Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 17*

• 17 621
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693

Бойче абе можеше и да не влиза направоо стоя и се чуда на Емирко брат му е да му имам и правосъдието... ooooh! Crossing Arms
Peace Peace Peace А аз знайш ли кво забелязах..............от твоите гифчета на новата тема................. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  При зейбека-края на танца...........    Ийт си докосва устните и след това челото.............. Peace   а Емир...........брадата...........и челото май не.............. Thinking :xarms:50%-50% съм за Емир............... Mr. Green Mr. Green Mr. Green и то сигурно щот съм без БГ буквички............. Mr. Green Mr. GreenОбаче за друго се чудИм........... Thinking може ли да намразим всички..............а мафиота хаир............... ??????ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не знам аз хич не ги знам тези танци може да е някакъв завършек за уважение или обич... Peace
Колкото до това дали ще намразим всички Елиф и Йиит са с голем имунитет другите вървят към черният списък Кюбра вече е тама,Емир се е запътил,Сибел ако стои да си чакам мъжа също ще избегне списъка,Дерйа нищо не направила лошо на мафиозо...Но Йииттчо и Елифка не са застрашени по никакъв начин... Whistling Mr. Green

Всичко се припокрива.............без Скръбнела.............. Peace  тя още от началните серии изгуби право-Бойчето да я харесва..................... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 694

Диди Hug

Сет Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 695
# 696

ГБ и ШМ Mr. Green

# 697
# 698
# 699
# 700
# 701
# 702
# 703
# 704
Аз да ви кажа сега стоя и се чудя с кой ще играе Керем като свърши ШМ?  Mr. Green Thinking
Всяка няма да ми хареса и аз съм малко странна ама.... Whistling
Като оставим фенските мераци на страна с кой наистина може да играе аджаба  Thinking без Саадет не я харесах... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт