Вежди - грижа, оформяне, растеж :) - 2 тема

• 153 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • на пясъка при черупките от миди
Някой от вас използвал ли е спирала гел за вежди на essence ?
Ползвам- при мен фиксира  Peace

# 376
И аз съм доволна тази на Essence, но я нанасям след сенките или молива и не бих могла да кажа дали ще е пигментиран самостоятелно. Този на Катрис също е добър.

# 377
  • Sofia, Bulgaria
Не става ли въпрос за безцветният гел?  newsm78 моят отговор е за безцветният.
Иначе аз, както писах, съм по-доволна от този на s.he. Слагам го след тъмно кафявата спирала за вежди на alverde. Много добре фиксира и държи доста.

# 378
  • на пясъка при черупките от миди
Леле, да не обърках и аз някой. Моят отговор също беше за безцветния гел. Лично не съм мяркала цветен да има на essence, но може и да бъркам де  Whistling

# 379
Аз говорих за цветния Make me brow.

Иначе и безцветния съм имала

# 380
  • Sofia, Bulgaria
LieToMe не съм виждала цветен на есенс. Ще се огледам следващият път, че алвердето ми е на свършване, а ми се иска да пробвам и нещо друго. Peace

# 381
Погледни и на Катрис, също е добър. Обаче, този на Алверде аз пък не го знаех. Grinning Можеш ли да кажеш нещо за него? Simple Smile

# 382
  • Sofia, Bulgaria
LieToMe  Laughing добре, че се зачудихме за какво е питането.
Ето го този на алверде http://nailpolishayaska.blogspot.bg/2014/12/alverde-eyebrow-gel.html?m=1 като пигментация съм много доволна, слагам само него за придаване на цвят. Като издръжливост също е ок. Кара си цял ден без забележки. Единствено като фиксация не е нищо особено и определено се нуждае от безцветен гел, за да се оформят по-добре.
Взимам си го от DM, стои при гримовете на алверде, до спиралите.  Peace

# 383
И аз за безцветния гел на Есенс писах  Wink
При мен не върши никаква работа, при нанасяне ги приглажда и след половин час съм на изходна позиция  Laughing

# 384
И аз търся безцветен гел да фиксира, че са ми рошави веждите. Пробвам с продукти за коса силно фиксиращи уж, но докато изсъхнат, веждите ми се разрошват и си остават така. Нали Фокси беше похвалила назад, старите на Кностанс Карол но се намирали трудно и аз не съм ги засичала.

# 385
NoshtenYastreb, ще го пробвам, тъкмо свършвам този на Есенс.

# 386
искам да попитам, тъй като съм ползвала и рициново масло и чесън за сгъстяване на вежди, някой реално видял ли е осезаемо сгъстяване на веждите от някое от двете средства, и ако да, от кое и колко често сте го ползвали?  Rolling Eyes
И аз моите ги мажа с рициново,за да растат нови косъмчета,но ефекта е май само в това,че по-бързо растат старите,и по-често ги подстригвам

# 387
  • Стара Загора
искам да попитам, тъй като съм ползвала и рициново масло и чесън за сгъстяване на вежди, някой реално видял ли е осезаемо сгъстяване на веждите от някое от двете средства, и ако да, от кое и колко често сте го ползвали?  Rolling Eyes
Единственото от чесъна видях, но при мен е много бавен този процес и пак спрях мазането  Tired За месец 3-4 косъмчета   hahaha,съвсем сериозно !Пробвах доста "мазила" без никакъв ефект.Но моя проблем явно е доста сериозен, предполагам, че от перманентния грим са  ми унищожени фоликулите.Повечето момичетата имат много добри резултати  Peace

# 388
  • Street of Dreams
Напоследък адски ми капят веждите - дръпвам ги леко с два пръста и падат на снопчета.  Shocked Дано се възстановят от само себе си, До тогава - има грим.

# 389
Моите също доста лесно падат/по-дебелите косъмчета във втората половина/. Нямам представа каква е причината, но винаги си е било така. Просто гледам да не ги пипам. Иначе моите попораснаха след вече едногодишна грижа- стимулант Икаров, сега ЯЧРМ, но яз съм чувала че перманентния грим уврежда кутикула и може да станат още по-плешиви. Това беше и нещото, което ме отказа.

Общи условия

Активация на акаунт