Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Чудесна количка е буук, няма да съжаляваш.

В Айко май дават най-добрата цена за Куини Спиди (с коша за новородено и т.н.) - 599 лв в момента http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=68737

# 511
Здравейте мами,
предварително се извинявам, че нахълтвам в темата и че може би ще задам въпроси, които сте обсъждали вече.. Peace
Имам нужда от много лека количка с легнало положение, не ме интересуват марки, искам нещо евтино и леко... За съжаление ни предстои влизане в болница и малкия е на 4 мес. и ще ми трябва някаква количка, с която да качвам по 5 етажа, малкият е 8 кг, дори смятам да я взема втора употреба, може и да я хвърля после... Моля насочете ме към някакви модели...
Благодаря предварително Hug

Здравейте, мили мами Simple Smile
самоцитирам се и се надявам поне някой да изкаже мнение..
някой ползвал ли е тази количка ?
http://bebe1.bg/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B … no---Sally-470362

# 512
прочетох, че коментирате големи колички Simple Smile
От 4 месеца сме с ето тази:
http://www.dizainbaby.com/alice-komfort-%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%BE%D0%B2/
и съм много доволна Simple Smile
с едно изключение, че чантата е бежова /лесно се цапа/ и закопчаването /на чантата/ е малко кофти, но количката е супер, няма матрак от кокос, но  е много удобна и широка, а бебко е доста голям и много се радвам, че я взехме. Чудех се между нея и Adbor S-line Simple Smile
Да дам и аз едно мнение, а не само да питам  Peace bowuu

# 513
  • Anywhere
здравейте момичета
Търся лятна количка за новородено ./
Имам си макларън ,но за след 6 я месец. ========
Такова Бертони/Лорели купих за лятна количка с дъщеря ми преди 7 години, като цяло съм доволна, тапицерията не мръдна, беше и много удобно да спи в нея, коша събира доста багаж... Е като изпълнение не беше върха -едни болтчета при механизма за сгъване периодично си искаха затягане, но не се счупи, не избеля и не отказа нито веднъж. И се сгъва и разгъва с една ръка, а табличката пред детето и много удобна, като поотрасне. Мисля, че за няколко месеца няма да имаш проблеми!

# 514
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте момичета
Търся лятна количка за новородено ./
Имам си макларън ,но за след 6 я месец. ========
Такова Бертони/Лорели купих за лятна количка с дъщеря ми преди 7 години, като цяло съм доволна, тапицерията не мръдна, беше и много удобно да спи в нея, коша събира доста багаж... Е като изпълнение не беше върха -едни болтчета при механизма за сгъване периодично си искаха затягане, но не се счупи, не избеля и не отказа нито веднъж. И се сгъва и разгъва с една ръка, а табличката пред детето и много удобна, като поотрасне. Мисля, че за няколко месеца няма да имаш проблеми!
Благодаря на всички включили се .
Остава и да се добера до някой магазин на ги пробвам

# 515
Привет! Загледах се по разни колички вчера и забелязах сенник за слънце - един модел, различни цветове монтиран на няколко колички с ластик до колкото видях. Струва ми се практично вместо чадърче, тъй като нашето много се криви като го сложа. Знаете ли къде се продават такива?

# 516
# 517
Да тези, и ако сте ги виждали по магазини, иска ми се наживо да ги видя и избера, а не с поръчка от сайт...ако ги има разбира се.

# 518
  • София
В сайтовете на ново бебе и бебе маркет има от тях по няколко, може да се обадиш да питаш имат ли налични, понеже са сравнително близо един до друг магазините, евентуално да  видиш и на двете места и да си харесаш.
Може би и по други магазини ще има.

# 519
Благодаря. Аз сега се порових в нета и открих такъв на abc design, количката ми е на тази марка, та най-добре него ще взема да си е комплект. Другите ми идват прекалено шарени нещо.

# 520

От тук взех аз за 18 лева

# 521
  • София
sarnichkata - абц  също трябва да има в бебемаркет...

# 522
За 18 лв. от къде? Ами вносителите на абц са Чиполино, обадих се в магазина им и има един цвят само - 39 лв. е. Не мисля, че ще го намеря по евтин. Но ще погледна все пак бебе маркета.

# 523
  • София
Тази седмица се върнах в магазина, за да си избера количка и да си я купя. Смятах най-накрая да взема решение на място, дали Retrusа или Dada Paradiso. Отидохме с мъжа ми и той да си каже мнението. В магазина обаче имаха нов модел на Dada Paradiso, Leo Pastel с просто уникални цветове! Очите ми останаха по този:

И сега вече тотално се обърках, много ми харесват и трите!!!Трябва да избера, моля помогнете със съвет!
Междувременно ходих да гледам и Nemo на Adbor, но само ми се затвърди мнението за вече избраните. Вътрешната дамаска ми е много найлонова и няма да го рискувам с бебо.

# 524
За 18 лв. от къде? Ами вносителите на абц са Чиполино, обадих се в магазина им и има един цвят само - 39 лв. е. Не мисля, че ще го намеря по евтин. Но ще погледна все пак бебе маркета.
извинявам се от тук
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D0 … 736962370?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт