Женени от пръв поглед

• 59 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Ами, то в такава тема какво да коментираме, освен какви са хората. Най-важното са техните характери и начинът, по който си градят взаимоотношенията. Нали това прави предаването интересно - да се оженят напълно непознати, подбрани по двойки от "мачмейкъри" ooooh! (лошо ми става от тази дума), и да наблюдаваме развитието на отношенията им. Някои неща ще можем да предскажем, други ще ни изненадат... и така.

# 586
Според мен и А и А са останали двойка. Мое си предположение.

# 587
И аз така си мисля, но е толкова логичен извод, че се чудя дали няма уловка.  Laughing

# 588

Ох и тя послание за всички е спретнала, и бъка от емоций, и акълий! Joy

Скрит текст:
Цитат
До всички по-умни, красиви, успешни, смели и невероятни :
(далеч съм от мисълта, че такива няма - защото винаги има някой, който е повече от нас, но също така съм напълно сигурна, че не е с ясното самосъзнание за това....ако ме разбирате  Simple Smile
Извинете… да ви попитам:
- Селското ви държание вродено ли е или сте го прехванали от "ВИП" обществото в което си мислите че сте?
А на всички хора, които простичко ми пожелаха късмет - благодаря - подобно

Цитат
Има богати хора, има и хора , които имат пари. . .
ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ БОГАТСТВО . . от емоций, прекрасни хора (защото такива има), усмивки, любов и истински случвания... Може никога да не ни се отдаде възможност да извършим велики дела по велик начин, но всеки от нас е в състояние да прави малките неща по страхотен начин!
Копирам направо от профила и с нейния си словоред и правопис.

Цитат
Усмихнат ден, приятели..
Малките неща, които вършим всеки ден – да се усмихваме на непознат или да направим нещо безкористно и добро – ни приближават към нашата духовна истина, към чистотата на душата ни. smile emoticon ...където живее щастието
Това някак не ми стига капацитет да го схвана, иначе разбирам какво се е напънала да каже. Мила е!
Смята Арнолд Шварценегер за велик. Браво!

Е, какво толкова ? Аз не останах с впечатлението, че Стефан е по-голям капацитет Mr. Green .

Най-злобните хора най-много говорят за душевна чистота, как става тази работа... И най-много обичат късметчетата във Фейсбук. Правилно съм я преценила (Светлана).

Не знам дали някой забеляза, но в стаята на Антония беше пълно с такива цитати.

# 589
Не го хванах от началото и не съм им гледала стаите. При Антония е друго, струва ми се. Светлана се опитва да се убеди, че има добро сърце, докато при Антония всичко е естествено.

Нямам Фейсбук, та ако Антония атакува вербално някаква имагинерна маса хора, която не я харесва, споделете, моля.  Peace

# 590
Не знам доколко е логично, тъй като за доста хора, в това число и на мен, доста от реакциите им - писа се и тук показваха прекалени нива на припряност и свръхемоция, което може да се приеме както за сладурско и неподправено, така и за своего рода последен шанс. Не искам да използвам думата отчаяние, макар нюансите да са именно сходни. Та, ако взе пак се окажат не толкова влюбени и не толкова отчаяни, може и да се обърнат нещата, макар да изглеждат уж най-предвидимата двойка.

# 591
Те може и от отчаяние да се вкопчат един за друг и да не се пуснат повече. Историята познава не един и два такива случая.  Laughing

# 592
Може, Бона да каже Mr. Green

# 593
Да не казва, иначе няма да е интересно!  Mr. Green

# 594
Не го хванах от началото и не съм им гледала стаите. При Антония е друго, струва ми се. Светлана се опитва да се убеди, че има добро сърце, докато при Антония всичко е естествено.

Нямам Фейсбук, та ако Антония атакува вербално някаква имагинерна маса хора, която не я харесва, споделете, моля.  Peace

Всъщност Антония реагира доста зряло на това, което се изля върху нея. На други (Светлана) пък не им понася критиката. Всъщност, критика е силно казано, тъй като хората във фейсбук в опитите си да се изтъкнат, изписаха ужасни неща и за трите участнички.

# 595
Дами ,според вас коя двойка е вкусила от меда  ,аз смятам Г-Г
А този коментар какво показва според вас
https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/photos/a.396053540572586. … 812937192/?type=1
George Veselinov Само да ми падне...

# 596
Малко над средностатистическия българин и българка са 66.33 % от участниците .
А останалите 33,33 % ми се счу че получават декар място в Банкя, ако изкарат там колко време беше заедно .
Декар място в Банкя е около 100 000 евро минимум, ако не е някаква ливада росна извън Банкя .
За 100 000 евро много хора ще изкарат не месец а година и на 100 х*я да ги въртят  Laughing

В интерес на истината Гергана май най става и от мъже и от жени и от всичко , поне така изглежда на пръв поглед . В смисъл, че подхода й към случващото се изглежда най-правилен .

Ако не бях обвързан към момента, без никакво колебание бих се записал и аз да участвам .
Какъв е проблема да поживееш с някой месец ? Да обиколите ...  малко свят да разгледате , па ако ще и секс да правите  Mr. Green
То не е сапунче , няма да се изтърка .

# 597
За ФБ, не атакува никого Тони, нито имагинерни, нито реални хора, които не я харесват.
За отчаянието и вкопчването... не знам.
Освен това, от февруари (сватбата) до днес, са минали няма и 2 месеца, за мен това е крайно недостатъчен период, независимо дали са още заедно или вече не са... И тези 5 седмици, които са им дали като изпитателен период... смешно малко време. То може и след 1 г. всичко да е кебапчета и рози, ама след 3, например, да се разведат... И експериментът да се окаже неуспешен в крайна сметка.
То, аз съм леко крайна, за мен успешен брак е "докато смъртта ни раздели" и нищо по-малко Simple Smile.

# 598
Дами ,според вас коя двойка е вкусила от меда  ,аз смятам Г-Г
А този коментар какво показва според вас
https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/photos/a.396053540572586. … 812937192/?type=1
George Veselinov Само да ми падне...

Артисти !  Mr. Green

# 599
За ФБ, не атакува никого Тони, нито имагинерни, нито реални хора, които не я харесват.
За отчаянието и вкопчването... не знам.
Освен това, от февруари (сватбата) до днес, са минали няма и 2 месеца, за мен това е крайно недостатъчен период, независимо дали са още заедно или вече не са... И тези 5 седмици, които са им дали като изпитателен период... смешно малко време. То може и след 1 г. всичко да е кебапчета и рози, ама след 3, например, да се разведат... И експериментът да се окаже неуспешен в крайна сметка.
То, аз съм леко крайна, за мен успешен брак е "докато смъртта ни раздели" и нищо по-малко Simple Smile.
Няма нужда да изядеш една ябълка цялата, за да разбереш, че е червива.  Simple Smile Хората или си пасват, или не.

Общи условия

Активация на акаунт