Пролетта настъпва вече, рита, скача ЮНСКОто човече!!! - тема 10

• 31 263
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Здравей те, ние се пробрахме бързо защото само от вътре изглежда добре времетоооо....има един силен и студен вятър.....нямам думи...
Отидох и до УНГ да ме прегледат и докторката каза че нищо ми няма....поуспокоих се....за прегледа дадох 25лв но майната им на парите...нали вече ми е спокойно че ми няма нищо....
Днес пак едно лежане се очертава.....
На нас с бебека живот и здраве ни остават 88 дни до срещата ни лице в лице.... Joy Simple Smile Praynig

# 646
magi_sveta, и аз съм на мнение да отидеш някъде на частно да те видят и да измерят и проверят еластичността на шийката. Представи си, че въпреки контракциите, шийката, плацентата и всички други чаркове са си ок, а ти лежиш, шашкаш се и чакаш да родиш. Според моят док е много важно шийката не само да се измери с ехограф, но и да се пипне, за да се провери дали е стегната. Заради моите контракции ми прави мануален преглед почти на всяка ЖК, но предния път не направи, та и на мен ми е притеснено. В събота ще помоля на ФМ да ми измерят шийката и ако има нещо притеснително ще звъня на моя док да ходя да ме види. Отклоних се малко, но наистина иди да те видят някъде и дано шийката си ок и да си отдъхнеш  Hug.
desyy1, бях сигурна, че нищо ти няма, но ти беше толкова настоятелна, че беше по-добре да идеш да се увериш сама  Wink.
Emily_D, честито возило, със здраве да си го ползвате! Успех на изпита, ще стискаме палци.
И аз трябва да поизчистя по-основно из къщи, защото ще имаме гости за Великден. Обаче първо ще видя как е шийката и тогава ще реша дали аз или ММ ще е главно действащо лице в пролетното почистване  Laughing.

# 647
Ellle понякога ставам толкова притеснителна че се шашкам от всичко няма значение да ли важно или маловажно.....странна птица съм понякога....
НИЕ за Великден ще ходим на Албена....хем да изкараме празника хем да празнува ме рожденият ден на свекито, а като си помисля, че това ще ми е последното дълго пътува до след като родя....

# 648
Момичета, тази година дали ще има "треска за техника" в Техномаркет  newsm78? Последните 2-3 години   знам, че пускат промоциите 1 седмица преди Великден, но тази година нищо не съм чула  Thinking

# 649

Момичета,да почерпя!Днес имам РД,бях при док,с бебка всичко е наред и съм качила само 600гр.
Не мога да наваксам да ви изчета и за това не се включвам,но ставам по-активна.
Желая ви хубав ден!

# 650
ar4ita, честито и тук! Здраве, много щастие и късмет и най-хубавият подарък през юни!

# 651
magi_sveta, отиди на лекар да те види. По добре да знаеш какво става от колкото да гадаеш и да се притесняваш.
Аз по принцип мислех, че са глупости това да се пазят бременните жени от стрес и такива неща, но с тази бременност се уверих че контракции получавам не толкова от движения, но ако се ядосам, притесня за нещо - веднага. Знам, че разходите понякога идват повече, но ще се побъркаш до понеделник.

# 652
Емили, силно стискам палци!!! Аз изпита си го взех края на януари, от 04.02 имам книжка и от 5.02 карам почти всеки ден .
Вчера си продадохме колата и си купихме нова. Много сме щастливи!

Арчита, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!  bouquet

# 653
Ellle и мене ме интересува разпродажбата....ютията ми протече, бойлер ми трябва за втората баня и т.н. Дано пуснат скоро!

ar4ita честит празник и весело изкарване!

# 654
  • София
И ние ще следим за разпродажба. Ако науча нещо, ще пиша веднага. Баща ми по принцип ги следи тези неща и ми звъни, пък сега като знае човекът, че търсим всичко от А до Я няма да пропусне да се обади ако има нещо - не че е кой знае каква отстъпката, но на мен ми трябват бойлер, пералня, печка, котлони, аспиратор, хладилник, телевизори - 2, съдомиялна - може даже да не ми разрешат да ги купя... :35

С моите болежки - ходих да ме видят на частно, оставам с тази доза хапове (от неделя нататък), препоръчаха ми болница, но отказах за момента, тази вечер съм на системка магнезий у дома, утре вечер ще отида да ми пуснат тонове, ако са намалели контракциите ще е това, най-много още един магнезий... ако няма промяна - при тях на легло и Гинипрал система, нея не искат да я правят в къщи, че причинява много сърцебиене, то и това докато го измоля беше.... чудо на чудесата... Шийката имала тонус (така се изрази докторът)... но ми забрани ставането поне за пет-шест дни... ами ще пазя леглото и ще ви чета... ММ ни зареди с филми с малкия и така ще караме ваканцията - лежешком, добре че той обича.  Пък съм го уговорила и за фризьор - като си почиваме от филмчета да ми реше косата и да я сплита Joy

# 655
Еми маги ще лежиш....всичко в каузата за малкият човек....

# 656
Маги почивай си и си мрънкай тук.Ние сме с теб до финала.

# 657
Elle имам позната,която работи в Техномаркет и чух от нея,че ще има разни намаления за Великден,но кога ще започнат не знам.

# 658
Арчита, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сладко бебче като му дойде времето

Маги като те чета ми късаш сърцето напрво..при все че аз преди малко ритах малко топка с мм и с малкия - е лекичко без да се напрягам, просто исках и аз да се раздвижа...че днес цял ден на тоя стол да бачкам - и туй не си е работа

да се похваля на какъв акъл ме научи мама - изчистих си кухненската мивка с вениш за дрехи - лъсна и не вони на хлор /според мен вътре няма/...та да знаете като алтернатива:)

отивам да направя една салата, че хапнахме в 18ч и ей сега като подхванем мастършеф ще ме обземе манията по попахпването. днес съм много хепи, защото ми подариха супер книга - кулинарни шедьоври за 30 мин, с твърди корици, голяма красива...и с хубави рецепти:)

и аз не мога да спя като не съм излязла на въздух, това ми прави впечатление...

хайде лека от мен сладурки  Heart Eyes

# 659
Момичета да Ви попитам че ми стана много интересно как така малко по малко намаляват околоплодните води??? Те нали изтичат наведнъж? ?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт