Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 716
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Боби, и аз я видях, обаче нямаше клипче още. Аз съм доста по-решителна от теб. Досега да съм взела някоя  Wink

# 526
  • София
За 18 лв. от къде? Ами вносителите на абц са Чиполино, обадих се в магазина им и има един цвят само - 39 лв. е. Не мисля, че ще го намеря по евтин. Но ще погледна все пак бебе маркета.

Да, всъщност май сега така, преди май ги внасяха от бебемаркет и за това съм се объркала, може и да нямат. Иначе тези шарените, мисля могат да ти направят по желание  различен десен, т.е. ако искаш и едноцветен.

# 527
  • Щастлива мама на 3 слънца
За 18 лв. от къде? Ами вносителите на абц са Чиполино, обадих се в магазина им и има един цвят само - 39 лв. е. Не мисля, че ще го намеря по евтин. Но ще погледна все пак бебе маркета.

Да, всъщност май сега така, преди май ги внасяха от бебемаркет и за това съм се объркала, може и да нямат. Иначе тези шарените, мисля могат да ти направят по желание  различен десен, т.е. ако искаш и едноцветен.
Аз взимах за малкия преди .ама тя количката ми беше 40 лева...и да дам за сенник толкова ми се видя абсурд.
Взех за 18 лева черен и стой много добре.
После смених за кой ли път количката и пак си го ползвах.
Сега с новото бебе мисля пак да го вкарам в употреба. То идеята на всички е една и съща ама за някаква шарания да дам толкова пари не Мерси. .

# 528
Взех този на абц дизайн от Чиполино магазина, цвета не е кой знае какво, води се forest - нещо между зелено и кафяво и е доста тъмно. Нямаше други цветове. Дано да свърши работа, че с тия чадъри много се изнервям.

# 529
Здравейте ! Моля, ако някой има впечатления от моделите на GUSIO - Malibu 2в1 и Florencia 2в1 да сподели Simple Smile Колебаем се между двете , а не мога да намеря много писано за тях. Очакваме бебчо до седмица и ми се иска вече да решим нещо ! Благодаря!   bouquet

# 530
Здравейте момичета,

Влизам при Вас с питане за Cosatto Giggle 2in1,  струва ми се малък и тесен коша за новородено и друго за лятната седалка, до колко са удобни тези модели, при които крачетата и дупето са в различна равнина? Чудех се направо за лятната CosattoYo, но те са насочени само към посоката на движение, това е голям минус за малко бебе. Избирам количка за края на Юли. Мога да споделя впечатления от ползване на Jane Muum 3in1 и Nuna Luxx.
И който е ползвал buggy борд към количката за возене на по-голямото дете, удобни ли са?

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 16:20 от PoDo

# 531
Аз пък искам да питам къде освен в Дундьо в София мога да видя Камарело Карера...звъннах им преди малко да питам дали я имат налична, казаха, че са я изчерпали и чакат другата седмица, а имах ходене утре до София и смятах и тая работа да свърша...та ако може някой да помогне ще е много добре!

# 532
Здравейте отново. След като преминах през няколко типа колички , днес окончатлено се впечатлих от холандските Mutcy и Nuna и по точно на Mutcy Igo и Nuna Ivi.
И двете ми харесват еднакво, и ту клоня към едната ту към другата. Аз ще купувам количка юли и ще се оставя на последния решителен момент, но бих искала да споделите впечатленията си от тези колички. Тези, които ги имат или пък искат да имат  Rolling Eyes
Благодаря   bouquet

# 533
  • Добрич
Случайно някой да знае дали се продават някъде в БГ  Joolz day много ми харесва. Има ли някой с такава количка

# 534
Здравейте момичета,

Влизам при Вас с питане за Cosatto Giggle 2in1,  струва ми се малък и тесен коша за новородено и друго за лятната седалка, до колко са удобни тези модели, при които крачетата и дупето са в различна равнина? Чудех се направо за лятната CosattoYo, но те са насочени само към посоката на движение, това е голям минус за малко бебе. Избирам количка за края на Юли. Мога да споделя впечатления от ползване на Jane Muum 3in1 и Nuna Luxx.
И който е ползвал buggy борд към количката за возене на по-голямото дете, удобни ли са?

За количките на Косато не мога да кажа нищо, но ако те са като столовете им за хранене, хич не се занимавай с тях. Ние имаме стол за хранене на Косато - по-неудобно нещо не бях виждала, особено в сравнение с другия, който ползваме. Добре че се налага да го ползваме само когато сме в България - два пъти в годината за по 2-3 седмици.

# 535
Момичета здравейте !
Понеже ще ставам майка за първи път, имам толкова много въпроси относно оборудването за бебето, от количката и кошчето, та до бибероните.. Имам време, но разглеждайки в интернет и по бебешките магазини се спрях на една марка, която не е никак скъпа, а асортимента ми изглежда качествен. Все пак реших да се допитам и до вас. Тази количка : http://www.patilanci.bg/product/kombinirana-kolichka-cangaroo-sarah-zelena много ми хареса, бихте ли дали мнение, ако сте доволни, или не от нея?

# 536
Теичка, аз лично въобще не ти препоръчвам тази Cangaroo. Първата ми количка беше на  Cangaroo, подобен модел. Е голяма грешка. Едвам изкарах 5 месеца с нея. Само на външен вид биват.
Първо, нямат амортисьори, лареги или каквото и да било. Колелата са малки, обикновено дори не са силиконови, а пласмасови. Тази количка е неуправляема, бута се с голямо усилие. И не се залъгвай, че в магазина върви леко и е маневрена (и аз така си мислех). И най-смотаната количка, когато е празна и на гладко в магазина върви добре. Сложи вътре една туба от 10 л и нещата ще са коренно различни. Представи си и бордюри, дупки, неравности. Отделно освен бебето ще носиш и багаж. Направо ми се ревеше. Да не говорим колко съм обикаляла, защото с нея не мога да мина през 2 метра чъкъл.
Гледам по улиците, че вече и тези по-евтините марки (Chipolino, Lorelli) са пуснали колички, които ми изглеждат маневрени. Някоя по-запозната мама може да препоръча конкретно.
Аз лично повече количка от тези марки няма да купя, че уж да мина тънко и накрая купувахме 2 колички...

# 537
Съгласна съм с мнението на biskvitka за cangaroo и моята първа беше такава аз поне 8 месеца изкарах, на третия започна да скърца ужасно, зимата в киша 50 метра ги минах за 30 минути и за капак като натиснах спирачката и после неможах да я освободя, пращах им я че ми я оправиха и после я продадох.

# 538
Записвам се и аз да следя темата.
Първоначално се бях спряла на Зипи Спорт - http://www.pakostnik.com/bg/catalog/product/view/id/16130/s/komb … zippy/category/2/ , но като я видях на живо ми се стори ужасно голяма спрямо моите габарити. После откъм маневреност /в магазина!/ ми хареса точно едно Лорели - стори ми се толкова лека и лесна за управление спрямо Зипито, че ми беше трудно да повярвам, че е с 200лв по-евтина. Сега, обаче, се впечатлих от Dada Watermelon-а, който обсъждахте по-назад в темата. Някой каза, че килограмите на шасито не са тези, които описват, вярно ли е? И изобщо има ли някой, ползвал нещо от тази марка? Проблем е, че не мога да я видя никъде на живо, най-близо в Стара Загора има тяхно представителство /на 120км от тук/.
Ако и тя се окаже гигантска, а и тежка, както Зипито, сигурно ще остана с по-евтиния вариант на Лорели - http://kolichki.net/lorelli-monza-air-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D … 1-beige-grey.html
За него никъде не пише дали коша за новородено има вариант за повдигане на гръбчето, докато при Dada ми допада това, че облегалката се повдига, без да се мести целия кош, както е при повечето колички, които съм виждала наоколо.

Като цяло общите ми условия са количката да има пълно легнало на лятната седалка, както и повдигане на облегалката на зимния кош, а също и големи единични гуми - тези малките и особено двойните хич не ми харесват. За зимния кош държа, защото ще съм с лятно бебе и както и да го смятам, ще си го ползва през всичките 6 месеца, за които е предвиден - от Септември до Март. Когато попорасне малко и поиска да се повдига, не върви да подлагам нещо вътре, нито пък да го слагам в летния кош посред зима. Това е моята логика, ако има някой с по-смислени насоки, ще се радвам да получа съвета му. Първа бременност ми е и хич не съм сигурна, че се ориентирам правилно.

# 539
И аз очаквам септемврийско бебе, но мисля да не купувам "зимен" кош. За това търся количка с пълно легнало положение. Ще купя само към нея едно чувалче.

Общи условия

Активация на акаунт