Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 17*

• 17 625
  • 733
  •   1
Отговори
# 675

Бойче абе можеше и да не влиза направоо стоя и се чуда на Емирко брат му е да му имам и правосъдието... ooooh! Crossing Arms
Peace Peace Peace А аз знайш ли кво забелязах..............от твоите гифчета на новата тема................. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  При зейбека-края на танца...........    Ийт си докосва устните и след това челото.............. Peace   а Емир...........брадата...........и челото май не.............. Thinking :xarms:50%-50% съм за Емир............... Mr. Green Mr. Green Mr. Green и то сигурно щот съм без БГ буквички............. Mr. Green Mr. GreenОбаче за друго се чудИм........... Thinking може ли да намразим всички..............а мафиота хаир............... ??????ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
# 677
# 678
Не съм го гледала още.................,а го има с рус. суб. ............. ooooh!  Тук е голям сладур..................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 679
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Онази вечер не успях да гледам епизода с вас. Успявам и да пиша едва сега. ooooh!
Епизода го изгледах вчера, интересен беше. Стана ми мъчно в случая за Кюбра, но когато видях как удря Йиит, спрях да я съжалявам. Макар че, ако сигурно Керем всъщност не беше Йиит, щях да викам "малко му е"! Mr. Green Mr. Green
На песента на Бенгю щях да се разплача - тази жена винаги успява с песните си ... Cry Whistling
Ясемин/Сибел беше невероятно красива булка! Heart Eyes
На танца на двамата братя, когато дадоха същия момент от 1-ви епизод и сегашния, тогава също ми стана мъчно. Crossing Arms
Нямам търпение за следващия епизод ... Praynig

Момичета Hug Hug Hug, благодаря ви за всичко!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 680
# 681
https://www.facebook.com/video.php?v=1567763940142853&set=vb.1462649927320922&type=2&theater

Клип зад кадър от сета. Peace
Керем е уникален ... hahaha hahaha Heart Eyes Heart Eyes

# 682
# 683
# 684
# 685

Бойче абе можеше и да не влиза направоо стоя и се чуда на Емирко брат му е да му имам и правосъдието... ooooh! Crossing Arms
Peace Peace Peace А аз знайш ли кво забелязах..............от твоите гифчета на новата тема................. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  При зейбека-края на танца...........    Ийт си докосва устните и след това челото.............. Peace   а Емир...........брадата...........и челото май не.............. Thinking :xarms:50%-50% съм за Емир............... Mr. Green Mr. Green Mr. Green и то сигурно щот съм без БГ буквички............. Mr. Green Mr. GreenОбаче за друго се чудИм........... Thinking може ли да намразим всички..............а мафиота хаир............... ??????ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не знам аз хич не ги знам тези танци може да е някакъв завършек за уважение или обич... Peace
Колкото до това дали ще намразим всички Елиф и Йиит са с голем имунитет другите вървят към черният списък Кюбра вече е тама,Емир се е запътил,Сибел ако стои да си чакам мъжа също ще избегне списъка,Дерйа нищо не направила лошо на мафиозо...Но Йииттчо и Елифка не са застрашени по никакъв начин... Whistling Mr. Green

# 686
# 687

Навик ... hahaha hahaha hahaha

# 688
А този момент ми е най-любим от всички до сега ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689

Общи условия

Активация на акаунт