Женени от пръв поглед

• 59 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
...Даже сравни двете сватби, и каза, че тази е била дори по емоционална и чувствена от предишната.[/b]
Laughing А това си беше чист "случаен" "поздрав" към бившия, Mr. Green което говори много за нея...

Това изказване съм го пропуснала, не й прави чест.

Жасмин, не сме ги почнали още  Laughing
Много малко материал ни пускат веднъж  седмично  Joy

# 526
  • София
Да, каза го във визитката си  Peace Даже сравни двете сватби, и каза, че тази е била дори по емоционална и чувствена от предишната.
Laughing А това си беше чист "случаен" "поздрав" към бившия, Mr. Green което говори много за нея...

Laughing Peace

# 527
  • София
На мен Атанас ми е твърде розов, набит някак.Не е моят тип.
Стефан също не е, бо е симпатичен, има чаровна физиономия.
Най-много ми харесва Георги, има хубав профил, усмивка.
По характер...не съм видяла особено много, че да преценя.Може би Стефан, но не съм го видяла в чалга амплоа, тогава сигурно ще спре да ми харесва.
Май най-не ми допада Атанас.Не като човек, като ако трябваше да си го избирам за мъж.

# 528
На мен Светлана не ми харесва- нито визуално, нито характера й. На пръв поглед ми изглежда като жена с много високо самочувствие, което за мен в нейния случай не е оправдано. Държи се леко надменно и пренебрежително. Не я намирам за красавица, дори и за симпатична. Има остри черти, което още повече я прави непривлекателна в моите очи. Не ми хареса как й стои роклята, която беше подбрала.
Скрит текст:

Стефен ми гъзарее и това, че познава не знам си колко процента от поп фолк изпълнителите не го прави по-голям пич. Има нещо детско в държанието му. Това, че накара психоложката да се събуе, защото бил чистил ми се стори, че доста преиграва. Искаше да видим какъв чистофайник е. Ако наистина беше такъв, никога нямаше да накара жената да се събуе, а щеше да преживее някак си да мине с един парцал после.
Скрит текст:

Антония ми е едно голяма дете. Много е лъчезарна и свежа, но понякога прекалява с това кикотене. Според мен не е лош човек и е жена, която наистина търси половинката си.
Скрит текст:

Атанас също е човек, които иска да намери своята сродна душа. Не знам колко отчаяно са търсели и защо мислят, че ако не беше това предаване нямаше да си намерят гаджета. Имам някаква надежда за тази двойка, защото единствено те се отпуснаха много бързо. Винаги може да има изненади, разбира се.
Скрит текст:

Гергана ми е май най-симпатична от трите. Не ми харесва като жена, но ми допада повече от другите. Когато говори излъчва едно спокойствие. Мисля си, че е уравновесена жена, която знае какво иска. Нейната рокля най-много ми допадна. Не знам до колко е златотърсачка, както се пише, но не е изключено.
Скрит текст:

Георги е мъж с големи изисквания. Мисля си, че хареса Гергана. От самото начало си мислех, че те двамата няма да успеят да се разберат, но никога не се знае. Изглежда ми на 45, макар че е само на 34.
Скрит текст:

Интересно предаване е. Сигурно ще става още по-интересно, когато заживеят заедно.  Simple Smile

# 529
  • SF
Бижу, аз не искам ти да си на моето мнение.
Моето мнение е, че Гергана е секси в очите на Георги, когато я вижда в ритуалната зала.
Ти се обади, че не било така.
Е да, ама е така.

# 530
Мисля ,че никоя не е кой знае каква хубавица, но Гери наистина води в класацията за визия и има нещо  в нея - излъчва Класа за разлика от другите две !
Поддържана жена със стил , хубава работа -една истинска съвременна жена ,според мен тя трябва да е за пример , а не да се радвате на Антония  , а колкото до това  че АА са най-симпатични , направо мен лично да не бъда груба ,но ме  отвращават ! Много са ми селски , и някакси като удавник за сламка се хванаха един за друг , то и нормално де (че кой ще ги вземе ) , те са изстрадали хоратова е ясно  ,но това че го показват и един вид будят съжаление мен лично многооооо ама многоооо ме отблъсква .

# 531
И аз да се намъкна тук да клюкарствам Simple Smile Вчера гледах случайно предаването за сефте и си направих следните изводи: Антония и Атанас явно от цяла вечност не са имали възможност да изпитат сексуални забави и от първия момент изпаднаха в умопомрачение от възможността да свалят напрежението в тази насока ... особено Атанас нямаше одържане, едва е чакало момчето да се добере до тази възможност. Ще ми е интересно след като премине този сексуален глад как ще се развият нещата. Според мен има шанс да се получат, защото и двамата дават вид на добри хора без особени претенции. Светлана и Стефан най-адекватно държащата се двойка предвид ситуацията. Има шанс според мен да им се получи, защото Стефан изглежда доста балансиран човек, симпатяга и веселяк. На Светлана и трябва точно това и ще се поотпусне. Гергана и Георги за мен са еднакво противни и като визия и като поведение.Не ги харесвам , нито вярвам, че тези хора биха могли да изградят нещо трайно, с който и да било човек от другия пол.Това за мен са вечния ерген и мома без възможност за промяна. Самочувствие голямо, изисквания големи, но като ги видиш и послушаш си викаш бягай лиске да бягаме докато е време Simple Smile))

# 532
Въпреки нападките към Изабел, че била издала предварително информация за развитието на браковете и именно поради недостатъчните за засищане на интереса ми епизоди аз все се надявам някой от първа ръка да "издаде" още нещо  Sunglasses .....нищо, че това нервира повечето. Но уви или тук няма такива, които лично ги познават или продукцията добре се е защитила от изтичане на информация. Отделно от това много бих искала да разбера ИСТИНСКАТА представа на мъжете от типажа на Георги за мечтаната жена.

# 533
А от мъжете Стефан е моят фаворит .Не знам защо , но си мисля ,че като каза ,че я харесва на С не беше искрен и това с многото целувки ,с които я обсипваше ми беше малко фалш , колкото да я отметне като бройка , да не е за нищо влезнал поне хахах
Не ми харесва като двойка със Светлана , отива му повече Гери , а и Гергана мисля , че ще го хареса повече на Стефчо .

# 534
  • Тра-ла-ла
Щеше да бъде хубаво, ако имахме малко повече информация са шестимата...нещо като лексикон Laughing Например каква музика слушат, какви филми гледат, девиз, религия. Относно последното мисля, че Атанас е мюсюлманин. Поне семейството му идва от българо-мохамеданско село.

# 535

,........... а и Гергана мисля , че ще го хареса повече на Стефчо .
Joy
Не се заяждам, знам,че е неволно, но наистина е  Joy

# 536
Е, ще видим! Това, че ти смяташ, че е така, не означава, че наистина е така. Wink

Като ще им правим дисекция, а те трябва да са подготвени, че няма да им се размине, след като вече са публични личности: Светлана също не изглежда на 29. Сама ли си е платила имплантите?
Стефан е веселяк, кварталното гъзарче. В Казичене се надпреварват кой ще кара по-голям джип или по-гъзарско кабрио... Sunglasses Светлана напълно му импонира като "печената, отракана" жена, която да му подхожда. Имам чувството, че ще са семейство, на което може да не им стигат парите да си платят тока, но ще джиткат с колата насам-натам с маркови анцузи от мола. Щото са спортни натури, не за друго. Crazy

Антония е от ония момичета, дето като се ожени сестра ѝ и тя вече страда, че нейната сватба не е била на следващия ден. Абсолютно може да си остане стара мома, ако не беше събрала смелост да влезе в този формат. Сигурно това е първия мъж в живота и, който целува така и с когото ще опознае интимността. Бълбука от страст, стаявана и наслагвана от както се е осъзнала като жена. Чиста душа е.
Атанас - прилича на селски ерген в най-симпатичния смисъл на тази дума. Добро момче е, но е особняк. Не знам дали ще имаме възможността да го видим това, но съм убедена, че е такъв. Надъхан и нахъсан е, и много сериозно гледа на живота, малко в повече, отколкото е нужно на неговите години.

Гергана не ми е интересна. Типично поведение за един тип хора, дошли в София от друг голям или по-малък град, които ще минат по главите на хората, за да постигнат каквото са си наумили с цената на всичко. Държат се с подчинените си като с роби и искат да стъпчат всеки, който не им харесва просто, защото не им харесва. Изглежда безцеремонна.
Георги - симпатичен, елегантен, с оригинално чувство за хумор, но малко суховат. Мърморещ и човек, в чийто дом няма една прашинка и всичко е на мястото си до последна точка. Педантичен. Уверен в способностите си, но тясно профилиран, без отклонения. По-"стар" не само на външен вид, а и на душа. Пораснал е още като дете. И тогава не е бил от най-"популярните" сред съучениците си.

Мненията са си само мои, на база на това, което виждам по телевизията в предаването и според моя характер, и лична преценка. Не касаят да обидят някого и не ангажирам никого с тези мнения.

# 537
Това го мернах в профила във фейсбук на Светлана  Peace  Клип от моминското й парти. Може някой от вас да го е споделял вече  Whistling

# 538

,........... а и Гергана мисля , че ще го хареса повече на Стефчо .
Joy
Не се заяждам, знам,че е неволно, но наистина е  Joy
Напълно го мисля като визия съм на 101% убедена , че ще го предпочете пред Георги .

# 539
 А и да попитам кога е станали ясно, че тази приличаща на ромска принцеса персона подплатена със силикон е интелигентна ? В първото предаване ли се е проявила, защото вчера от нея чух само няколко доста "сериини" изречения, с които се е обогатила в кифленските среди най-вероятно, но за интелект дори и не намекна на зрителската аудитория Simple Smile Говоря за Гергана разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт