той е много остър камък с труден характер, аз съм по отстъпчива и така се напасваме.

# 568
Най-злобните хора най-много говорят за душевна чистота, как става тази работа... И най-много обичат късметчетата във Фейсбук. Правилно съм я преценила (Светлана).

# 569
на всички обаче не е дадено в каква връзка са ,скрили са си профилите... #Cussing out
мн ми е терсене сега ,някой останал ли е женен  Laughing
Светлана и Стефан.

Общи условия

Активация на акаунт