Бебешката количка - цяла наука за второ висше №29

• 85 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Някой може ли да ми каже какви адаптори ще ми трябват за Куини Спиди? Харесах си столче за кола, но не откривам какви адаптори ще ми трябват и откъде да ги закупя? newsm78
Благодаря предварително!  bouquet
Адапторите, които са за коша за новородено са и за кошницата. Аз съм ползвала Спийди с Макси кози сити.

# 571
  • София
Аз пък искам да питам къде освен в Дундьо в София мога да видя Камарело Карера...звъннах им преди малко да питам дали я имат налична, казаха, че са я изчерпали и чакат другата седмица, а имах ходене утре до София и смятах и тая работа да свърша...та ако може някой да помогне ще е много добре!
Зимата имаше в едно магазинче за бебешки стоки на Тодорини кукли в Сухата река с/у Била.

# 572
  • София
Здравейте, момичета!
Обръщам се към вас с молба за съдействие: в началото на м.юли очаквам първото си дете, като поради усложнения понастоящем лежа в Майчин Дом и няма да съм в състояние да обиколя сама магазините, да правя покупки и избера най-подходящата количка. Ще се наложи таткото да се справи сам, а и той в момента е доста объркан, затова реших да се допитам тук. Бихме желали комбинирана количка, максимално лека и подходяща за високи хора (и двамата сме такива). За ценови диапазон засега не сме мислили, очаквам да можем да се спрем и на по -скъп вариант.
Основното ми изискване е лекота, тъй като имам дискова херния и нямаме асансьор и, разбира се, максималното удобство на детето.  Ще съм благодарна да чуя вашите мнения.  bouquet

# 573

Дами, благодаря за мненията за борда.   bouquet И моите мисли клоняха натам, но за всеки случай реших да попитам, за да не пропускам нещо.

# 574
Здравейте Simple Smile

Включвам се и аз с молба за съвет. Търся си количка за есено-зимно бебе. Искам да има кош за новородено и летен кош, но и двата да са широки, големи гуми (по възможност не-помпащи се), да е лека, маневрена, да не е много голяма като габарит, че аз съм дребна, да има голям багажник, удължаваща се дръжка (харесвам тези, които се изтеглят, а не са чупещи се, но не е проблем), да е компактна при сгъване, зимния кош ако може да е с повдигащо се гръбче, а летния да има пълно легнало положение. Освен това, но мисля, че не е възможно, дръжката да се обръща, а не коша. Бюджета е 500-1000лв, но ми се иска и да не е прекалено скъпа. И разбира се, да е нещо качествено, което мога да ползвам и с по-голямо дете, а не да сменя след 1 година. Няма нужда от кошница за кола в комплекта, защото си имаме от преди.
Знам, че изискванията са ми доста (още малко ще поискам да пере и простира), но съм ползвала количка Чиполино Ултра, която ми беше изключително удобна и лесна за бутане, само че е комбинирана и не става за зимно бебе. А сега искам да я заместя с неин аналог, само че с кош за новородено и малко по-качествено, защото чиполиното е малко паянтово откъм изпълнение. Освен това детето като поотрасна ми стана тежичко за бутане, а и започна да се обръща когато е празна и ми се наложи да си купя лятна количка (Cam Flip, от която също съм много доволна), а сега ми се иска да мина само с една количка, която да ползвам поне 2 години.
Прегледах доста модели и започвам да се чудя дали изобщо има количка, която да отговаря на всичките ми изисквания. Ако някой може да ми препоръча "вълшебната" количка или поне нещо, което се доближава максимално до нея, ще съм много благодарна  Praynig

# 575
краставичка ,има такава количка  Simple Smile Chicco Trio i-move 360º ,но са доста скъпи тук.

Можеш да провериш в чуждестранен сайт,там ще са по-евтини. Примерно сестра ми си хареса Cam fluido allegria,която тук е 550лв., а мама я купи от Италия за 196 евро Simple Smile

# 576
Много благодаря  Hug
Много е интересна тази количка и много нестандартна. Но наистина ми идва доста над бюджета. Освен това ми се струва тежичка според характеристиките в един сайт и коша за багаж е доста малък, а като знам как пълнех предишната.... Ще продължавам да чета и да търся, за сега като марки ми се оформят Чико(модел урбан), Еспиро, Бебе дизайн. Предстои ми да проуча Х- Ландер и Муум и... не помня кои още.... трябва списък да си направя.... Гледах Кам, ПегПерегро, АБЦ Дизайн, Грако, Нео Нато, Дада Парадисо (то останаха ли други я), но или ми идват скъпи или не ми се вписват в изискванията... Проучих и българските - Чиполино, Кангаро и Лорели, но ми се иска да е малко по-качествено като изпълнение... Ще се радвам на всякакви идеи и предложения  Simple Smile

# 577
  • Варна
Много благодаря  Hug
Много е интересна тази количка и много нестандартна. Но наистина ми идва доста над бюджета. Освен това ми се струва тежичка според характеристиките в един сайт и коша за багаж е доста малък, а като знам как пълнех предишната.... Ще продължавам да чета и да търся, за сега като марки ми се оформят Чико(модел урбан), Еспиро, Бебе дизайн. Предстои ми да проуча Х- Ландер и Муум и... не помня кои още.... трябва списък да си направя.... Гледах Кам, ПегПерегро, АБЦ Дизайн, Грако, Нео Нато, Дада Парадисо (то останаха ли други я), но или ми идват скъпи или не ми се вписват в изискванията... Проучих и българските - Чиполино, Кангаро и Лорели, но ми се иска да е малко по-качествено като изпълнение... Ще се радвам на всякакви идеи и предложения  Simple Smile

Забелязвам, че се лутате между много различни като цени и качество модели.
Бих Ви посъветвал да си определите бюджета и да се съсредоточите върху моделите които отговарят на него.
Ще си спестите много време и усилия и вероятно ще направите най - добрият избор за себе си.

# 578
Бюджета ми е 500-1000лв, аз писах по-нагоре. Въпреки, че 1000 ми се виждат доста и предпочитам да е по-евтина. Но и изискванията са ми много и затова оглеждам всички марки за които се сещам или прочета добър отзив. И резултата е пълна каша в главата  #Crazy За съжаление нямам много възможност да обикалям и ми се иска да сведа избора до минимум. Затова разчитам предимно на интернет за да избера. Още повече, че тук може и да не намеря всички модели и да ми се наложи да поръчам "на сляпо" по интернет.

# 579
Да се включа и аз с въпрос Simple Smile Харесала съм количка на Peg Perego, доколкото знам са италианска марка и доста надеждна. Иска ми се да го чуя обаче от някой, който е тествал, все пак става дума за малко по-голяма сума пари. Та, имате ли някакви мнения за Пег Перего, като цяло? Моделът, който съм избрала е Модулна система BOOK PLUS COMPLETO.

Другата марка, която съм харесала е Hauck. Обаче за тях знам, че са немска марка, но изцяло се произвеждат в Китай. Това малко ме притеснява. Иска ми се да мога да я ползвам и за евентуално второ детенце  Embarassed

# 580
Здравейте, момичета! Simple Smile
И на мен ми предстой скоро закупуване на бебешка количка и от доста време следя българските форуми за мнения и отзиви . Тези дни попаднах на едни немски сайт , в който за публикувани тестове на детски колички и не само.  Спряла съм се на две марки Мима и Stoke . Статията е за количката Stoke Trail
https://www.test.de/Rueckruf-Kinderwagen-Stokke-Trailz-Griff-kan … rechen-4799063-0/  . От това което разбрах е , че рамките на този модел дават дефект появил се при не малко бройки -600 .  Въпроса ми е има ли мамета с такава количка и има ли ли са проблем .

# 581
Здравейте приемате ли нови попълнения
ПредсПредстой ми закупуване на 1ва количка ...нищо не разбирам отбтова Mr. Green
Спрях се на два модела
Cangaroo Victoria 2011  
http://www.zabebo.bg/products/kombinirana-kolichka-victoria-2011 … ria-2011-cangaroo
Chipolino vip neva move
http://www.pakostnik.com/bg/kombinirana-kolichka-vip-neva-move-p … i-2013g-chipolino
Някой може ли да ми даде мнение
Нова съм за първи път ще ставам майка и не разбирам

# 582
Тази на Чиполино не е ли малко тежичка, а ще има и бебе в нея, за същите пари можеш да си намериш и по-лек вариант

# 583
wpима я на промоция за 320 лв
Още не съм имала възможност да я видя на живо ....

# 584
Съветвам те да я видиш, много неща са различни, а и не можеш да ги прецениш само от описание и интернет, като маневреност, височина, кош за новородено- мекота, начин на повдигане на гръбчето и т.нат

Общи условия

Активация на акаунт