Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за коментарите! Най-вероятно ще е Дада-то, без значение дали динята или някой от другите цветове. Просто виждам в нея всичко, което искам да има една количка. Очаква се да е тежка със зимния кош, повечето стандартни колички са така. 

# 556
Някой може ли да ми каже какви адаптори ще ми трябват за Куини Спиди? Харесах си столче за кола, но не откривам какви адаптори ще ми трябват и откъде да ги закупя? newsm78
Благодаря предварително!  bouquet

# 557
Някога си купих моята Speedi с адаптори за столче Maxi-Cosi към нея. Ако това, което си харесала, е на друга марка, трябва да провериш дали се предлагат адаптори за количката, които да са съвместими с такова столче.

# 558
Мамита здравейте! Искам да попитам от къде мога да си намеря в София или тук в БГ, DSLAND - Бебешка количка? И имате ли впечатления от нея, има ли я някои? По евтиния вариант на Стокке..

# 559
  • Варна
Мамита здравейте! Искам да попитам от къде мога да си намеря в София или тук в БГ, DSLAND - Бебешка количка? И имате ли впечатления от нея, има ли я някои? По евтиния вариант на Стокке..

Нищо общо няма със Stokke.
Ако трябва да звучи добре може да му кажете реплика, а ако няма значение как звучи си е - менте

# 560
  • Варна
Някой може ли да ми каже какви адаптори ще ми трябват за Куини Спиди? Харесах си столче за кола, но не откривам какви адаптори ще ми трябват и откъде да ги закупя? newsm78
Благодаря предварително!  bouquet

Адаптерите трябва да бъдат съобразени с както с количката, така и със столчето за кола.
На адаптерите за Maxi Cosi могат да се монтират и други марки столчета, но не всички.

# 561
Maxi Cosi e столчето. Виждала съм такова монтирано на Куини, но не го продават с адаптери, а предполагам и към количката няма да има. Или може и да има, как се монтира зимния кош, с такива адаптери ли? Защото към количката има и зимен кош

# 562
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Maxi Cosi e столчето. Виждала съм такова монтирано на Куини, но не го продават с адаптери, а предполагам и към количката няма да има. Или може и да има, как се монтира зимния кош, с такива адаптери ли? Защото към количката има и зимен кош

Щом има кош за новородено към комплекта - значи си имаш адаптери (той се щраква в/у адаптерите и после натискаш две сиви копчета отстрани и го издърпваш Simple Smile), които ще станат и за Макси Коси-то Simple Smile ... Моето беше Макси Коси Кабрио фикс, доколкото бях запозната ставаше и Сити и Пебъл ... За другите - не знам ...

# 563
Здравейте мами,
предварително се извинявам, че нахълтвам в темата и че може би ще задам въпроси, които сте обсъждали вече.. Peace
Имам нужда от много лека количка с легнало положение, не ме интересуват марки, искам нещо евтино и леко... За съжаление ни предстои влизане в болница и малкия е на 4 мес. и ще ми трябва някаква количка, с която да качвам по 5 етажа, малкият е 8 кг, дори смятам да я взема втора употреба, може и да я хвърля после... Моля насочете ме към някакви модели...
Благодаря предварително Hug

Здравейте, мили мами Simple Smile
самоцитирам се и се надявам поне някой да изкаже мнение..
някой ползвал ли е тази количка ?
http://bebe1.bg/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B … no---Sally-470362

Съжалявам, че ви предстои влизане в болница ... Според мен си търси нещо 2-ра ръка и с по-големи гуми щом ще ти трябва за качване по стълби толкова етажи, а и мислиш после да не ползваш ... Ето това ми се струва, че става ... въпреки, че го дават 11 кг.:
http://olx.bg/ad/kolichka-peg-perego-uno-ID4QX9y.html#8dad25d2e6
Благодаря за предложението ☺
Чакам да ми пристигне тази Sally, смятам да я заключвам долу в болницата за един радиатор, а ако се наложи и да я свия и кача/ 6 кг и малко пише че е/

# 564
  • София
Чакам 3 то бебе. Е няма да си го причиня това със зимния кош.
Двете ми са родени септември .в началото бях с коша. Много тежка е количката ужасно нещо
Сега я продавам и взимам на хаук летен с паднал гръб. Всичко е по леко и маневрено. Отделено ако малкия се затръшка го слагам в количката и бебето на слинг. В коша за новороено няма как да го сложа ще скочи. И двете ми деца не понасяха големия кош.
в крайна сметка реших да взема тази след като родя
http://rayatoys.com/%D0%9B%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE% … light-Capri-16084
ако има някой мнение или я е ползвал. Видя ми се малка ,лека и маневрена Simple Smile
Ще я ползвам за новородено само лятото ,после съм  си с макларъна.

Аз бих се въздържала от тази - приятелка я има и имах "удоволствието" да я бутам - тежко върви като има нещо в нея - тя си я взе защото малкия е на годинка и със старата и беше вече тежко. Но и с тази не е по-леко. Аз съм свикнала с много маневрена количка, която бутам и с една ръка въпреки, че детето ми е вече 10 кг. Като взех да я пробвам - много тежко и трудно върви, като завива се напрягаш доста. Определено е неудобна и трудна за бутане. Освен това спирачката не е много благонадеждна, развали се след едномесечно ползване и я смениха.
Съвета ми е - разгледай и си харесай нещо друго, или ако видиш някоя майка в парка - спри и я попитай дали е доволна. Знам, че цената е много изгодна, но трябва и да е удобна   bouquet  Успех

# 565
  • Щастлива мама на 3 слънца
Чакам 3 то бебе. Е няма да си го причиня това със зимния кош.
Двете ми са родени септември .в началото бях с коша. Много тежка е количката ужасно нещо
Сега я продавам и взимам на хаук летен с паднал гръб. Всичко е по леко и маневрено. Отделено ако малкия се затръшка го слагам в количката и бебето на слинг. В коша за новороено няма как да го сложа ще скочи. И двете ми деца не понасяха големия кош.
в крайна сметка реших да взема тази след като родя
http://rayatoys.com/%D0%9B%D1%8F%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE% … light-Capri-16084
ако има някой мнение или я е ползвал. Видя ми се малка ,лека и маневрена Simple Smile
Ще я ползвам за новородено само лятото ,после съм  си с макларъна.

Аз бих се въздържала от тази - приятелка я има и имах "удоволствието" да я бутам - тежко върви като има нещо в нея - тя си я взе защото малкия е на годинка и със старата и беше вече тежко. Но и с тази не е по-леко. Аз съм свикнала с много маневрена количка, която бутам и с една ръка въпреки, че детето ми е вече 10 кг. Като взех да я пробвам - много тежко и трудно върви, като завива се напрягаш доста. Определено е неудобна и трудна за бутане. Освен това спирачката не е много благонадеждна, развали се след едномесечно ползване и я смениха.
Съвета ми е - разгледай и си харесай нещо друго, или ако видиш някоя майка в парка - спри и я попитай дали е доволна. Знам, че цената е много изгодна, но трябва и да е удобна   bouquet  Успех
Много ти благодаря за включването. Принципно ще я ползвам няколко месеца.
Аз съм с макларън и всичко ми се вижда ужасно тромаво.
Термина наближава а съм чуденка. Другия вариант е лорели стар. Не искам да давам повче пари защото няма да я ползвам много .Само за лятото ще ми е .
Ще се радвам на съвети

# 566
Един малко глупав въпрос.

При положение, че количката има коланче (5 точково закопчаване) и го ползвам винаги, каква е идеята на предпазния борд?

Не съм ползвала количка с такъв борд, но някои майки около мен много държаха, така и не разбрах защо.

# 567
Моите колички нямат бордове и не съм усетила да ми липсва нещо откъм функционалност и  удобство. Всъщност, едната лятна има, но дъщеря ми не го отразяваше. Понякога си качваше краката върху него, ако й отпуснех облегалката да полегне.
Виждала съм майки, които си возят децата без колани, подпряни или увиснали по бордовете. Предполагам, че те държат на него.  Simple Smile

# 568
  • София
За борда, освен да се връзва някоя играчка за него и детето да има къде да си подпира ръчичките (а по-малките да си вирят и крачетата отгоре), друга функция за мен няма... абсолютно не може да замести коланите.

# 569
Моят син постоянно е облегнат на борда. Всичките ми колички са имали борд и той е свикнал да е "овиснал" на него. Не замества ролята на коланите.

Общи условия

Активация на акаунт