Банална история и все пак е гадно

• 7 020
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Е, хубаво, ама е публикувано преди пет месеца. Не й ли "мина" вече?  Rolling Eyes
 Popcorn beer2

# 16
  • Варна
Е, хубаво, ама е публикувано преди пет месеца. Не й ли "мина" вече?  Rolling Eyes
 Popcorn beer2

5 месеца???
Дара, аз Оня ( с главно О) го оривавах почти две години... ДВЕ ГОДИНИ!!! Оня дето тича през поляната към мен в съня ми...
Ама тогава нямаше БГ Мамма... Нямаше къде да споделя. Имах една майка, която ми казваше "Той не те заслужава", "той не те обича", "не плачи за глупости", и т.н. И една приятелка. ЕДНА.
Е, имах и други "приятелки", ама те ми изтърпяха сОполите до 2-рия, 3-тия месец. После в прав текст ми казаха, че съм досадна... Само една ме трая до като не ми мина... Още ми е приятелка между другото...

# 17
Може, но напоследък зачестиха подобни случаи. Пуснат сълзлива тема и повече не се появяват (авторите на темите). И тази ми се вижда от ментетата.

# 18
  • Варна
Може, но напоследък зачестиха подобни случаи. Пуснат сълзлива тема и повече не се появяват (авторите на темите). И тази ми се вижда от ментетата.

Е, те авторите на темата ако са на 19, нормално... Ние тука "бабите" докато се натуткаме да им отговорим, те може вече да са си намерили този, който да им избърше сълзите...  Wink
Не мисля, че такава тема е подходяща за "пързалка", защото е толкова банална, че чак няма какво ново да се изкара от мненията... Мисля, че всеки втори 17 годишен тийн е преживял това, което описва авторката... Даже по-скоро от петима, четирима тийнове поне...  Wink

# 19
Да, историята е моя и не нямам нужда от внимание както беше написал някой по горе, работя, ако е от значение и получавам достатъчно внимание, както и го запълвам. Просто има моменти, в които ми става тъжно, защото не мисля, че са важни годините в случая всеки преживява една такава любов независимо кога я среща и със сигурност не е подготвен за нея. Пиша я толкова пъти от колкото се нуждая, някак си ми олеква, когато я споделя и прочета някое друго мнение. Благодаря на хората, които ми влизат в положение, а на останалите, които подкрепят момчето, и казват, че е нормално да иска да живее по ергенски на този етап съм напълно съгласна, но ме заболя от факта, че той отново се е обвързал и то доста бързо след като се разделихме, а това не е признак на ергенски живот. Не искам да хленча, нито да плача не се чувствам така вече, наплакала съм се нормално е все пак съм била влюбена до уши хаха. Сега просто ми става мъчно за моментите, които имахме заедно и си изливам душата.

# 20
  • Варна
Мила, няма да ти кажа "не страдай", защото ти пак ще си страдаш, ще ти кажа "стискай зъби". Ще мине. Ще видиш.
Е, може понякога след 20 години да го сънуваш как тича към теб през поляна, ама важното е, че като се събудиш и до теб хърка с пълна мощност най, най-правилния човек, ще се усмихнеш и ще се чудиш "защо ли толкова пък съм му се сополила на Оня?"...

# 21
Аз пък не намирам нищо нередно в поведението му. Открил е секса и е решил че иска от него по много и с различни, има амбиции за нова кола, за различна жена ....

И това му дава право да...

... живее собствения си живот както го разбира. А това че девойките му се връзват си е техен проблем.
И мен са ме зарязвали и съм ревала и аз съм зарязвала по кофти начин и са ревали за мен, ми такъв е живота, учим се от грешките си и продължаваме.

# 22
Нещото може и никога да не мине, ако на всеки 5 месеца четеш и пишеш за него и умишлено подхранваш спомените. Страда се, боли, но трябва да има някакъв край във времето. А умишленото ровене и дълбаене само задълбочава, когато проблемът е такъв чисто емоционален. Не малко жени прекарват цял живот в блянове по някаква неизживяна любов.

# 23
Престани да си припомняш за тази връзка и да я създаваш като модел и ще отмине , не е станало какво кой знае какво , за да се преодолява ... Нормално прекратяване на връзката , тепърва ще ти се случва.

# 24
Открил е секса и е решил че иска от него по много и с различни, има амбиции за нова кола, за различна жена .... на тия години нещо много нормално. На 19/20 ..... че и повече години трябва да се живее, не да се обвържеш с някой и на 40 да решиш да наваксваш изпуснатите моменти.

Аз се замислих, че когато говорим за 19-годишно момче, горното се приема за нещо, което се подразбира и е в реда на нещата. След това отново прочетох същите изречения и се опитах да си ги представя, казани за 19-годишно момиче. Със сигурност нямаше да срещне одобрение "нормално е на тия години, като открие секса, да реши, че иска от него по много и с различни".

Що така с двойния стандарт? Нямам предвид, че И.Хр. има двоен стандарт, а защо го има изобщо двойния стандарт? Не може да не признаете, че за момиче няма да се приеме добре, особено от жени.

# 25
Благодаря Ви за съветите, погледнах какво съм писала тогава и там все още сме поддържали някакъв контакт и съм се опитвала да прекратя връзката сега вече е прекъсната, но ме застига носталгията, когато си припомня случайно, но със сигурност съм много по-добре от преди. Иначе на въпроса, за двойният стандарт имаше една много точна поговорка. `Когато един ключ отваря много ключалки той е шперц, но когато една ключалка е отваряна с много ключове тя е преебана ключалка.`

# 26
Най-гадно в историята ти ми се стори това "Започнах да избивам много комплекси върху красиви момичета, не защото съм грозна, а защото той постоянно мисловно беше другаде създаде ми някакъв дискомфорт и чувството, че изглеждам ужасно", хич не се връзвай, харесвай себе си и другите ще те харесват  Wink с времето не минава, но спира да те "жегва" всеки спомен за него, повярвай...и аз имах един, който се кълнеше, че аз съм неговата жена, а ме остави и веднага си хвана друга. Не, не е до ергенския живот и желанието да си го вее насам натам, просто някои мъже са боклуци. И жени такива има  Wink
важното е да не се обръщаш назад, с времето когато си спомняш за него, няма да боли толкова  Simple Smile

# 27
Аз пък си обяснявам поведението на този така. Бил е комплексиран от външния си вид, не е имал приятелка преди това. Това го е смачкало ужасно. И изведнъж се появява ТЯ. Обръща му внимание, дори прави секс с него  и още по-интересното - показва му, че го обича. Той е бил на седмото небе, държал се е мило, любезно. Може да си е повярвал, че я обича. Но с времето придобива самочувствие, все пак прави редовно секс с хубаво момиче, а то даже и го ревнува. И тогава е показал истинската си същност, която е била скрита под доста комплекси. Може и някоя друга да му е хвърляла по един белтък и той си е повярвал, че е голямата работа. Авторката просто се е отървала навреме. Този ще си остане сдухан до края, колкото и приятелки да има. Начинът по който е постъпил с нея, показва, че не блести с качества на джентълмен. Не е казано да се ожени за първата, но е могъл по-кавалерски да се разделят, без да я обижда и комплексира и нея. Все пак тя му е отворила очите за нещата от живота. Във времето, докато е стоял на сухо, предполагам е имал доста фантазии и си се е представял с куп страхотни мадами, скъпа кола, че е в центъра на купона, душата на компанията. Авторката му е дала кураж и той си е повярвал. В което няма лошо, де. Дано поне той е доволен от цялата ситуация.

# 28
Е, това е версията на авторката. Неговата със сигурност е различна, а на обкръжението му пък съвсем друга. Дали е комплексар? - лесно е да се лепне етикета, но е трудно да се докаже че е точно такъв. Може да си я е държал за сигурна а да се е забавлявал с различни, това не е комплексарско по скоро е глупашко. Неговото поведение е типично за недорасляците които тепърва прохождат в живота. Като понатрупа опит ще се научи и как да се държи и как да се разделя с жените. Авторката е имала кофтия късмет да е първата, но нищо, дано и тя си е извадила поуки.
А за двойния аршин - и аз меря с него. Имам син и дъщеря. Не го съветвам да скача от легло на легло, нито пък нея ще държа в манастир докато се намери подходящия за брак, ама нещата трябва да се правят с умисъл, не тъпанарската.

# 29
И това ще мине  Hug

Общи условия

Активация на акаунт