Отговори
# 525
Илде Hug Heart Eyes, голяма подкрепа си ми  love001, държиме фронта Peace и не се даваме на Чаатайките hahaha hahaha hahaha, те окапаха вече де Joy

И аз гледам китки и са ми много хубави, цъфтят и красота  smile3521

Ею това не разбра точно какво значи, дано някой ме светне питах, и ми казаха, че май е за онлайн излъчването, ама  newsm78 Ето какво ми отговориха Based on this photo was Maral the most watched ddizi Инфото е от миналата седмица

Ауу, Верче, за палмата  spoko spoko spoko spoko

И аз имах страхотна палма от семки, и пусна разклонения след 2-3 години, разсадих ги, и занесох в офиса на бюрото ми стоеше саксията и всички, оо, колко е хубава, ооу искам и аз разсаждам и давам на 3 човека, едните до моята стая и приятелки, ама мързели, поливахме я заедно, стана прекрасна и тяхната, пусна и на ширина и на височина доста листа, и аз съм в отпуска и се връщам, бяха я съсипали, понеже при нас е много топло, и прозорци няма, нямаше един лист, взех я в моята стая, и 2 месеца нищо, все едно е умряла и постепено пусна лисче, и вече има 5-6, пак стана много хубава, и мойте френдки не вярват, че съм я спасила ooooh!, а като знам колко пари дадохме служебни за украса на едни палми, пък кашпи, пък специални смески за поливането, за да не тече, а пък мойте по хубави Mr. Green

# 526
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дессссс...дууууууур....Зиза влиза Grinning Grinning Grinning Grinning
Яле ме и мене кацнах накрая Laughing
Нещо интересено, че даже не съм минавала по диагонала... newsm78

Мен щеше ме смаже един ТИР днеска, на Ирка рибката и обърнала корема, Верича жулнала колчката за сладолед, разбирай служебната въшка, Гера е на кафе с туркиша, Рендето сигурно спи, Джена е у Мечландия  Naughty и май е тва  Mr. Green
Hug Heart Eyes Мерси  bouquet

Сори за щерките spoko hug  Гера да внимава Naughty Рендето да гледа да не хърка Mr. Green Джейно си е там отдавна...пуста Мечландия й е любима Joy hahaha

# 527

Мен щеше ме смаже един ТИР днеска, на Ирка рибката и обърнала корема, Верича жулнала колчката за сладолед, разбирай служебната въшка, Гера е на кафе с туркиша, Рендето сигурно спи, Джена е у Мечландия  Naughty и май е тва  Mr. Green
Hug Heart Eyes Мерси  bouquet

Сори за щерките spoko hug  Гера да внимава Naughty Рендето да гледа да не хърка Mr. Green Джейно си е там отдавна...пуста Мечландия й е любима Joy hahaha

За мене сори нема ли ма Crossing Arms Mr. Green

# 528
Опс... spoko hug Laughing ФифО, Фнимавай с тирО ма...ше го нагънеш с Маноля... Mr. Green

# 529
Опс... spoko hug Laughing ФифО, Фнимавай с тирО ма...ше го нагънеш с Маноля... Mr. Green

Стига ма  Naughty шашардъ съм  Rolling Eyes ма ше ми мине  Mr. Green

# 530

Стига ма  Naughty шашардъ съм  Rolling Eyes ма ше ми мине  Mr. Green
Ми, аз знам ма.... Laughing ти си кУрава Grinning Grinning Grinning

# 531

#Crazy #Crazy #Crazy

Зиз Hug

# 532
РенУ Hug Heart Eyes Фифа пак си измисля нали... Mr. Green

# 533
Зизунчи Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Фифо Hug, човек е толкова голям, колкото са голечи мечтите му Peace

Днес рейтинга поне този временният е по-добър1 при това има мач на Бешикташ, които отстраниха на Рьоне отбора Grinning

20:45 21:00 TOTAL Reyting Sıralaması
1 #kurtlarvadisipusu
2 #kocamınailesi
3 #AslaVazgecmem
4 #serçesarayı
5 #maral
6 #seksenler

21:00 21:15 TOTAL Reyting Sıralaması
1 #kurtlarvadisipusu
2 #kocamınailesi
3 #AslaVazgecmem
4 #serçesarayı
5 #maral
6 #seksenler
7 #bedel

С Габи Heart Eyes се отчитаме при тати

# 534

И аз имах страхотна палма от семки, и пусна разклонения след 2-3 години, разсадих ги, и занесох в офиса на бюрото ми стоеше саксията и всички, оо, колко е хубава, ооу искам и аз разсаждам и давам на 3 човека, едните до моята стая и приятелки, ама мързели, поливахме я заедно, стана прекрасна и тяхната, пусна и на ширина и на височина доста листа, и аз съм в отпуска и се връщам, бяха я съсипали, понеже при нас е много топло, и прозорци няма, нямаше един лист, взех я в моята стая, и 2 месеца нищо, все едно е умряла и постепено пусна лисче, и вече има 5-6, пак стана много хубава, и мойте френдки не вярват, че съм я спасила ooooh!, а като знам колко пари дадохме служебни за украса на едни палми, пък кашпи, пък специални смески за поливането, за да не тече, а пък мойте по хубави Mr. Green
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Naughty Mr. Green

# 535
Джейнооооооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 536
Джено Laughing важното е че сините говеда Mr. Green ше се борат да не изпаднат Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 537
 Зиз  HugДжейн Hug Heart Eyes  Марал го гледах първия епизод  по тв 8        Геро ,  само с кафе ли та черпи  туркиша  Mr. Green    

# 538
# 539

Общи условия

Активация на акаунт