Банална история и все пак е гадно

• 7 009
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте, тъй като в сайта няма подходяща група за това, което искам да напиша реших да се включа тук, понеже виждам, че е на общи теми и няма ограничения. Много е банално и лигаво това, което ще разкажа и помоля, но всеки минава през такъв период през живота си. Близо на 19 години съм, млада съм и преди вече година и половина срещнах първата си истинска любов и разбрах какво означава да обичаш и да се раздаваш за човека до себе си, да преглъщаш и да си затваряш очите давайки втори шанс за десети път само и само, за да се получи както трябва. Ситуацията беше следната: той не беше много красив, поне не изглеждаше така в очите ми, когато го видях за първи път, има и все още има около 10-15 излишни килограма, но за сметка на това е висок и не е бил от много грозно затлъстелите мъже. Аз му бях първата жена както в леглото така и в любовта. Никога не съм изпитвала комплекси към някого, винаги съм се възхищавала на красиви жени, богати мъже и т.н. казвала съм си, че трябва да взимам пример, а не да злобея. Може би три месеца след започването на връзката ни започнахме да се опознаваме по обстойно. Малко по-малко той започна да проявява комплекси, които не бях забелязвала, към мъже, които са в компания с красиви жени, хора които карат скъпи коли и общо взето забелязах, че той е един страхотен комплексар, които не е доволен от това, което има и завижда на тези, които имат повече. С времето започна да мечтае за нова кола, за жените, които ще привлича с нея, започна да се оглежда по жени, когато сме заедно, когато сме в компания, да говори и да гледа снимки на такива, когато са с приятели, дори веднъж ми каза в прав текст, че иска ергенски живот и съм му омръзнала, но после плака и се извинява... Казано на кратко мечтаеше за други, докато лягаше до мен, но отричаше винаги, когато решавах да се разделим. Много съм плакала заради това, че не съм му единствената в главата, тормозила съм се, може би не е имало ден с месеци, в които да не съм плакала. Ако искате вярвайте само той ми е бил в главата, не е имало някой, който и за миг да ми отнеме вниманието бях влюбена до уши, смея да твърдя, че ако не бяха такива обстоятелствата и той държеше на мен колкото и аз на него бих създала семейство дори. Започнах да го ревнувам адски много оправдано е предполагам все пак как да имам доверие на някой, който ми е казвал такива неща, пък и съм го хващала не веднъж в лъжи, за които е нямало смисъл да ме лъже и в едно по-сериозна лъжа, с която много ме нарани. Не ми е изневерил просто, защото не му се отдаде възможност. Започнах да избивам много комплекси върху красиви момичета, не защото съм грозна, а защото той постоянно мисловно беше другаде създаде ми някакъв дискомфорт и чувството, че изглеждам ужасно, че никой няма да ме хареса, че аз не съм достатъчно красива за него, всякаш съм боклук така се чувствах. Нямам приятелка, приятел, позната или роднина, който да не ми е казал, че не е за мен, че той има излишни килограми и не изглежда добре и че мога да имам нещо много по-добро, но аз се чувствах наистина точно по обратния начин. Както и да е разделихме се, наскоро разбрах, че си е хванал приятелка само един месец след раздялата ни. Заболя ме наистина, този човек ми се е клел в любов какво стана не знам, как му се проми мозъка така без видима причина или без аз да му давам причина също не знам, но наистина бях влюбена в него и може би наистина го обичах. Липсва ми, всякаш парченце от мен го няма или просто свикнах да съм с някого, които поне се преструва, че те обича и се чувстваш прекрасно и пълноценен. С времето ще ми мине предполагам, но наистина боли от това да си отхвърлен, най-малкото без обяснение. Помина ми вече не съм толкова нещастна, замислена или отвеяна мислейки за него, малко по малко започнах да изчиствам комплексите, които си насадих, но има и такива моменти, в които ми става тъжно. Когато си простил на един човек значи си приключил с него, но при мен все още някои неща ме натъжават. Това е исках просто да излея душата си, а ако сте го прочели благодаря Ви ще се радвам да ми кажете как Вие си помогнахте или оставихте времето да Ви лекува. Simple Smile

# 1
първо - подздравления, ти си една млада, смела и борбена дама, която заслужава възхищение, обгрижване и много, мног обич  Hug някой ден (но не скоро, защото ти трябва известно време 'сама със себе си' ще намериш мъж, който ще ти дава всичко това и много повече.

второ - не мога да ти обясня колко много ме израдва немрънкащото ти и несамосъжаляващото се мнение на фона на всички, които постоянно подсмърчат и се набиват все по-дълбоко в лайната. върна ми надеждата, че все още има Барон Мюнхайзеновци, които 'сами могат да се извадят' от затъналата ситуация Simple Smile

трето - е отговорът на въпроса ти. това е най-голямата заблуда - с времето не минава. просто се науаваш да живееш с обидите, разочарованията, терзанията и прочее. и те някак си минават на заден план, защото разбираш, че всъщност не всичко е толкова лично, колкото младостта ни кара да вярваме (всеки си има демони и ние просто ги 'взимаме' в живота си когато се обвързваме с дадения човек). времето дава перспектива да осъзнаеш, че това, което се е случило те е направило личността, която си сега. по какви причини си го допуснала или не  е работа на психоаналитик да рови и не е добра пратика, защото само се задълбава в самовглъбяването. щом имаш силата да вървиш напред ти имаш най-необходимия задвижащ механизъм на оцеляването и ще стигнеш далеч. сега се сещаш за него и ти е болно. след години пак ще се присещаш за него и ще ти става тъжно. и толкова. а чак по-после ще се присещаш и ще ти е странно-чуждо, все едно се е случвало на някое друго твое 'аз', което отдавна вече го няма.

# 2
Аз пък не намирам нищо нередно в поведението му. Открил е секса и е решил че иска от него по много и с различни, има амбиции за нова кола, за различна жена .... на тия години нещо много нормално. На 19/20 ..... че и повече години трябва да се живее, не да се обвържеш с някой и на 40 да решиш да наваксваш изпуснатите моменти. Това че ти си се вкарала във филм семейство си е твоя грешка. Макар че не мога да разбера как може да си луда по човек за който твърдиш че е комплексар, че е дебел, че те подтиска, че те кара да плачеш, че ти мачка самочувствието ... Да ме пощава  babunka ама нищо смело и борбено не виждам в авторката, оставила се е да я унижават и да и разбият сърцето, знаейки че връзката и не е това което е очаквала да бъде.
Имам син съвсем малко по малък от теб, ще те посъветвам това което съветвам него - не влагай душата си в неподходящи връзки, не си губи времето с неподходящи хора, не се задълбочавай в неща които не им е сега времето, не прави майка си баба преди да е дошъл момента. Колкото и банално да звучи на 19 трябва да си гледаш уроците не да страдаш по недорасляци които се чудят как да свалят нечии гащи.
Айде със здраве и споко, времето наистина лекува.

# 3
И.Хр., авторката е била на 17 и се е влюбила за пръв път, това обяснява много   Grinning

Към авторката - не му се е промил мозъкът, той никога не те е обичал. Ти защо го обичаш, не знам, но ще разбереш, че няма защо. Забрави го и давай напред, ще срещнеш много по-свестни мъже, които наистина ще те правят щастлива.

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 01:22 от hairy rabbit

# 4
С времето ще ти мине болката, когато пораснеш и съзрееш, ще разбереш, че не си заслужава да страдаш. С времето ще избледнее спомена.

Моята първа любов бе подобна,бях много наранена, но си взех поуката и после подбирах доста по-внимателно. Съветвам те и теб да извлечеш "ползите" - т.е. поуките, и да продължиш напред.

# 5
# 6
Килограми, коли, килограми, коли, красиви жени. (фейспалм.гиф)

# 7
Ужас! Дебел, грозен комплексар, който се държи лошо с теб и ти е насадил комплекси и ти това го наричаш голямата любов! Момиче, ще се появи мъж , който ще те накара да хвъчиш от щастие, а не да се чувсташ стъпкана в земята. Не го мисли този повече.

# 8
 Е така както го описваш, закръглен и т.н., освен ако не е финансово красив, не го виждам как ще си легне с някоя перфектна топ манекенка. Понякога хората имат нереалистични очаквания и забравят първо да погледнат себе си.

# 9
  • Варна
Аз пък не намирам нищо нередно в поведението му. Открил е секса и е решил че иска от него по много и с различни, има амбиции за нова кола, за различна жена ....

И това му дава право да...

... дори веднъж ми каза в прав текст, че иска ергенски живот и съм му омръзнала, но после плака и се извинява... Казано на кратко мечтаеше за други, докато лягаше до мен, но отричаше винаги, когато решавах да се разделим.

И аз не намирам нищо нередно, ама да застанеш като пич и да кажеш,а не да се държиш като мазмания...

# 10
  • Tам през Атлантическия океан
Ужас! Дебел, грозен комплексар, който ..........,

Ужас  Mr. Green ама си е намерил бързо нова  Laughing

Това което преживява авторката се е напълно нормално за нейните години  Wink
Хубавото че не е зациклила с него , сега е сама , ще побърше соПли, ще пострада ще го идиализира въпреки  че си дава сметка че не идеалният за нея  Wink .... та ще помине до следващата Голяма Любов  Peace

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 19:15 от Desss

# 11
Бъди сигурна, че и с новата приятелка се държи по същия начин.( Ако това те успокоява, де.)
И мозъкът изобщо не му е промиван, както си мислиш.
Сега си поплакваш за него, а преди си плакала пак заради неговите приумици.
Освободила си се  от един комплексар, който е можел да те обезличи.
Хайде, не заслужава чак толкова внимание. Не се обръщай назад и като за начало сложи една усмивка на лицето си и виж, колко хубав може да бъде животът за млади хора като теб.

# 12
  • Варна
Това което преживява авторката се е напълно нормално за нейните години  Wink
Хубавото че не е зациклила с него , сега е сама , ще побърше соПли, ще пострада ще го идиализира въпреки  че си дава сметка че не идеалният за нея  Wink .... та ще помине до следващата Голяма Любов  Peace

Абсолютно точно казано...  newsm10
Още от време на време си мисля: "Ами ако... ами как ли щеше да бъде...?" Минали са 20 години...  ooooh!
Сънувам го понякога даже... Атлетичен, красив, тича през една поляна към мен, ама изглежда така, както изглеждаше през 95-та...  Защо ли го сънувам така, като го видях миналата година - оплешивял, с 30 кг. отгоре, видимо поразвалени зъби и доста бръчки...  newsm78
Важното е, че като се събудя си мисля, как за нищо на света не бих заменила ММ за него сега. Пък що го сънувам - ама грам не ми дреме...  bowuu

Ще ти мине, мила... Няма да забравиш, ама ще ти мине.
По-добре си си без него, повярвай на "патило"...

# 13

Направо  си е същата Rolling Eyes Ама нищо де, може авторката да се нуждае от внимание, то не е лесно да си самотен уикендно Whistling

# 14
  • Варна

Направо  си е същата Rolling Eyes Ама нищо де, може авторката да се нуждае от внимание, то не е лесно да си самотен уикендно Whistling

И какво като е същата?
Момичето е объркано, наранено, търси помощ... От колкото повече места получи мнения, по-добре.
Не разбирам каква е драмата...  newsm78
Алоооооу, потребителкитееее, детето е на 19... Не сте ли били на 19 или ви е много къса паметта???
Или ССФ и на 19 е била перфектния тийнеджър - умен, интелигентен, без грам неясноти за собственото си АЗ, и т.н., и т.н.?

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 23:40 от Kali_tod

Общи условия

Активация на акаунт