Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Някой ползвал ли е количка Jane Trider? Нещо не мога да се разбера с летния кош - има вариант бебето да бъде обърнато към мен или към посоката на движение и досега винаги съм я возила обърната към мен. Сега обаче искам да я обърна да гледа напред, за да й е по-интересно обаче като завъртя коша ми се губи най-повдигнатата позиция на гръбчето. По принцип кошът има 4 позиции като 1 е най-повдигнатата, а P e най-легнала. Когато е обърнат обратно на движението, всички позиции могат да се използват, но при посока на движението най-изправената незнайно защо не може да се превключи, просто няма място. Не знам аз ли не правя нещо както трябва или просто си е така количката.
Дано ме разбрахте и някой да се включи с отговор, предварително благодаря Hug

# 91
  • Anywhere
Здравейте,моля ако някой е ползвал следните колички или има впечатления да ми помогне Simple Smile.

http://koli4ki.com/popup_image.php/pID/1661

http://electron.bg/peg-perego-aria-completo-mokka-p-286855.html

...коя е по-широка и удобна за бебето,коя е по-маневрена и наистина ли на Ариата винаги й се къса багажника  Rolling Eyes.Голямо чудене падна и не мога да избера,никъде не намирам Ариата на живо да я видя.
Мнението ми не е продиктувано от личен опит, но приятелка имаше близнашка Ария и казваше, че по-гадна количкане е бутала. Височината на дръжката не се регулира, ако си по-висока- 99 см, не е удобно. Багажника е с такава форма, че пада ниско и се жули по бордюрите, сенника е плитък. Но пък е лека и за немного едро дете не е лоша. Седалката е с площ 23/30 см, доста е плитка.
Та аз бих избрала Чико, с кг и малко е по-тежка, но е по- широка, с хубав багажник, добър сенник и дръжката има степени. Ляга съвсем равно, става дори за новородено Simple Smile
Но-по важно е ти да си я харесаш и да си я возиш с кеф  bouquet

# 92
Преди няколко години бутах Ариа-та на приятелка, вътре с дете на годинка и половина. Освен хубавия зелен цвят, друго не ми хареса - дизайн, размери, усещане, докато я тикам. Като цяло ми се стори доста паянтова и и тясна. На детето му беше удобна, нямаше вид да му е некомфортно. Аз не съм висока и като височина дръжката ми беше добре, но моята приятелка е поне 170 см и малко се изгърбваше.

# 93
Количките, които заглеждам са с пълно легнало положение. В случай, че купя такава, мога ли да я ползвам за новородено, без да купувам отделно кош за новородено, или кошът е "задължителен"? Thinking

# 94
  • София
Не мога да избера. Коя например ще е по-подходяща в нашия случай? За дете на годинка.
Като за изискванията ти е Пег перего уно или подобна.

# 95
Количките, които заглеждам са с пълно легнало положение. В случай, че купя такава, мога ли да я ползвам за новородено, без да купувам отделно кош за новородено, или кошът е "задължителен"? Thinking

Можеш Peace

# 96
Благодаря, Суити  Hug А има ли значение фактът, че се очертава да е зимно бебето? Терминът ми е края на септември.

# 97
Диамантче, за зимата можеш да вземеш порт бебе от този тип - http://www.pakostnik.com/bg/port-bebe-za-komb-kolichka-optima-2011g-chipolino

# 98
О, за портбебе не се бях сетила  Simple Smile Не знам обаче, дали има за моделите колички, които съм си харесала. Благодаря за идеята  Hug Ще проуча нещата.

# 99
Гледам, че има и разни термо чувалчета - разгледай ги, те предполагам, че стават за всякакви колички.

# 100
  • Варна
Диамантче, кои колички заглеждаш? И аз не искам количка с кош, но пък държа да има пълно легнало положение.

# 101
Аз съм от буталите Ария, и за мен е изключително удобна и лека количка. Висока съм 172см. и не ми беше ниска, а мъжа ми е почти 2м и не се е оплаквал Simple Smile Багажниците наистина се протриват, но приятелката ми нейния си го занесе на шивач, за някакво допълнително дъно и беше ОК. Багажника е много голям и събираш какво ли не. Детето ми беше едричко тогава и не му е била тясна.

# 102
Диамантче, кои колички заглеждаш? И аз не искам количка с кош, но пък държа да има пълно легнало положение.

Сериозно съм хвърлила око на Mamas and Papas Armadillo Flip и Urbo 2, както и Nuna Mixx.

# 103
Момичета, оглеждам се и аз за количка, някоя от вас има ли впечатления от Jane Epic Matrix. Грабна ме модела,че коша за новородено и коша за кола всъщност е съвместен в едно, лека е и изглежда удобна. Аз съм от Пловдив и дори не знам дали се предлагат в града?!

http://kasida.bg/product/30146/jane-bebeshka-kolichka-epic-matrix-2014-r84.html

# 104
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също я бях набелязала, но навсякъде чета коментари на момичета, че кошът за кола/новородено е твърде тежък и малък.Това ме отказа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт