Женени от пръв поглед

• 59 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Най-злобните хора най-много говорят за душевна чистота, как става тази работа... И най-много обичат късметчетата във Фейсбук. Правилно съм я преценила (Гергана).
Нали бяха цитати от фейсбука на Светлана? Или аз не те разбрах

# 571
  • София
На мен не ми стана ясно, кой реши, че Георги е алфа мъжкар? Защото той може да си вярва, че е, но поведението му до момента не е такова.  Thinking

П.П.: А, Бона, пропуснала съм, че и ти се чудиш.  Laughing

# 572
Малко встрани от темата, но някоя от вас успяла ли е да изгради хармонична връзка с така нареченият профил "Алфа мъжкар" и какво е ноу хауто?
Дай да дефинираме "алфа мъжкар", за да говорим за едно и също нещо, че малко е широко понятието или всеки влага различен смисъл в него.
Ще се опитам, но довечера-няма да ми стигнат две думи, а трябва да прибирам девойката от детска. Зададох така въпроса, защото така кръстиха Георги в първия епизод, а профилът му тогава в очите ми се припокри с този на бившият ми. Ако трябва да го дефинирам ще отнеме време.

# 573
Направо ме радват някои момичета колко точно нацелват само от видяното по тв, поне за момата, която аз познавам, особено Бижу, без излишна грубост, си казала нещата доста, доста точно (за Антония). smile3521

А, извинете, Георги ли играе алфа-та във формата, че съм с объркани представи.
ооо познаваш Антония ,я кажи заедно ли са или не знаеш  Laughing

# 574
на всички обаче не е дадено в каква връзка са ,скрили са си профилите... #Cussing out
мн ми е терсене сега ,някой останал ли е женен  Laughing
Светлана и Стефан.
наистина  #Crazy аз на тях пък не се надявах...не я харесвам Светлана ,не ми изглежда искрена ,откровена ...

# 575
  • София
Алфа-мъжкар! Joy
Стига бе! И тримата са такива льольовци че ....  bash

# 576
Скрит текст:
Малко встрани от темата, но някоя от вас успяла ли е да изгради хармонична връзка с така нареченият профил "Алфа мъжкар" и какво е ноу хауто?
Дай да дефинираме "алфа мъжкар", за да говорим за едно и също нещо, че малко е широко понятието или всеки влага различен смисъл в него.
Ще се опитам, но довечера-няма да ми стигнат две думи, а трябва да прибирам девойката от детска. Зададох така въпроса, защото така кръстиха Георги в първия епизод, а профилът му тогава в очите ми се припокри с този на бившият ми. Ако трябва да го дефинирам ще отнеме време.
Ами значи не, моята представа за "алфа мъжкар" не е Георги.

# 577
а това бебче на кого е ,че му честитят на Стефан https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202730079968006&se … ype=3&theater

# 578

А, извинете, Георги ли играе алфа-та във формата, че съм с объркани представи.
Така беше представен в рецензиите към предаването, т.е. психолозите им го определят като такъв.

# 579
Скрит текст:
Ами значи не, моята представа за "алфа мъжкар" не е Георги.
Май се разбрахме без дефиниции  Joy

# 580
Това са племенничетата му. Гледам, че Светлана е вкарала в приятели свекървата и девера си.  Simple Smile

# 581

Май на брат му!

# 582
Това са племенничетата му.
А и сватбите са януари месец, малко е рано за деца.

# 583
януари ли са били сватбите  newsm78
ама ако само те са останали заедно от всички ,направоо..не ме кефи тая Светлана.А и родителитте й нали не одобрявали брака й

# 584
Бе, честно да кажа, лично не ме вълнува какви са хората, а просто, защото започнахме да ги коментираме, си казах мнението. Иначе се радвам да се харесат, да се разберат, да се заобичат и да заживеят щастливо според техните нужди, и представи за щастие. Колкото повече спокойни и щастливи хора, толкова по-добре. Самотните хора са тъжни.
Форматът е много забавен и приятен, и ще го гледам с удоволствие, но и ще си клюкаря с удоволствие тук. Crazy Grinning

Общи условия

Активация на акаунт