Николета Лозанова с нова фотосесия за италианската марка САМ

• 14 031
  • 121
  •   1
Отговори
# 15

Най-необяснима ми е заглавната снимка, какво се случва там, идея си нямам.

Тази, на която е клекнала ли?
Кандидатства за светица сигурно.

# 16
Някой е забравил май предния опит за реклама или убеждението, че лоша реклама няма, е много силно. Thinking

# 17
  • София
Тази, на която е клекнала ли?
Кандидатства за светица сигурно.
Според мен е в трепетно очакване някой да я изненада изотзадзе.

# 18
Ужасна анти реклама, а рекламното лице ми е меко казано  Sick!
На снимките не виждам нищо друго освен разголена жена с отворена уста и "умен" поглед.
Как може да се рекламира продукт за бебета, а модела да е по бельо с изскочили ц..и, акъла ми не го побира, ама кво ли разбирам?  hahaha
И да, аз съм разярен глиган в анцунГ.  Peace

# 19
  • Berlin
Ъъъ, какво рекламирахте, прощавайте?
И аз се обърках - Филип Плейн рекламира КАМ или обратното? newsm78 Поне Чиполино са спестили от стилист. Laughing

# 20
А кога е ред на снимка само с Тантелени гащи и сут'ьен - че то бутането на такваз количка е хард работа и се загрява бая и затуй само с тук-там парцал по задника може да се действа.

# 21
Аз все пак мисля, че тази реклама е някаква шега. А поместването и във форума БГ-Мама е още по-голяма шега.  Wink

# 22
  • Berlin
А, за съжаление не е шега. Това им е 2рата такава кампания с Николета. А иначе количките са хубави. Simple Smile

# 23
Трябваше да изберат друга целева група. Не да насочат рекламата към българските майки, които всеки ден плюят Николета в Клюкарника.  Laughing Рекламата в този и вид има място в БГ-Татко.  Party

# 24
  • Оптимист по принуда
Ъъъ, какво рекламирахте, прощавайте?
И аз се обърках - Филип Плейн рекламира КАМ или обратното? newsm78 Поне Чиполино са спестили от стилист. Laughing
Изобщо и марките не забелязвам.
Много иновативно - досега никой не се беше сещал да направи еротична фотосесия връз бебешки колички. Получавам позиви  Sick

# 25
  • София
На мен ми е интересно коя рекламна агенция е избълвала този връх на рекламистиката...

# 26
И още нещо ми е интересно: откога рекламната агенция оставя модела да се облича със собствените си дрехи?! Пари ли нямат или какво?

С тези вимета Николета не колички, а помпи за кърма трябва да рекламира!

# 27
  • Once there was a Hushpuppy...
Сега някоя изменница да не си купи такава количка!  Naughty

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Как може да си толкова недосетлива, значи Crossing Arms
Ми, чака  въображаемият татко, за да изпробват нови пози Peace
Сега видях, че с Тонка сме си помислили едно и също hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нови пози за бутане и подпиране на колички... Whistling

Вярно, тази реклама е за раздела БГ ТАТКО Peace

# 28
Не ги разбирам аз тия работи, Хъшпъпи, Мис Плеймейт не съм ставала.  Wink

Взимат ни за мезе тука, май-май. За да напишат "медиите": Озверели бг-мами се нахвърлиха върху секси Николета в реклама на колички

Добре де, след като се рекламират колички, поне едно бебе не можаха ли да сложат вътре? Можеше и да укроти бесовете на "майката".

# 29
На мен ми е интересно коя рекламна агенция е избълвала този връх на рекламистиката...

Едва ли ще ни споделят за съжаление.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт